Прогнозират срив на биткойн до $7000

За следващо поскъпване ще се чака дълго, твърди анализатор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай забраниха разплащанията с Биткойни. Мъск също отказва да продава колите си Тесла срещу виртуални Биткойни. Биткойна е като поръчката на нашите виртуални самолети F16 от САЩ. Все едно да чакаш от умрял писмо.

Практически цената на Биткойна трябва да е под 5 (пет) долара.

щом германия разреши фондове да влагат в криптовалути, значи има бъдеще. те са консервативни и всяко решение е плод на безброй срещи... при тях нищо не се случва случайно https://t3n.de/news/fondsstandortgesetz-krypto-in-kraft-1375731/

Прогнозират срив на биткойн до $7000 ---- АМИ ТОГАВА СКОРО ЩЕ КАЖЕМ ТОГАВА - БАЙ, БАЙ КОНЧЕ .... ХА Х АХ А...

За следващо поскъпване ще се чака дълго, твърди анализатор ---- ДО КЪМ ДЕКЕМВРИ ... ХА ХА ХА

какво искаш сега? за тея анализатори "дълго" = "повече от 1 седмица"

не е успял да предскаже курса и движението на битачето..

Интерсно откъде стигна до това заключение. Всеки ден хиляди успешно предсказват курс и движение с технически анализи.

Биткойна е като всяка друга валута - докато го приемат за разплащателно средство си ок. В момента в който откажат - гориш. В този смисъл фиатните пари имат предимството , че са законно разплащателно средство на дадена територия. Останалото е спекула. Успех !! ПС. И аз съм икономист.

Пълни глупости, нито булмаркета е минал, нито биткойна ще падне. Евентуално още една корекция и продължава своя възходящ път. Еволюцията няма как да бъде спряна. Вижда се безсилието на централните банки да се справят с недъзите на фиатна система, печатането на необезпечини хартии и т. н.

хубаво подмяташ думички като фиатна система и печатане на необезпечени хартийки ... сега ако обясниш с какво биткойните са по-различни от тях. и особено как не са фиатна система или печатане на необезпечени хартийки (опс те биткойните даже и хартийки си нямат, имам предвид необезпечени битчета).

Аз ще ти кажа - най-малкото са ограничени като максимална бройка и горят заради ликвидация и недостъпни хард уолети. А не като долара, който миналата година принитраха за 5 години на пред. В САЩ се бърнват стотици милярди всяка година за препечатка и общо около 560 милярда нови. Миналата година принтнаха 3.2 трилиона нови. За това човекът е прав, че са необезпечена хартийка. Ако Безос поиска утре да си извади мижавите милярди, ни банките, ни федералния резерв могат да му платят. Да не говорим за външния дълг на САЩ, а все пак доларът е международната валута, обезпечаваща се от повечето злато е долара. За това са ми смешни Тръмп и Байдън с търговската война с Китай. Китай просто иска да си види някога кинтите обратно, а иначе могат да устроят едно дефолтче на САЩ на външния дълг и да направят долара 80 стотиники и да сринат американската икономика, но всички видяха какво стана 2008 г. Остави Биткойна, но криптовалутата е децентрализирана, позволява много по-бързи и сигурни транзакции от фиат с огромни възможност за добавки. Някога всичко ще е основно стейбъл койнове с определено обезпечаване. Всичко друго ще е си е вид рисково инвестиране като с бита и алтовете сега, но това е нормално. И Епъл и Тесла струват повече от 10 пъти активната си стойност. За Тесла без коментар изобщо. А дали е балон на фондовата бора или на крипто ескчейнджа - това е играта и тя се играе независимо от платежното средство.

добре добре долара не е обезпечен ... мерси за лекцията. въобще не си си направил труда да прочетеш поста ми. ... а биткойна с какво е обезпечен ако не е тайна?

Прочетох ти поста разбира се. Ти искаше да ти се каже с какво е по-различно криптото от фиата и ти написах. За опезпечението също - фиат се обезпечава със злато и БВП, обаче си позволяват своеволия както писах за долара, което не би трябвало да допустимо в централизирана система ама федералния резерв, МВФ и банките така си цакат от време оно. Разбира се че в момента биткойна е основно обезпечен от фиат, но и от транзакции. Обаче това обезпечаване е от много валути, а не една. А тук никой не ти говори, че бита е бъдещето и е без яко кусури, но пак има предимство пред много фиати. Бъдещето е събсекънд евтини транзакции, пълна децентрализация, смарт договори и яко апове. И вече има много такива криптота.

долара не е "обезпечен" със злато от времената на Никсън. И няма нужда, ама това явно е трудно за разбиране от твърдоглавите милиарди овци дето хрупат фуража дето им изсипват без да мислят много, много. в този си вид биткойн не може да замести никоя друга валута по същество. Етириума има повече смисъл, щото продължават да го развиват.

OMG Network Charts

не ми е жал

Тотото ряпа да яде, пред такава "инвестиция".

играя на пет и това с систем . джакпот по-малк , но вероятност по-викока

Биткойн има смисъл като инструмент за спекула и като платежно средство за мръсни сделки. Обаче ако спекулантите решат да го сринат, мафията също ще бърза да се отърве от койните. Не знам дали може да се "шортва" биткойн ? Ако не, разните борсови анализи доколко са приложими, при положение че правилата на играта реално са други?

х3 , х10 , например

робо трейдъри , даже на GitHub има поне няколко с собствените полета за ако,щом,тогава, и така нататък . Нещо като VisualBasic преди години , не е сложно , но рисково .

всичко има , даже много от днешните версии поддържат няколоко езици . Така че и английски не е вече необходимо .

Да, може и да се шортва и да се левъриджва шорта също като акции или etf. То и за това не може да задържи над 40к защото даун прешъра е мегата.

от гледна точка на данъчното облагане когато ти леверджираш имаш вече кредитен договор . А тогава онези прагове с 50.000 лева и съответната регистрация задължителна по ДДС те хваща с пълна сила . Тогава заради финансовите рискове поне една регистрация както ограничено отговорно дружество би било препоръчително . А тогава за да покриеш инвестицията си трябва да работиш нон-стоп , защото пазара на крипто няма почивен ден , както при всичко друго .

Няма такова нещо. Не е задължително, защото докато са в криптовалута не подлежат на облагане или данъчни закони. Ти не левъриджваш с фиат, а с критпо. При марджин кол пак покриваш с еквивалент в крипто обикновено стейбyл койн като usdc,usct,busd. При CFD е още по-чил, защото дефаkто не се счиста за кредита, защото е покрит от вкарания фиат на 100%, и на 0 се затваря позицията. Сега друга тема е, че ако си крипто левъридж се ползва само ако си дей трейдър иначе ще го изядеш.

Пич, къде/от къде/ търгуваш - та никой не те знае кой си? Не просто ще те намерят, ами могат да търсят данъци и за минали периоди / леджърите са неизтриваеми/ и вече има софтуер за крипто анализ, пък ти вярвай в каквото ти харесва. Пък ако имаш късмета да си американски гражданин имаш голям проблем.

Аз шортвам биткойн от време на време с 5х ливъридж

На някой много му се иска ама едва ли хахахахаха

Даже по Финбоначи нивото е 14к най-ниско, ако искаме да сме черногледи, но реално под 24к трудно може да падне с такъв съпорт и после веднага ще отскочи. А за крипто зима да се говори на 30к бит е смешно рпи положение, че това са нива от тази година. За сега си е чиста консолидация и по Елиът по-скоро ще качи на 51к преди тестване на дъното, но фомо е силна работа. Единствено алтовете загубиха бая доминънс, но това е заради етъра.

час ,ден , седмица , месец , година , от 2017 , от 2011 ???

Еми изтриха ми коментара. Може би беше дългичък, но началото на булръна т.е. края на октомври - началото на хед енд шоудърс патерна. И 14к е на фиб 0%, така че по скоро 23.6% на 26к, но по Елиът по скоро с точката е към 50% на 39.к и после 61.8% на 45к. Преди 45к няма как да булне. В момента е в канала под 50% и съответно всичко е замряло и алтовете блийдват. При всяко ново падане на 30к средно губят по 10% процента доминънс и съответно и стойност. Разбира се, че хайпове като Солана държат яко и веднага отскачат.

Добра новина за мен. Тъкмо наскоро продадох моя и съм $6к напред. Ако падне до $7к, пак ще бъде момент да се купува.

Криптовалутите са основното платежно средство в даркнет. Ще има да почакате, докато падне :D

Няма да чакаме те падат и продължават. Освен някакво си платежно средство те са и главен инструмент за огромни печалби без никакво облагане.

Е, сега, почти всички страни и в Европа, и в Азия и в САЩ вече облагат с данъци и са погнали ексчейнджовете, но данъчно събитие е само при обръщане във фиат и то на по-голяма стойност от вкараната. Затова и ти искат регистрация със снимка и лична карта, за да търгуваш над малкия лимит, който е сложен първоначално при регистрация. Факт, че ако си вкарал 20 долара в шиба, дож или бейби дож и сега вадиш 20к фиат от базов акаунт без ID никой нищо няма да ти каже или ако си ги държиш в хард или софт уолет.

Хм, реално с криптовалутите всичко е възможно да се случи то се е виждало и предполагам ще се вижда.. но този пич е единствения който казва че цената на биткойна ще падне до под 7 хиляди долара.. може би за това е в новините :) Аз не мисля че ще падне под 25хиляди никога повече, но всеки може да си вижда и предвижда каквото иска.

прогнозирам, че 100% прогнозистите са нокойнери!

пенсионне фондове в Русия продадоха всичките щатски долари . Сега имат друг микс

нашата индустрия тихо-тихо преминава от бавният биткойн към пъти по-бърз етереум , а за видеонаблюдение с големи пакети към трон и битторент . Толкова от технологична гледна точка . А като инвеститор в реални приложения , например застраховател с конкретни документации , естествено че си избирам нещо с възможността за огромни пакети свързаните помежду си параметри . За такива контрол-фрийкс които искат да карат венера-мобиле от домшният екран без да си чупят джантите , както при марсо-ход , препоръчеми приложенията на базите като Dijkstra’s, Bellman Ford, A *rthur Caylay, Floyd-Warshall и Johnson’s.