Коментари - Пръв поглед към гъвкавия Samsung Galaxy X | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох новината и си преразглеждам концепцията за смартфона на бъдещето и сега тя става така: С 8 камери, с 60 инчов дисплей в разгънат вид и с екстра - телефон.

може да си го увиеш като щалма на главата и да имаш ЛЕД Тюрбан...

Чакаме го

Galaxy X - toilet paper

ЗА ДА ЛЕТИ ПО-ДОБРЕ, БАБЕ !

Някой може ли да ми обясни за какъв дявол им е това нещо. Като искат телефона да се сгъва по средата, да направят екрана от две половини, без борд по средата и да си се сгъва. При всички положения ще е по-сигурен, по-тънък, по-здрав и по-красив.

направи го. Ти си по-имИн и кадърен от тях. БравУ.

Ха ха 2000 $ за телефон! Не че няма хора, които да си го позволят, но ме съмнява да стане хит.

той даже не се опитва да стане хит. на сайта си самсуг пишан че смятат да пуснат малка серия от него 100-200 хил и най-вероятно ще се продава само Корея, а тестови екземпляри ще бъдат разпратени на тестери и експерти. един вид бетатестване на концепцията. ако теста е задоволителен, може след година-две да пуснат реални серии в различни ценови сегменти. аз бих си взел подобен телефон, е не на подобна цена. оценявам големия екран, но хипернадутите статистики на върховите модели винаги са ми изглуждали ненужни.

Е ся вече iPhonя ше ги съди! Как бе сгъваем телефон това стив джобс още 23 година го е бил патентовал! Ааааа! Къ може такова нещо!!???

Не знам дали ще ги съди за патент, ама за това, че стават по-скъпи от него със сигурност...