Програмата за търсене на извънземни SETI@home спира работа

Вече няма нужда от подобна инциатива, казват организаторите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С две думи - загубени усилия, няма резултат.

СЕТИ се финансираше най-много от Рокфелер. В момента, когато се измисли технологията по изчистване на шума и ХОП! Рокфелер спря финансирането. Защо ли? Вече не му трябват извънземни? Трябва му само технологията по изчистване на ненужния шум? И защо?

Крият нещо,, вече не сме им нужни. Кажете цялата истина, хората трябва да знаят

що се преписвате с Калдата

0

Това със Сети беше напълно безотговорна работа - дори да има извънземни, хайде да не ги викаме към нас, а? Да не говорим колко пари потрошиха за нищо..

SETI слуша за сигнали, не ги изпраща, чукча-писател.

0

Чувал ли си за Active SETI или METI? Знаеш ли, че същите болни мозъци пращат съобщения в дълбокия космос от 60-те насам? Чел ли си за Съобщението Арецибо от 1973-та? Понякога човек трябва малко да си замълчи, като не е много сигурен какво говори.

Няма нищо лошо на такава значима информация трябва да се дава гласност. Не само да четем за чалгия и за курви, за да затъпяваме.

Вече има 1000 други начина за следене и профилиране на индивиди с IQ над средното. Няма смисъл да се им се набива и тоя spiware...

Spy.. ама то от реклами, екрана не се види...

Егати бе. Аз така се надявах да се сприятелим с някои човечета като това на картинката.. вие убихте деЦките ни мечти бе.

Що бе, малки зелени човечета почти на всяко кръстовище има вече, ама бързо почервеняват ;)

Вече няма смисъл,рептилите от съзвездието Орион са сред нас дори активно участваха в приватизацията и съсипването на икономиката Гешев-мен ин блек със каскет да ги подпуква по азбучен ред корумпираните комуношизоиднирептили със служебни и масонски паспорти у кауша.

Така де? Защо?

Че те не я ли закриха още преди години - прекалено големи разходи, останалото е лъжа и измама!