17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И два метра въже и камък на Роскосмостроловете!

ими той Rover не фалира ли преди години???

По цената им ще ги познаете. Че той само Мъск-чо им струва повече, а никъде не е ходил все още!

Те земята не могат да на пуснат тръгнали за Марс да ми говорят. И само глупости. Местните ако ги хванат ще ги направят на пюре за секунди. Кого заблуждават с идиотизмите си.

Да, краварите ще направят поредната холивудска фантастична продукция -кравешки ровър на марс. Ние, праволсавните славяни, сме най-интелигентните и напреднали в умствено отношение жители на планетата Земя и не се хващаме толкова лесно на хамериканските научни фантастики. Единствено и само Русия или друга православна славянска държава в сътрудничество с Русия има умствен и технически капацитет да изстреля ракети в Космоса и да изследва Марс, Юпитер и Венера и другите планети и звезди

Дали ще схванат, как мислиш?

Я се скрий някъде, праволсавен кретен, замърсяваш атмосферата.

Сега подготвят декорите и прибират вентилаторите. Че да не стане така, както с байрака на Луната.

А един мармот завива шоколада в станиол... :)

Цитат: "Джезеро е бил езеро с дълбочина 500 метра, от което е потегляла мрежа от реки." Цитат от друг сайт: "дълбоко пресъхнало езеро с дължина 500 метра, в което се е вливала мрежа от реки" Открийте десетте разлики... :)

НЯКОИ ХОРА, СПЕЦОВЕ КАЗВАТ ЧЕ ЦЯЛАТА ТАЯ ОДИСЕЯ С МАРС, РОВЕРИ, И ПРОЧЕЕ ПРОСТОТИИ СЕ СНИМА НА НЕОБИТАЕМ КАНАДСКИ ОСТРОВ

Някои "спецове" казват и че Земята е плоска, а други че е куха... Колкото "спецове", толкова теории! :)

На тия спецове акъла им е колкото твоя.

Kaкаво е "роувър"? Н еможе ли да се пише "руовър" или "роавар", повече ми харесва? Така или иначе няма такава дума, поне да се направи по-сочна. Цицоровер (от ровене) е още по-хубаво.

гледай от къде изгрява слънцето

нещо не разбрах логиката на това "Марс 2020" е първият роувър, който ще съхранява мостри по такъв начин, че бъдеща мисия до Марс ще може да дойде и да ги прибере. какъв е смисъла? значи сегашния ровър ще копне, ще вземе проба, ще я прибере някъде си, ще я съхранява незнайно колко, за да може някой някога да долети до Марс, да намери ровъра и да вземе пробата. не му ли е много по-просто на този някой (човек или друг ровър, модул и тн.) просто да кацне където и да е, да не търси Марс 2020, а просто да копне където си е, да си вземе нова пробата и да прави там каквото ще я прави (изследва, отлети за Земята ...). просто сложната част в цялата схема според мен сепак е стигането до Марс не копването на проба.

Не си разбрал. Целта е да има запазен материал, ако някой междувременно изконсумира цялата маса на Марс. Да се запази, за изучване, за музея, за подарък на специален човек, и т.н. Когато не остане нищо от Марс, сега прибваният прах и камъни ще са на десеторна цена!

Аз пък не разбрах, защо ми изтриха коментара! Цитирах информация от друг сайт, която се разминаваше с написаната в тази статия и коментара ми изчезна... Определено беше по темата и не беше спам. Нямаше дори обида към някого! Ако знам какво е забранено, ще избягвам да го пиша.

И на мене се е случвало на дир-а. И после влизам с друг браузер и ХОП-поста си седи там! Дали е undelete на админа или е проблем на мозилата - не знам...

Ами защото много вероятно одорудването което е необходимо да не направи сондаж е сложно и тежи . По този начин мисията се разделя на 2 етапа .. в първия оборудван марсоход взема пробата, а във втория идва машинката която може да вземе готовата проба и да излети обратно .. съответно и да се върне пак на Земята.

Тея се излагат, да изпратят една Тесла дето има 500км пробег с едно зареждане. Нали има една в орбита, тъкмо няма да я изтрелват.

каква тесла бе пубертет , тези роботи са с ядрени реактори каквито незнам изобщо дали други са произвеждани до сега

С ЯДРЕНИ ДВИГАТЕЛИ???? КАКВО ПИЕШ НА ЗАКУСКА НЕГРАМОТНИКО

Ядрена батерия може и да имат, ама реактор-не :)