Откриха хидротриоксиди в атмосферата

Изследователи от Копенхагенския университет, в тясно сътрудничество с колеги от САЩ и Германия, са документирали образуването на изключителния окислител, който вероятно засяга както човешкото здраве, така и климата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е от това вече ще умрем!

https://www.science.org/doi/10.1126/science.abn6012 До колкото чета това са пълни спекулации, но нали се прави сензация от нещо което явно не разбирате...

В момента има засилен трафик на самолети,дори не се диша в Русе.

Ааааааааааааа, дир. ру продължава да цепи мрака. Перфектна статия, за да подпали фитила на лудите. :) Поклон. Големи сте!!! :))))

Иначе какво казвате, не били пръскали от самолетите летящи описващи решетки, било конденз . Много мръсотия ще излезе наяве

Пропуските в образованието изпълват света с чудеса и вълшебства....

То да бяха едните пропуски в образованието... Тоя модел дето се връзват на конспиративни теории са просто умствено изостанали, никакво образование не може да им помогне. Виж го дебила колко плюсове си е нащракал.

Майко мила, ние българите сме по- зле от колкото съм предполагал. Преди 10 години бяха една шепа изкуфели американци, които вярваха на тези конспирации, за които се пише в коментарите, а сега всеки втори българин. Просто да преяждаме с чесън и да пием метилова ракия и да се приключва с това жалко подобие на народ вече.

Тия са като ковида. Щом сега са ги открили, значи преди да ги открият не са съществували. Щото то цялата тропосфера се проверява за триоксиди редовно поне от 100г насам.

Сега е удобно да се открият... очакваме следващата вълна от стрес за хората...

Я, колко интересно. Първо предположили, че съществуват (защо ли, от какъв зор?), после ги открили?!? Така едно лайно бил гейЦ "предположи" преди десетина години, че пандемиите щели да са най-голямото предизвикателство пред хората, после пред 2019 си направиха една тренировка и ето ги - пандемии колкото щеш. Мръсна измет наглосаксонска и еврейска. Само смърт за вас, ако ви няма, хората в света ще живеят добре и щастливо!

Необразован, неинформиран и безполезен сте и ви е безмислен коментара.

Мотото на хора, подобни на тоя е: "Щом не знам, значи не съществува." Блаженни са глупаците!

Му светни лампата за истината, 'щото се тези си квалификации правиш впечатление единствено на себе си.

Какво се правите на ощипани, бе!!!! Които вярва, че дългите, ама найстина дългите следи от самолети във въздуха са конденз, значи си заслужава съдбата...........!

...вярвам, че алуминиевата шапка ще спаси света !

Аз не вярвам, но установявам интересна зависимост - тези,които вярват, обикновенно са неграмотни. Което има пряка връзка с вярванията им.

еми нищо чудно, пръскачките не спират