Няколко думи за мрежовите хунвейбини

Властта в Русия предлага специални интернет отрядници, интернет дознатели, интернет прокурори и интернет съдии

Обратно в новината

Коментари - Няколко думи за мрежовите хунвейбини | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а 20 000 надзорници/отрядници/прокурори/цензори , с които Конгресът на САЩ задължи ФБ да се обзаведе, за да провежда репресии и цензура - те от най-демократичната цензура ли са , защото са в САЩ , а не в Русия ;) ?! не0либералното насилие - най-демократичното насилие ;)

Потенциалната цензура в русия им била големия проблем... Вижте по световния нет какво става! Наложиха запор без обяснения на самия президент на САЩ... Ама нали са частни корпорации на Големия Брат, могат да правят каквото си искат и никой не гъква!

Я вземи да прочетеш какво неолиберализъм, че явно не знаеш и се изглагаш. :))

Другари, днес използваме защита номер 4. "Аз може и да си бия жената, но с мярка и само когато има защо. Виж, тоя изрод съседа как млати неговата, малеййй..." п.п. Ни пуха, ни пера!

Всеки сайт в които се РЕГИСТРИРАШ има права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ под които се подписваш и ПРАВИЛА под които се подписваш, че НЯМА ДА НАРУШАВАШ и ако ги нарушиш, ще бъдат предприети МЕРКИ КОИТО СА ОПИСАНИ. Чак тогава можеш да го ползваш сайта. Аман от идиоти дето си мислят, че свободата е анархия и могат да си правят каквото искат..

Е какво се чудите!? русия от край време си е такава държава! Ама щом им харесва на руснаците и си търпят това което е, то е същото като със северна корея! там нали падишаха им каза, че са кацнали на слъбцето и те повярваха! Така, че щом им харесва на хората там не им се месете!!!

Русия. Страната на вечните роби.

Не могат да вкарат духа обратно в бутилката, къъъсно е. Подплашили са се и с основание, каквото и да правят ще бъдат пометени от събуждащата се публика. На какво разчитат, да докарат нещата пак тип Северна Корея ли. Нямат ресурса за това.

а така - кажи им на евреите

При нас ще ги въведе Бойко Рашков. Отдаде ли му се ще гони и журналисти.