Коментари - SpaceX отложи товарен полет до МКС за януари | IT.dir.bg
назад

SpaceX отложи товарен полет до МКС за януари

Компанията SpaceX отложи планираното за днес изстрелване на товарен кораб към МКС за януари.

Обратно в новината

Коментари - SpaceX отложи товарен полет до МКС за януари | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Батут се счупил?

Рублата е евтина. Да купуват яко рубли и да плащат на руснаците. Ясно е, че не ги бива в тази област.

Че те нямат намерени да висят на нЕкви 400 км от Земята. Искат да летят до Марс и очевадно рублите за това не вършат никаква работа.

Тези соросоидни тролове винаги са ме изумявали с бисерите си, та и ти изръси поредния. Значи според теб краварите не могат да отидат на 400 км орбита, но и не им трябва защото щели да ходят до Марс?

Добре де, преди 50 години кацнаха на Луната, а сега не могат една кошница с домати да закарат на хората! Как стават тия работи?

Преди 3 години качнаха по 7 астронавта на МКС, а сега "една кошница с домати не могат". Как стават тези работи? Руснаците преди 45 години пратиха Луноходи, а сега не могат да пратят нищо по-далече от 400 км от Земята. Как стават тези работи? Преди 60 години ти ставаше, а сега трябва да пикаеш седнал. Как стават тези работи? Едно време можеше да минеш и за образован селяндур, а сега направо чупиш тъпомера. Как стават тези работи?

Правилно ли съм разбрал, идиотче - на американците не им става и пикаят клекнали.

Преди 50 години и руснаците щяха да кацат на луната ама се оказа, че даже не могат да си го помислят :). Отложиха го за 2000-та година, после за 2020-та, после за 2028-ма, така се промива моъзка на хората които нямате такъва :). Иначе идеално знаем, че и 2050-та няма да кацнат на луната, но тогава знамето на сащ ще е забучено на марс.