Коментари - Проект за колонизация на Марс фалира | IT.dir.bg
назад

Проект за колонизация на Марс фалира

Компанията Mars One на Бас Лансдорп призна фактическия си банкрут

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Проект за колонизация на Марс фалира | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МУАХАХАХАХАХАХАХА! Само субсидиите на наса поддържат такива "проекти". Пропагандата за човешката мощ и колонизационът на марс свърши работа, време е марионетките да бъдат убити. Мъск, кво стана, ше ходиме ли на марс?

Ще ходиме бе, само си предплати! Два-три пъти! Пък после ще видим!

Не думай!

Върви някаква идиотизация за тоя Марс, ама нека повече кретени повярват. Да ги качат на няколко ракети и да не се връщат никога. В това число влиза парламент, МС, президентство и т.н. и т.н.

Колонизиране на Марс, приказки за балъци, Ние тук на Земята не можем да си оправим проблемите ще колонизираме други планети за момента няма как да стане докато пред света грози заплахата от световна война.

Открих 4 правописни грешки. Ако някой открие още, да пише!

5 открих...

Добрата новина е, че не фалира след изпращането на първите заселници :) Друго си е като кацнат и разпънат антените за комуникация да получат съобщение : "Поради фалит на компанията моля да се обърнете към съответните институции за обезщетения. Много се извиняваме за причиненото неудобство. Хубав ден "

Аматьори. Едно време имаше проект за град в полите на Витоша - Анжел Сити (за тези който не си спомнят)...Там дори отмъкнаха повече пари от записалите се балъци.

Този не е вземал субсидии от НАСА. Къде сравняваш един аматьор със Мъск или НАСА! Колонизирането скоро ще се случи, има много играчи и тече надпревара кой ще е първи.

Голямо сравнение направи! :D

По минусите се вижда, че кретените има!

Още тогава, когато по наЩе медии се превъзнасяха, че голЕм проект, имало и българи кандидати, рекох, че целата работа е пирамида и балъци има насекъде. Даже некои ми трупаха и минуси. Е трупайте и сега.

Що ли не сме учудени ?

Седем

И тоя е бил натровен с изветрял Новичок.

Тия "марсиянци" много наподобяват на "нашенския" Анжел Соломон АД, от близкото минало и на подобни на него от настоящето.

Човекът взе парите, каза ще видим.....

До тия с минусите - Мъск вече обяви цената на билета до Марс. Организирането тече, тестват се новите двигатели... Някои не висят по цял ден във форумите да драскат глупости, а действат по въпроса!

Хаха, лапни-шараните не са само в колониите, единствената разлика между нашенските и техните ПИРАМИДИ е шарената опаковка и качествената реклама.

И къде са парите?

По минусите се вижда, че някои хора не обичат хейтърите! Или както вече е прието - троловете...

Също са 4-5

Пирамиди Фараони

След някоя и друга година, като се сложи името на Мъск и компанията му, новината може да не се променя. Само не знам ще обвинят ли и Мъск в измама

По принцип си прав. То още от начало си беше ясно, че е измама. Да цитирам Влади Въргала: "Докато има балъци, ще има и Таррикати". Обаче един от законите в мърфологията гласи: Когато всичко се оака, все ще се намери някой да каже "аз казвах ли ви".

едното няма нищо общо с другото. Ама нали трябва да вземеш някоя копейка.

За $40 се съмнявам да са очаквали клиентите нещо повече. Нямаше ли подобна простотия където си купуваш земя на луната за 200 кинта

Е, нищо ново под Слънцето... Поредният фараон с пирамидката си! Ние, тоя филм сме го гледали още през 90-те, в зората на нашата Демокрация! ;-)

...измамникът се е учил от нашите "фараони", явно...