Парашутите дестабилизираха космически кораб на SpaceX

Тестът на пилотирания "Дракон" е бил извършен без хора на борда

Обратно в новината

Коментари - Парашутите дестабилизираха космически кораб на SpaceX | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия е номер 1 в космоса и при оръжията Мъск е номер едно в усвояването на държавни дотации~ произвежда от памперси за възрастни до Алуминиеви макети на ракети и газови горелки

Ти обаче не си номер едно в тролските глупости. Има и по-глупави от теб!

Да верно е успокой се, има и по-прости от теб. Представяш ли си?

Американците ше се оправят щото ще си напечатат колкото пари им трябват И още толкова джъст им кейс А дада и дп кво ще правят?

Разбирам, че и аз съм отдавна в списъка на преследващите те заедно със САЩ, ЕС, НАТО, НАСА, западът като цяло и какво беше още. Това, което не разбирам е защо толкова упорито не искаш да ме послушаш и да се върнеш в клиниката на 4-и километър където могат да облекчат страданието ти.

Специално за "хехе" напомням: 2020-03-21 19:45:39az #Победа75 (нерегистриран) реплика +8  -13  Скоро "Сорос" ще види "несъществуващите" руски ВКС в действие! В помощ на Италия...    2020-03-21 20:25:56хехе (нерегистриран) реплика +6  -4  Ще? :)    2020-03-21 21:08:57az #Победа75 (нерегистриран) реплика +6  -7  Ще,ще!!!! Няма да пропусна да ти го напомня....    2020-03-21 22:27:07хехе (нерегистриран) реплика +7  -3  Наистина ли си вярваш, че след ТСВ ще има на кого да напомняш, каквото и да е? Глупачето ми то :)    2020-03-21 23:52:25az #Победа75 (нерегистриран) реплика +4  -0  Няма да се изненадам, ако още утре тръгнат руските самолети към Италия... Има тук един глупак и съвсем скоро ще му го напомня! :)))

Не знаех че военните им доктори се водят Въздушно Космически Сили. В уикито са дадени следните родове включеви във ВКС: Въздушно-космическии сили Военновъздушни сили, включват родовете войски: Далечна авиация (стратегическа бомбардировъчна авиация) Фронтова авиация (изтребителна, изтребително-бомбардировъчна, щурмова и разузнавателна авиация) Армейска авиация (вертолетна авиация за поддръжка на Сухопътните войски) Военнотранспортна авиация (стратегически и тактически авиотранспорт, дозареждане с гориво във въздуха) Специална авиация (ДРЛОиУ, РТР, ВИП транспорт, авиомедицинска евакуация) Зенитноракетни войски (ПВО на страната) Радиотехнически войски (радиотехническо наблюдение на въздушното пространство) Войски за противовъздушна и противоракетна отбрана Космически войски Не виждам да пише нещо за медици? Мислиш си че всеки руснак в униформа е ВКС. Наистина си доста посредствен трол.

Напомням ти го заради твоето "ЩЕ"! И ще продължавам да ти го навирам в носа... :)))

Значи грешиш, обаче ще ми го напомняш. Ами мерси, аз знам, че грешиш. То като ти видя ника още и знам, че една грешка на природата се е изходила в коментарите....

Човечеството не може да се справи с далеч по прости неща като настинка например. Тоя крадец ще ходи на Марс? Я си гледайте работата и на луната даже не са кацали.

Ей не щеш да ме послушаш и да се върнеш в клиниката поне това обсесивно-компулсивно разстройство да ти успокоят малко.

ит.дирници са руски манерки

Последното изречение е ключово: "И двете компании имаха неуспешни изпитания и изостават от графика, въпреки че надхвърлиха бюджетите." Важното е да се смучат кинти, без значение откъде идват! :))

Остави ги тия смотани американци. Кажи ни какво става с Федерация? Ще полети ли тоя век или пак ще караме на ЩЕ-та? Разкажи ни и за източените милиарди от Восточный.

"хехе", видя ли ВКС в действие в помощ на Италия? Пак напомням късогледството ти... :))

Видях военни медици в действие. Не виждам ВКС. Може би трябва да попрочетеш, кои родове войски включват ВКС.

Коментарите показват, че половината писали ще летят с капсулата а другата половина ще им клати парашута при кацането?!

Мноого некадърно написана и пореведена статия. При вдигане на капсулата с хеликоптер тя се е разклатила (заради маневра на хеликоптера, вятър, лошо закачване или друго) и това няма нищо общо с парашутите. За да не стане беля с хеликоптера, пилота е пуснал по-рано тежащата 9 тона капсулата, а парашутите са си се отворили безпроблемно.

И аз това разбрах, но след като изчетох статията. Заглавието подвежда, че проблема са парашутите. А всъщност те са си свършили перфектно работата...

Нали трябва да нахранят щатния трол да повряска.

Специялно за тебе ще си го разклатя и преместя в другия крачол. Как обичам промити мозъци катонтвоя

да стягат повечко батутите,да няма пак аномалии

Като тази в главата ти ли?

Не се наврещя ей.

в стила на промитите мозъци: "тия един чайник не могат да направят, космически кораби се пънат да сглобяват"

туй да не ви е правене на вируси

По вирусите специалисти са китайците и руслямсите, разработили и изтървали коронавируса.

Houston we have a problem! Аполо нанайси! И тия луди говеда били ходили на луната?! Както се казва в рекламата: ама другия път!добре че са руснаците те изобщо да видят Космос лудите кравари иначе без тях да си бяха седяли кочината Америка вече 10 години без изобщо може да стигнат на Орбита просто факти

Ти освен заглавието, друго чете ли? Или и ти не знаеш какво означават "симулация" и "тест на парашутите"?!?

Не ти ли писна да те преследват все Аполо, западът, САЩ, НАТО, НАСА бе. Помощ има - просто се върни в клиниката на 4-и километър, там могат да третират не само обсесивно-компулсивното ти разстройство.

Не ти ли писна да си пишеш диагнозата постоянно? Никой не се интересува от теб и болестта ти. Напразно се буташ. 4-ти км е за такива като теб. Стой си там и не се показвай.

Недей да ми остроумничиш а се прибери в клиниката, следвай и останалите ми указания ще отбележиш подобрение.

Не ти ли писна да те преследват САЩ, ЕС, НАТО, НАСА бе. Помощ има - просто се върни в клиниката на 4-и километър, там могат да третират не само обсесивно-компулсивното ти разстройство.

А, върнал си изтрития ми пост. Браво. Ще те дресирам да не се напъваш да ми триеш постовете, нали си знаеш, че и на ръце да ходиш няма да е твоята.

То и хамърите така.... Падат от небето.... Абе на кривата ракета и космоса и пречи... Ако въобще стигне до него.

Една радостна новина за деня. Винаги съм твърдял че америка няма техническа възможност за космически пътувания. Това е поредното доказателство че програмата Аполо е измислица и НАСА никога не е стъпвала на Луната, камо ли да лети до нея.

Умните хора правят умни изводи. Твоя извод е тъп!!!

От "симулация" и "тест на парашути", кое не ти стана ясно?!?

Se taia

Такива като теб, Путин нарича идиоти. Трябва да му вярваш, все пак ти плаща ;)

Който не става за нищо друго, става трол. Как само смърди Интернета от вас...