Коментари - Полетя най-икономичният свръхзвуков самолет | IT.dir.bg
назад

Полетя най-икономичният свръхзвуков самолет

Прототипът е три пъти по-малък от бъдещия пътнически самолет, чиято скорост ще е над 2000 км/ч

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Полетя най-икономичният свръхзвуков самолет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеален е да могат другарите да ходят до Давос да обсъждат промените в климата и теслата за раята.

Руските тролове не са налазили таз тема нещо?Що така? Рашка говняшка прави и по добри самолети нали хахххаахахахахахахах?

като Френския 'Конкорд" само че вече Хамерикански

Пак Вевлика Америка... На времето рушляците копираха Конкорд, сега дори вече не са в състояние да копират този самолет. Покупайте Сухой Суперджет – он заменит вам эвтаназию! Десять рейсов на Суперджете , и ты - Герой России! (возможно посмертно).

Не знам до колко е практично да се използват въглеродни влакна за авио-космическата индустрия тъй като опита показа че материала се износва и деформира сравнително лесно при продължително напрежение и стрес, което е предпоставка за скъсяване на жизнения цикъл на крилата и фюзелажа.

МС-21 ще ще ще е 100х по-добър

Къде каза че работиш да те вземем в Роскомикс

Копирали по-стария от по-новия, щото не могат да правят самолети, но с машинате на времето нямат проблем. Не че година разлика има значение за американците, те и без това са дотука 50 назад без изгледи да наваксат.

Още мнооого царевична пърцуца има да изпият докато го докарат като френския. Бяха им дали Ту-то в ръцете, гледаха и се дивиха и дотам. Искането не е като моженето.

И кво виждаме от видеото? Полетял бил? Да полетял е ма не със 2К/ч

Не е "свръхзвукова скорост". Доста вода има да изтече, докато го засилят до такава.

Само да добавя, че съм педераст и черни паламарки редовно разширяват аналното ми отвърстие. Никога няма да имам хемороиди !

И аз съм така !

Много подходящо име!

стрикерчо за твоите садомазо приключения в Холандия на паркинга за тирове как те БУМкаха 20тина казака у соросоидната клоака.....