Коментари - Новите технологии и храненето през 21 век | IT.dir.bg
назад

Новите технологии и храненето през 21 век

Лабораторното отгледано месо ще стане икономически изгодна и по-екологическа алтернатива

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Новите технологии и храненето през 21 век | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я па мислих, че шопската салата е национално бългрско ядене.

Че то и сега веригите са пълни с имитации и заместители на месо, единствето ново, е растителния произход... Въпреки че и сега слагат маса соев пълнеж в меките колбаси. "Кремвишите от месо" наистина ще станат част от градските легенди. Хората с умиление ще си спомнят, че в тях даже са слагали рога и копита.

НАЗАААД!!

господине, китайците ядат медузи, водорасли, гледат си хлебарки за ядене, в Полинезия ловят огромни паяци за храна - били много вкусни пържени, в Африка ядат мравки и червеи на супа. Очевидно статията заимства от опита на човечеството в планетарен мащаб. Но като си заговорихме за прогрес преди години в Япония бяха синтезирали пържола от човешки изпражнения. Нормално този процес минава през зърнена култура и животно, нормално свиня, докато японците са съкратили процеса с две преобразувания.