Коментари - Потвърдено: Времевите кристали съществуват | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

британски учени установиха, че са от Индия!

нямало много информация :) кой знай,може някъде да правят машина на времето :)

Цитат: "трите измерения - дължина, ширина и височина" И на кристалите накъде е дължината, ширината и височината? А ако ги завъртиш? ;) По интересно е, как като направят от бетон нещо, то с времето изкристализира вътрешно и става на кристални пръти. Едва ли не като живо расте.

Да трепнеш(получиш оргазъм) без енергия(женско подбуждане).

Гогооов, чета и плача. Толкова много неграмотност в едва няколко реда. Единствената достоверна информация е името на Франк Уилчек и годината 2012.

Не знаех, че до преди това откритие кристалите не са съществували в измерението време и са нямали никакво отношение към него. Толкова съм бил прост дори, че си мислех, че всеки кристал, като частен случай на материя, се променя във времето: нараства, намалява, изменя се по форма, структура, елементен състав, в него възникват дефекти и т.н.

Щом са перпетуум мобиле могат само в компютъра да съществуват. Някой невчасов оциклил компютъра и той повтарял едно и също докато отвън му спрели тока.

Британски учени са открили, че всички обикновени кристали покриват също дефиницията за времеви, защото освен в пространството се повтарят до втръсване и във времето, оставайки неизменно същите от днес за утре.

Това яде ли се?

Разбира се, че се яде, иначе защо би било публикувано в секцията IT на сайта? Тука само за манджи и рецепти се пише....

Наистина, изпълнен със съдържание текст!

Съдържание има, смисъл не много... но четвъртото измерение си е гот, ние още третото не разбираме напълно...