НАСА започва да настройва телескопа "Джеймс Уеб"

Ако всичко върви по план, телескопът трябва да бъде готов да направи първите научни снимки през май

Обратно в новината

Коментари - НАСА започва да настройва телескопа "Джеймс Уеб" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре ни лъжат. Всеки е виждал телескоп и всеки е виждал сателитна антена, това е антена, не телескоп. И като такава е предназначена за комуникация с извънземните. Ще ни пратят някоя снимка на тяхното небе и те ще кажат, че са я видяли с "телескопа". През тая антена ще ни команват. Да информирам невежите да знаят. Все едно да кажеш, че антените на Цариградско Шосе, до мола са телескопи на БНТ[email protected]? Сега ще ни пратят новите версии на КОВИД и през 5G мрежата ще си ги разпространяват. Всички успяха да ви заблудят ;)

Супер новина, че изперкваме вече с битовозми, политика.......

чакам с нетърпение първите снимки

Ето това е новият начин да ни чипират, да ни манипулират и управляват дистанционно. Защо мислите, че илюминатите и чифутите ще вкарат милиарди в някакъв телескоп, само за да зяпат звездите ли? Не, това е част от плана на Сорос, Бил Гейтс, Мъск и Безоз - първо ковид лъжата, после ваксините, след туй 5 джито, джеймс веб, старшип на Мъск и неговите измислени интернет сателити. Всичко туй е за да моят да ни контрулират. Но ний от Партия Възраждане им разкрихме плановете, Вожда и Учителя на славянския български народ, мъдрия ни Вожд Костадин Костадинов им прозря плановете и организира истинска Партизанка Сапротива против туй неща. И затуй вчера бяхме на площади, бяхме милиони, за да се борим срещу Еничарите и Новото Турско робство, което ваксините и сертификата ни налагат. Защо си мислите, че Велика Русия не изстрелва такиз неща в Космоса? Не щото нямата такива ракети или техники, а щото от хуманитарна гледна точката - не щат да заробят и контролират свободно мислещите хора, кат нас. ТЕ са са нас, те ни подкрепят мощно отзад, в сянка. Само Възраждане мой да спаси България от Соросоиди, илюминати, еврогейове

И за руската свиня има Коледа!

Не е истина какви кретени има на този свят!

Истина е, нали го четеш, не се прави, такъв си според медицинските доказателства!

Ама кът пишеш, барем напиши цялата истина. Та този Джеймс Уеб (бахти пе...ското име) е средство за връзка с чужди цивилизации дека са завзели американското и други имперски правителства. Чрез този инструмент изпращат команди към окупаторите колониалисти какви беди да стоварват на главите на бедните народи и най-вече на българския. Също така могат да предават материя във вид на вируси и наночипове, с които заразяват и чипират хората (отново най-потърпевши са булгарите). Вождовете от Възраждане знаят всичко това и те ще ни освободят. Аз и милиарди униправдани сме готови да паднем в бой за него и ще го боготвирим до сетен дъх. Другари, отворете си очите за цялата истина.