Откриха ледник около екватора на Марс

Все още не е ясно дали структурата съдържа замръзнала вода

Обратно в новината

Коментари - Откриха ледник около екватора на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвличат вниманието на хората с глупости. На Марс въздуха, атмосферата не стават. Колко контейнера с кислородни бутилки ще трябват, а?

Колко кислородни бутилки с O2 ще ти трябват ако имаш неизчерпаеми количество замразено H2O? А? ... отпусни се, дишай, живей си живота, не си напрягай излишно мозъчето, гледай си кефа ... Остави напрягането на други дето по го могат!

Браво, Сега остана само да кацнат хора и на луната

Супер, са на кого залагате Китай или западо първи...

Харчат се едни милиарди за неща малоумни имало ледник голям праз а в Африка умират от глад ми налейте тези пари там

Ми обади се на Путин и олигарсите му, да налеят пари де. Стига с тия яхти и къщи из западните курорти. Ма за тях мълчиш, а?

Ако не съдържа вода къв ледник е? Марсиански???

ледници има и на Рила, що бият път да ги търсят чак на Марс

хайдееее догодина христо пампирев ще иде да го изследва на място!

Казва че не е ледника ама вие пишете че е ледник за по кратко

Явно марсианците са успели да овладеят марсианското глобално затопляне! Ако искаме Европа да изглежда като Марс, трябва да продължаваме прилежно да изпълняваме нарежданията на "зелените" талибани от ЕК!

Това беше ясно още преди 25 години. Но тези, които се осмелявахме да говорим за лед на Марс бяхме подигравани и подритвани като конспиративни теоритици. Същото и за геоинженерството, което много неправилно се нарича кемтрейлс. Същото важи и за короната, ваксите, агенда 21 и 30. И след 20 години се възхищавате като олигофрени на същото, за което ни се подигравахте. После що съм бил циник

Лед на Марс се знае че има от повече от 20 години, бе кретен. Какво бил бил казвал той !!!!! Дори през 2008 г апарата Феникс взе проби от марсианския лед и го изследва са наличната апаратура.

За плоската Земя не ни осветли.

Няма да го пипате, ей! Той е македонски ...

Вица на деня "колонизатори". Тия, които не си знаят пола и не си мият ръцете, след като идат до тоалетна ще колонизират пустияна. Че те тия същите Земята са напът с всички дадености за живот ще я ликвидират и точно тези ще колонизират. Могат някой клозет в Сахара да колонизират.

Никой не говори за руслямци.

Я дай някоя нова думичка дебуле

Какво е дебуле? Явно обичаш новичките думи, та даже си ги измисляш, а?