17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не качествени американци . Училището им е под всякаква критика -ако не се напушат не стават за нищо.

Като те гледам как неграмотно пишеш, разбирам че и твоето образование е било НЕКАЧЕСТВЕНО.

Така е! Кадър на Американския в Благоевград.

Какво е работното време, осигуровки, платен отпуск, служебен паркинг за бентлито пред НС,обилна храна, командировъчни,достъп до финансирането на европейски програми за развитие,осигурени интервюта по Мисир тв... Имаме 240 хрантутника дупетати, идеални за позицията,и без това са като в безтегловност, носят се като балони с хелий из парламента. Пасват идеално за профила и са заменими, всъщност няма да липсват на никой.

Щом кухата лейка дада е разбрал, начи лошу тошу!

Тенденцията поражда опасения относно това как агенцията ще управлява амбициозните си мисии, които включват връщане на хората на Луната през следващите години." И к'во се чудят, то си е написано ясно, че не са наясно, как ще ги прибират обратно!

Е как бе, в тик ток, фейсбук и другите им разновидности си мислех, че обучават и за астронавти. Не разбирам как така има недостиг.

Разбираемо. Никой не иска да си заложи живота в периодично гърмящите америслямски "космически" апарати.

Ако имате полет към Сатурн, ще ви натоварим няколко вагона. И не ни ги връщайте обаче.

Няма ли имигранти бе, тръмп ги спря Наса нищо няма всичките кинти са насочени към измамника Мъск

Проблемът може да се реши много лесно ; Тъй като да си " трансгенен" е много интересно, привликателно, да си тъкъв е гордост (не напразно се провеждат паради като " Парад гордости" като най-добри " спецелисти и организаторите са Американците по точно посланикът им те са показ за обществото чувстват се много различни от другите винаги са " добре дошли" в медията за интрвю. Към празниците толкова са заети и ангажирани за да поканите от тях в детските градини в някое училище е много трудно с месеци преди това трябва да сте се разбрали.Така,че имат Трансгена армия да имат и Трансгенен космонавт ( мое мнение като космонавт да е от женски пол след завръщенето си може да промени пола си).

Дада и dp,те са експерти по космоса,а и там в наса имат нужда от нужникочистачи

Те се емат кенефочистачи. Нали това е работата на руслямските космонавти на МКС. А могат и теб да вземат като виден лайноядец.

Имат 44 астронавти. Годишно летят до 8. Тоест има астронавти,, които са на заплата и нищонеправене. А за времето с ъс 150 астронавти-имаше по 3 полета на совалки годишно. Знначи летят по човека 20 годишно. тоест има астронавти нелетяли в космоса , но на заплата.

Като пускат по десетина пилотирани полета всяка година ще закъсат за хора. Ще си решат проблема, ако това въобще е проблем за тях.

Да се съберат с българските бизнесмени и да си поплачат заедно по изгубените хубави години ,когато за едно работно място чакаха по 20 души. Сега 20 работодатели чакат на опашка за един читав служител. И ще е така докато минималните заплати не станат 1500 лева, а средните 3000

Оооо след масовата ваксинация много малко ще ви отговарят на изискванията за мед. състояние и особено на сърдечна дейност. Имаше един такъв филм..Гатака ли беше...

Що бре, нали ви пращаме мъж, жена и северномакедонец? Ако не стигат, да ви пратим по двама - трима.

нищо де, нали имате добри дизайнери. Я какви видеа правят редовно на комповете. Ум да му зайде на човек. Умнокрасивитета изпада в екстаз редовно. А те астронавтите освен да си трайкат и да се правят на улави, каква друга работа вършат?!?

знаеш ти как е в Роскомикс... знаеш.... И се надяваш така да е и на останалите места Я вижу САШа... - сказал Гагарин... като преминавал над южния полюс :))) и на заден план се чуват камбаните на Кремъл :))

а па да не говорим какво говори внучката му за тоя "полет" :) за лъжата на КГБ която си я признаха 30 години по късно пък въобще няма да говорим.. скочил с парашут от ракетата :)

_stankow

Не от ракетата, а от спускаемия апарат. Да, така е. Така е било предвидено, не е имало парашут за целия апарат. И даже не е довършил цялата обиколка около земята, не са му стигнали още 100 км. И какво ? Гагарин си е велик. Първият.