Коментари - Pokemon Go e полезна за здравето | IT.dir.bg
назад

Pokemon Go e полезна за здравето

Нашумялата игра Pokemon Go има благоприятен ефект върху здравето на играчите, тъй като стимулира движението.

Обратно в новината

Коментари - Pokemon Go e полезна за здравето | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готови ли сте за лятото? Направихте ли желаното и перфектно тяло за лятото? Нямате време за дълги фитнес програми и нямате желание да учите как се ползват многото уреди в залата? Искате ли един уред, който да тренира всички мускули? МОТИКА е решението за Вас! Тренирайте всички мускулни групи само с един уред! Проста и лесна програма с един уред и много повторения! За да започнете да градите своята уникална фитнес фигура няма нужда от никакви разходи във всяка къща или на село има по един такъв уред, а местата за тренировка са навсякъде! Дори ако пътуване извън града и се озовете в някое село, попитайте комшията за нашия уред и той с удоволствие ще Ви го предостави, а може и мястото за тренировка та може и да почерпи

Ето за кого е най-полезна играта: Мобилната игра Pokemon Go донесе на своя създател The Pokemon Company приходи от 200 млн. долара за първия месец, откакто е на пазар.

така де, полезна е за здравето на зомбитата

"били спасявани OT пещери или OT морета"

Полезна за тялото и вредна за акъла.

И опасна за живота ти!!!

Не се и съмнявам в здравословния ефект от ходенето, към което играта подтиква. Е, да внимават все пак накъде ги води де, да не стане "тръгни подир бръмбара да те заведе при лайното", както казваше един прятел... :-). Предполагам доста хора са като мене и имат нужда от някаква цел за да тръгнат да ходят, скучно им е просто самоцелното бродене. Моята рецепта е да гоня разни твари (предимно пипета) с фотоапарат, това с играта явно е също е вариант за много хора.

niki_leo

Абе здравословна... в сравнение с другите игри може и да е здравословна. Обаче ако тръгнеш да сравняваш с който и да е вид спортуване си е доста нездравословна: звериш се в екрана и ходиш като зомби: хем може да паднеш и да се пребиеш някъде или да те блъсне превозно средство, хем зъркелите ти изтичат от взирането.

Ако не си ирал играта, не може да коментираш. Не е, ама вообще не е нужно да си гледаш телефона докато ходиш. Той може да стои в джоба ти и ти ще получиш сигнал, ако в близост има някой покемон. Това с ходенето и зомбирането в екрана са врели некипели, измислени от хората, които са песимисти към играта. Аз поне винаги си държа телефона в джоба и чакам сигнал - така правят и приятелите ми с които играя.

Полезна е за здравето, докато не те блъсне самосвал на заден ход...

Легендата гласи, че ако отидеш да ловиш покемони в Чернобил, ще се превърнеш в един от тях...

До къде стигнаха в рекламата, да се замесват и хора, които по презумция трябва да се грижат за нашето здраве, а не за продажбите на някоя игра. Ама то може и фармацията е стигнала капацитета си з амомента, та да използват и други методи на "лечение".

"Вие играете ли Pokemon Go и колко километра сте извървели в играта?" Сещам се за един плакат от комунизма: "ТИ ЗАПИСА ЛИ СЕ ДОБРОВОЛЕЦ?" и един милиционер те гледа строго от плаката и те сочи с пръст...

всъщност тая реклама е била по време на 2рата световна война навсякъде - и в Германия, и Англия и Щатите... че дори и сега ако отидеш в Италия ще видиш кавър версия в която набират новобранци за флота...

Това е поредната гадост с която ни промиват мозаците! Само погледнете пирамидката с оченцето... всичко е пределно ясно!

Прав си, брато! На някой мозАците им вече са промити! :)))

Има и такива на които няма нищо за промиване.

Когато нямаш мисловни процеси, се очаква някоя "игра" да свърши това...

Потвърждавам ефекта от ловът на покемони. Преди да стана ловец средно минавах 30 000 крачки на ден, а сега са 50 000... Мозъкът не прави разлика между реално и виртуално, щом може да го излъжеш с "игра" и да си по-здрав то тази игра е добра...

Така де той човека правилно ти го е написал! Щом мозъкът ти не може сам да си реши да направиш 50к стъпки на ден, ми ето идва некоя игра дето мисли место него и ти следваш! Ко да се прави! Като не можем да мислим ми ше си намерим друг дето да мисли место нас!