Пентагонът: Изслушването за НЛО в Конгреса бе "обидно“

Шон Къркпатрик заяви, че няма доказателства за съществуването на извънземни

Обратно в новината

Коментари - Пентагонът: Изслушването за НЛО в Конгреса бе "обидно“ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са сииприели.....тия шизофреници...ДА ПИТАМ .....ЕЙ МУХЛЬО БОЛШЕВИШКИ ОТИ ТРИЕШ КОМЕНТРАИ БЕ .....ПИИИИ4КА ТИ МАТЕРНА УРОДЛИВА

"Те са търсачи на истината, както и аз" ако в крайна сметка се окаже, че под вола няма теле, ще спрете ли да търсите "истината". вие не търсите истината, вие търсите потвърждение на фантазиите си.

Решат ли да ограничават още човешки права и да увеличават милитаризацията , се развързва отново темата за НЛО.

един от конгресмените му е отговорил, че обидното е, че никога не са им направили одит и са похарчени безотчетно милиарди долари по разни секретни програми.

Най-повтарящата се отговор беше: Не мога да отговора публично трябва да го комуникираме в Sensitive compartmented information facility. Просто казано, някакви корпорации имат по-модерни и необясними за масово достъпната физика устройства и оръжия. А самите идиоти в Конгреса не можаха да скрият недоволството си от осъзнаването на факта, че нямат идея как да стигнат до тези нива на сигурност необходими за демократичен контрол. Кравария, сър. Масонско-ционистка кочина в тотаелн упадък.

Хммм това се казва "to send someone on a guilt trip". Ил иначе казано когато гузния се опитва да припише вината върхо тези които го разследват.Като сте толкова обидени,подайте си оставките.

Липсата на доказателство не Е доказателство за липсата.

Е, бива ли да ги "обиждат" в Конгреса, публично!? Маскари, с маскарите.