Коментари - Полетя най-икономичният свръхзвуков самолет | IT.dir.bg
назад

Полетя най-икономичният свръхзвуков самолет

Прототипът е три пъти по-малък от бъдещия пътнически самолет, чиято скорост ще е над 2000 км/ч

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Полетя най-икономичният свръхзвуков самолет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много подходящо име!

Само да добавя, че съм педераст и черни паламарки редовно разширяват аналното ми отвърстие. Никога няма да имам хемороиди !

И аз съм така !

стрикерчо за твоите садомазо приключения в Холандия на паркинга за тирове как те БУМкаха 20тина казака у соросоидната клоака.....

Не е "свръхзвукова скорост". Доста вода има да изтече, докато го засилят до такава.

И кво виждаме от видеото? Полетял бил? Да полетял е ма не със 2К/ч

МС-21 ще ще ще е 100х по-добър

Не знам до колко е практично да се използват въглеродни влакна за авио-космическата индустрия тъй като опита показа че материала се износва и деформира сравнително лесно при продължително напрежение и стрес, което е предпоставка за скъсяване на жизнения цикъл на крилата и фюзелажа.

Къде каза че работиш да те вземем в Роскомикс

Пак Вевлика Америка... На времето рушляците копираха Конкорд, сега дори вече не са в състояние да копират този самолет. Покупайте Сухой Суперджет – он заменит вам эвтаназию! Десять рейсов на Суперджете , и ты - Герой России! (возможно посмертно).

Копирали по-стария от по-новия, щото не могат да правят самолети, но с машинате на времето нямат проблем. Не че година разлика има значение за американците, те и без това са дотука 50 назад без изгледи да наваксат.

като Френския 'Конкорд" само че вече Хамерикански

Още мнооого царевична пърцуца има да изпият докато го докарат като френския. Бяха им дали Ту-то в ръцете, гледаха и се дивиха и дотам. Искането не е като моженето.

Руските тролове не са налазили таз тема нещо?Що така? Рашка говняшка прави и по добри самолети нали хахххаахахахахахахах?

Идеален е да могат другарите да ходят до Давос да обсъждат промените в климата и теслата за раята.