Разкритикуваха Илон Мъск, че пречи на Китай в космоса

Китайският пазар е ключов за милиардера, който пласира там голяма част от автомобилите си Тесла и дори ги произвежда

Обратно в новината

Коментари - Разкритикуваха Илон Мъск, че пречи на Китай в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей тия дебилни луди говеда! Баси! Точно като някви телета у железница са тия животни! Все пречат на другите страни да живеят спокойно! На Мъски не му дават мира невероятните успехина говедарския военоморски флот, с неговите непрекъснати сблъсаци на разрушителите Арли Бърк в скотовози, рибарски гемий, траулери, танкери морски фарове и т.н!

Когато на улицата се срещнат едно палашче и голямо красиво куче, палашчето прави път по интуиция! Ама де такава от некадърните китайци, взели на готово технологии от запада и сега се репчат като изхвърлени на бунището !?

Да го духат тъпите жълтури!

Ако китайците са избрали да позиционират станцията си точно в орбитата на спътниците на Старлинк, то проблемът си е техен! СпейсЕкс изграждат тази система от доста години и предварително са заявили параметрите ... Котайците търсят повод да бойкотират Тесла, които успешно мачкат конкуренцията.

Там е работата че орбитата за която Мъск получи разрешение вече не му върши работа... и тихичко "снижи" спътниците си като ги натресе в тази която си Безос си е заплюл преди него.

Ти да видиш р@збирач да видиш , как знае коя орбита кому върши работа и кой коя си бил заплюл. Я марш да си гълташ лекарствата и да лягаш, с тая обсесия до още няколко часа ще си далеч не само олигавен ами и преобут няколко пъти. Ненакудкудякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Щатния смешник пак се обади... Я виж от кога Безос се жалва от своеволията на Мъск, бе, и се жали точно пред тези които би трябвало да опънат ушите на Мъск и по-точно пред Фeдepaлнaтa кoмиcия пo кoмyникaциитe нa CAЩ-)

> 2021-12-29 12:33:56 >Тц (нерегистриран) > >Щатния смешник пак се обади... Я виж от кога Безос се жалва от своеволията на Мъск, бе, и се жали точно > пред тези които би трябвало да опънат ушите на Мъск и по-точно пред Фeдepaлнaтa кoмиcия пo >кoмyникaциитe нa CAЩ-) И щото някой си бил богат и проплакал пред FCC ако и да няма технология за която да иска нещо трябва да му уйдисат, дааа. Така ако ставаше и на твоите провряквания трябва да почнат да обръщат внимание.

Ами, като пречи, гърмете го тоя дебил бе! Жена му ще си татуира и тунингова сливата с други татуси и ще прибере парсата на краварските данъкоплатци от публично-частното имитиране на бизнес.

Не могат. Точно както и ти не можеш друго освен да лееш пяна от злоба към развиващия се свят докато те подминава, примири се, това ще ти е животът.

Клакьорите на всяка империя са твърдели, че е вечна. Пък на, от тези империи само прах , строшени грънци и некоя съборетина останали. Tакива ми ти работи, dp.

Така е. Някои клакьори дори надживявате империята си, де ти е СССР. И ви е непосилно да вденете, че има живот и без да си нечий клакьор (aka щатен врякалник), стига да се осмелиш да опиташ да живееш без господар. Но врякалниците сте страхливци, затова и никога не помисляте да опитате.

Нямам господар, dp. Не ми пука за империята СССР, нито за която и да е друга. Но ако мога да използвам един тиран срещу друг за да съм свободен аз докато те се хапят, за мен е ок. Това което прави Мъски не е свободен частен бизнес, защото чрез т. нар. публично-частни партньорства не харчи свои пари, а тези на данъкоплатците, и това му дават да го прави политици. Същото сега се прави и с ваксините. Правителства финансират частни компании да богатеят и налагат безмислено ваксене нарушавайки свободи на хората. Ако не виждаш това си глупак.

Дали и колко ти пука за СССР не знам, знам постовете ти и според тях си най-обикновен съветски агитатор. Какъв е Мъск и как действа дори аз не знам , то не ме и интересува особено, а твоите опити при обсесиите ти да направиш преценка не са и комични, жалки са. Да използваш един тиран срещу друг би била добра стратегия, ако имаше поне 1% от нужния за целта ресурс. Но ти не само не си цар на някоя държава за да мечтаеш за такива неща (или си, де да ти знам диагнозите), с врякането си само добавяш към стандартния шум който е в услуга само на "тираните".

Не знам за какви и чии постове пишеш с болния си мозък. Конкретно тук пиша, че това т. нар. публично-частно партньорство с което тарикати като Мъск правят лични печалби с обществени средства без да носят риск и се правят на велики бизнесмени, е по принцип за сметка на подобни голтаци като тебе. Но ти си имаш някакви фобии за СССР и си се плюнчиш главно на тая тема. Което също не е чак толкова лошо, щото пък е възможност да ти се подигравам и ми е забавно. Ти си един от опорните дебили в "наука и технологии" на дир-а, където пишеш под ник dp, а на другите места в сайта пишеш под други никове, това го знам много добре.

Е,ние българите си имаме бизнессветила, като Доган,Пеевски,Борисов,Корнелия Нинова,Марешки,Сидеров,агент Гоце,Радев,и още много наследници на Левски за чиста и свята България без корупция,бандити,мошенници,перачи на ПАРИ,укривачи на данъци,крадци на недвижими имоти,на еврофондове

То да са само китайците... "Amazon отговори на твърдението на Мъск в становище до CNBC. „Фактите са прости. Проектирахме системата Kuiper, за да избегнем смущения със Starlink, а сега SpaceX иска да промени дизайна на своята система. Тези промени не само създават по-опасна среда за възможни сблъсъци в космоса, но също така увеличават радиосмущенията за клиентите. Въпреки това, което SpaceX публикува в Twitter, предложените от SpaceX промени биха затруднили конкуренцията между сателитните системи. Очевидно е в интерес на SpaceX да задуши конкуренцията в зародиш, ако може, но със сигурност не е в интерес на обществеността“, казва говорител на Amazon."

на комунделите все някой империалист им пречи ииииииии международното положение разбира се.

_stankow

Пак ни заглавичкват. Вчера руснаците успешно изстреляха тежката Ангара-5. Къде е реалният старт, къде са приказките в китайските мрежи ?! Каквото кажат руснаците - правят го. Нямат друг изход. Защото тежкият носител - това са спътници за радиолокационно и оптическо разузнаване на полярна орбита. Това са спътници за връзка на високоелиптични орбити. Чакат ги разузнавателните дронове, чака ги за целеуказание Циркон-ът.

Поредният руски провал - макетът на спътник не стигна до орбита... Ама пак е успех, че ракетата не гръмна оше на площадката! пРоскосмос.

Зарежете Мъск. Кажете как Ангара се издъни вчера и прати тестовия товар в грешна орбита. Помните ли как Фобос-грунт цопна в океана? Е пак същото!

_stankow

Това е любопитно. Коя е "правилната орбита" и по каква орбита е поел "Персей". Откъде можем да прочетем ?

Правилната е геостанционарна, а настоящата е околоземна. Май ще се падне на земята. Още го няма официално и по руските фейк нюз сайтове припадат от умиление по поредния "успех" обаче по форумите се късат от смях, включително и руския Новости Космонавтики. Space Launch Report вече записа полета като провален. Russia's third Angara A5 test flight got off to a good start after launch from Plesetsk Cosmodrome on December 27, 2021, but its Persei (upgraded DM-03) upper stage failed to perform the second of its three planned burns, stranding itself and its IPN-1 Kosmos mass simulator payload in low Earth orbit, far short of the planned geostationary orbit expected after a nine hour mission. Така или иначе тая ракета не чоже да се конкурира по цена с Фалкън 9. Май е за скрап.

не така лошо с _stankow де, той понимае и защитава всичко що е руско.

_stankow

Може, като нищо. Но защо не го казват ? Защо ни занимават пак какво казал Мъск ? Ако това е така, това ще е неуспех за ускорителния блок "Персей". Който се явява като полезен товар на ракетата до НОО (ниска опорна орбита). Задачата на ракетата от този клас е да го изведе дотам. И доколкото чуваме, успява. А пък за цена не може да се говори, защото няма пазар на стартовете на ракети от тежък клас - със свободно предлагане, със свободно търсене. Няма ли пазар, няма конкуренция, няма сравнение на цени. Нито САЩ, нито Русия ще си изстрелват военните спътници с друга ракета, освен собствена, от собствен космодрум.

_stankow

До Еееееееее Изобщо не се съмнявайте, че при всякакво такова едностранно "осведомяване" с елементи на пързаляне ще реагирам по същия начин. Как ви се струва след изстрелване на Фалкон Хеви на другия ден дир да излезе с новина "разкритикуваха Рогозин за украсата на Ангара" ? Без да се каже дума за това как, кога е излетял фалконът, как е минало, каква му е програмата за по-нататък. Няма да мине. Тъпа пропаганда не ни минава !

работата на носителя е да изведе товара до планираната орбита. вариантите са два: Да - успял е, Не - не е успял. Няма значение, коя точно бурмичка е била на криво, важен е факта, че за жалост Ангара не успя да изпълни задачата си докрай. Тъжно, Русия има нужда от реални космически успехи, но за момента ще трябва да се задоволи само с "частични успехи". за нас като просто наблюдатели на развоя на чужди космически програми, единственото което би трябвало да ни вълнува днес е Уеб да не се превърне в подобен "частичен успех".

Зарежи Ангара. Кажи как вчера падна реактивен самолет в Сан Диего. Помниш ли как Мъск топна сателит на Пентагона за един милиард в океана? Е, не е баш същото.

Скоро ще го видим като Джон Сена да плаче, да се извинява и да се обяснява в любов към китайския народ.

Най доброто което Китай може да направи за човечеството е просто да изчезне. Това не е държава а комунистически тумор който трови цял свят

Дано жълтушите ми разкатаят фамилията на този евреин. Ще бъде прекрасно отмъщение за униженията спрямо Русия.

Другите фирми с по три сателита в по висока орбита предлагат по добър интернет. А Мъск 42 000 сателита ще изтреля...

Сигурно не ти е лесно да си идиот?

Защо е идиот? Като е истина, ха Мъск пинга му е по нисък единственно.

И защо не те баннат като нарушаваш правилата?

Нарушава правила, ако те обижда. В случая е казал една истина. Или викаш за истина трябва да се банва?

МКС се намира на 2 ПЪТИ по-ниско разстояние от сателитите на Мъск. Чий го дирят чинките на орбита за интернет?