Коментари - Мистериозно петно на планетата-джудже Церера | IT.dir.bg
назад

Мистериозно петно на планетата-джудже Церера

Космическият апарат "Доун" на НАСА засне планетата-джудже Церера, над която трябва да застане на орбита на 6 март.

Обратно в новината

Коментари - Мистериозно петно на планетата-джудже Церера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за първи път се използват йонни мотори за заставане на орбита

Местните идиоти са открили атомната бомба...

И там ли си имат някой Путлер!

Не, имат си някой малоумен американец. А ти продължавай да обвиняваш "Путлер", че не ти става. Абе, вие верно ли не знаете поне елементарна история и кой единствен е използвал атомно оръжие срещу цивилни, и то два пъти?

Мисията Доон (от dawn, зора) на няколко пъти бе замразявана и дори прекратявана от НАСА, но после пак е била активирана. С нетърпение ще чакам март да се получат по-точни резултати и по-чисти снимки.

а ся ново 20 е колко планети има всъщност в слънчевата сиситема да не се излагаме тва планетоид като плутон ли е

то било астероид

Има пет признати планети джуджета в Слънчевата система Това са Церера, Плутон, Ерида, Макемаке и Хаумея. Астрономите предполагат, че може би има още дузини или дори повече

Най-накрая намерихме следи от разумен извънземен живот. Сигурен съм че това са соларни клетки от изоставена космическа база :)

Най - вероятно там са Братя Галеви ! А петното е басейна им !

Бяло петно - разсипали са чувал с "Бело"

Умно"! Ако бяха слънчеви панели, то районът щеше да е по-тъмен, а не по-светъл. Фотоволтаичните панели поглъщат слънчева светлина и я преобразуват в електричество. Ако главно отразяваха светлината, от какво щяха да произвеждат електричество? Още един, който няма връзка с главния мозък.

Ахмед Доган

Бе и ти си чул нещо ... но очевидно изобщо не си виждал соларен панел на живо! Преди да раздаваш квалификации, съветвам те да погледнеш под същият ъгъл солара, под който към него "падат" слънчевите лъчи за да видиш как той ги поглъща ... всичките (според теб)!?!?!