Коментари - Няколко думи за мрежовите хунвейбини | IT.dir.bg
назад

Няколко думи за мрежовите хунвейбини

Властта в Русия предлага специални интернет отрядници, интернет дознатели, интернет прокурори и интернет съдии

Обратно в новината
| Редактор: "Независимая газета"

Коментари - Няколко думи за мрежовите хунвейбини | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас ще ги въведе Бойко Рашков. Отдаде ли му се ще гони и журналисти.

Не могат да вкарат духа обратно в бутилката, къъъсно е. Подплашили са се и с основание, каквото и да правят ще бъдат пометени от събуждащата се публика. На какво разчитат, да докарат нещата пак тип Северна Корея ли. Нямат ресурса за това.

а така - кажи им на евреите

Русия. Страната на вечните роби.

Е какво се чудите!? русия от край време си е такава държава! Ама щом им харесва на руснаците и си търпят това което е, то е същото като със северна корея! там нали падишаха им каза, че са кацнали на слъбцето и те повярваха! Така, че щом им харесва на хората там не им се месете!!!

Другари, днес използваме защита номер 4. "Аз може и да си бия жената, но с мярка и само когато има защо. Виж, тоя изрод съседа как млати неговата, малеййй..." п.п. Ни пуха, ни пера!

Потенциалната цензура в русия им била големия проблем... Вижте по световния нет какво става! Наложиха запор без обяснения на самия президент на САЩ... Ама нали са частни корпорации на Големия Брат, могат да правят каквото си искат и никой не гъква!

Всеки сайт в които се РЕГИСТРИРАШ има права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ под които се подписваш и ПРАВИЛА под които се подписваш, че НЯМА ДА НАРУШАВАШ и ако ги нарушиш, ще бъдат предприети МЕРКИ КОИТО СА ОПИСАНИ. Чак тогава можеш да го ползваш сайта. Аман от идиоти дето си мислят, че свободата е анархия и могат да си правят каквото искат..

а 20 000 надзорници/отрядници/прокурори/цензори , с които Конгресът на САЩ задължи ФБ да се обзаведе, за да провежда репресии и цензура - те от най-демократичната цензура ли са , защото са в САЩ , а не в Русия ;) ?! не0либералното насилие - най-демократичното насилие ;)

Я вземи да прочетеш какво неолиберализъм, че явно не знаеш и се изглагаш. :))