Коментари - Разследване твърди: Руско енергийно оръжие стои зад Хаванския синдром | IT.dir.bg
назад

Разследване твърди: Руско енергийно оръжие стои зад Хаванския синдром

Атаките са били организирани от военното разузнаване на РФ, пишат авторите на разработката

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Разследване твърди: Руско енергийно оръжие стои зад Хаванския синдром | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак мириканско алабала.. чудят се какво да измислят да земат някой келяфф долар. Чудя ви се що ги четете, а не "шитнете тоя Мъртенс обратно към Нашингтон".у техните вестници и датата е грешна

_stankow

Страшно коварни са тези руснаци ! Вече правят изпитания на още по-страшно оръжие - което предизвиква ПМС (предменструален синдром). У жени и мъже, през целия месец, постоянно ! :) Секретарките почват да губят папките със секретни документи, а аташетата губят потенция :) :) :) Следват искове за милиарди долари - трудова злополука и предсрочно пенсиониране на ценни кадри ! :) :)

Едни целят с изкуствен интелект, други с насочена енергия, трети псуват като каруцари. Шарен свят....

Кремъл отхвърли твърденията, че руското военно разузнаване може да стои зад мистериозното заболяване "хавански синдром", което е засегнало американски дипломати и шпиони по целия свят, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Верваме им.

Мамо, мамо, слончетата могат ли са летят? -Е, айде сега глупости! Как слон ще лети? -Ама, мамо, във "Вашингтон пост" пишело, че могат! -Е, да летят, да летят, колко да летят...

Остава открит въпросът за причинителя, етиологията на въпросния синдром и най-вече как става така, че засяга само американци свързани с дипломатически мисии или разузнаване. Да не са яли бургери, купени от езно и също място?!

може да се ходили на някой сс-клуб нещо, среща с руски чайки от кгб

Ей тук, вече фантазията е в разцвета си. Необяснимо оръжие..... Всяко излъчване може да се хване и документира Това го правят автоматично и сравнително по-тъпи у-во. Да не говорим за такива които ги има в посолства и то на САЩ. Пълно е със сензори и антени и хора които отговарят са това. Но, в статии като тази се отварят тучните полета на необразованата фантазия и се лее сладка инфо-помия. "Хайванси" синдром, денбе отвсякъде!!!! Всъщност дали има статистика за дипломатите от какво и колко се разболяват?

Всъщност, много от американските посолства имат специални антени за радарни станции и прехващания на радиостанции за секретни комуникации на президенствата и специалните сили в други страни. Например американското посолство в Москва е имало такива прикрити антени за откриване на всички радари в Москва и за прослушване на незащитени радиокомуникации на Кремъл от началото на Студената война. Дали тези служители са се разболяли от собствените си антени и излъчватели в посолствата си и по домовете си в чуждата страна?

Антените за подслушване са пасивни, те нямат излъчвания, само активните радари имат излъчватели такива използват за откриване на подвижни цели и се откриват лесно от противника по излъчването

Тургайте шапки от алуминиево фолио за да не получавате факсове.

Решението е просто, но не за колебаещи се - пленява се един такъв черен бус, добре се размачкват служителите вътре и после в тюрмата, а буса се слага в центъра на площад Трафалгар или Таймс скуеър, за да го снимат всички журналисти. По този начин млъкват всички ебалници на служба тук, в сайта.

такива оръжия има отавна и се използват от американците за разпръскване на тълпи . това няма как да се използва скрито , защото няма нови спектри и честоти във физиката и винаги може да се измери и в момента се прави

... забравих да пиша, че и нашите купиха един такъв камион , след случая с белия автобус . някаква гадост (доколкото съм чел) - комбинация насочен инфразвук и микровълни

Аман от скудоумници! "Импулси електромагнитна енергия, особено в радиочестотния диапазон, вероятно обясняват"!!!! Вероятно обясняват скудоумие. Импулси електромагнитна енергия, особено в радиочестотния диапазон, не вероятно, а съвсем сигурно ще заглушат всички радиостанции, а също така и множество телевизионни станции. Написалите тази статия журналя трябва да бъдат лекувани много продължително в силно ограничени и недостъпни пространства.

По- малко стимуланти да използват. Стига с тези енергийни измишльотини. В момента, в който намесиха и руснаците, става повече от ясно, какво внушение се гони!!!

Щом Кремъл отрича, значи работата е ясна. Русия винаги казва истината, дори когато лъже

шеф на ЦРУ в прав текст си каза че НЯМА такова чудо като Хавански синдром... просто част от хайванчетата му най-банално са превъртели, все пак параноята е част от служебните им задължения и това неминуемо се отразява на здравето.

Ако шефа на ЦРУ го каже, означава война . В ЮТуб можеш са гледаш, освен по Рялаша Тудей, как Симонян "интервюира туристите" Баширов и Петров. Били отишли в Британия да гледат кулите на на протестантските църкви. После получиха по апартамент от Путин. Не за отравяне на Скрипал а за зяпане британските църкви.

На страха очите са големи!

Джони Инглиш с уста ги докарва тия честоти. Не му трябва оръжие.

От кога на тежкия махмурлук му се вика хавански синдром!?!

С "високият" си професионализъм Стоянчо успя да заработи 15-20 цента !? Браво на дебилитета му !

Ами последствия от наркотиците, сър

Че руснаците са гнусни долни боклуци и от тях добро света не е видял

Бабо, нищо не знаеш. По си зле от Байдън

немият казал,че глухият чул,че слепият видял как куцият надбягал влака;)

Чекистка Русия – това е терор, шантаж, отвличания, убийства, провокации и БЛЪФ! Нищо не се е променило от 1917 година! Любимият трик на Путин е да преследва, убива, затваря. Смешната власт трови собствените си граждани и в същото време се гордее с това. ПУТЛРЕР НА НАРОВЕТЕ в ХАГА . Юрий Щекочихин 2003 г отравяне. Анна Политковская 2004 г разстрел... Литвиненко 2006 г отравяне. Владимир Карамурза. 2 отравяния - 2015г., 2018г Борис Немцов - разстрел... Сергей Магнитский – убит в затвора в 2009 Сергей и Юлия Скрипал 2018 Отравяне. Дмитрий Биков 2019 г отравяне. Петър Верзилов 2019 г отравяне. Емелян Гебрева 2019г отравяне. Алексей Навални 2020 г Отравяне.УБИЙСТВО. Пригожин, Уткин...бомба в самолета. Колко вече са убити и няма заведени наказателни дела, това доказва вината на злото краставо джудже СЕРИЯТА ОТ УБИИСТВА трябва логично да завърши с унищожаването на фашиста в бункера.

"Тъмната страна на лудницата!" Роджър Уотърс: Украйна "всъщност не е страна" и се управлява от "нацисти" https://cutt.ly/mw8qRyNY Но той беше заклеймен от украинския посланик като „просто още една тухла в стената“ на пропагандата на Москва и бе добавен към украинския списък за убийства: cutt.ly/93pxoKU Mirotvorets е база данни, в която са изброени хиляди журналисти, активисти и всеки друг, който е обявен за "враг на Украйна". Това е проект на ЦРУ, хостван на сайта на НАТО в Брюксел: cutt.ly/A3pxdjq Дария Дугина, убита при експлозия на автомобилна бомба в Москва, е маркирана "ликвидирана": cutt.ly/e3pxgLw Изглежда, че почти всеки може да бъде добавен към този списък с убийства. Дори името на Хенри Кисинджър е в списъка, въпреки дългата му история на русофобия. Кисинджър, който някога предложи да хвърли ядрени бомби върху Москва, сега е "враг на Украйна". Велислава Дърева беше открила 17 българи в списъка за убийства на сайта "Миротворец": проф. Андрей Пантев, проф. Ваня Добрева, проф. Иво Христов, проф. Светлана Шаренкова, доц. Валентин Вацев, Георги Първанов, Велислава Дърева, Велиана Христова, Диляна Гайтанджиева, Елена Йончева, Румен Петков, Христо Георгиев, Христо Маринов, Николай Малинов, Магдалена Ташева, Волен Сидеров, Кристиан Вигенин. Както показва Хал Търнър (cutt.ly/twpADVOl), когато потърсим за &# адреса на natocdn.net (dig na или на W&# команден ред nsl ) получаваме адреса на НАТО в Брюксел.

Няма да се науча руснаците пак са използвали чипове от перални и тостери и са объркали мощността на оръжията си - разкрити са

Там, където са Европа и САЩ, там са Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. И най-смешното е че в Раша в магазините НЯМА нито един продукт от Куба, Зимбабве, Северна Корея, Венецуела, Иран, Палестина…

Няма нито една страна в света, която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!! Вопросы ест ?!

пропаганда!

Малко след болшевишката революция, през 20-те години на ХХ век, в Съветска Русия се ражда скандален проект - да се създаде хибрид между маймуна и човек. Начинанието е повече от съмнително както от морална, така и от научна гледна точка. В очите на управляващата върхушка и лично на диктатора Йосиф Сталин обаче проектът е направо безценен. Идеята за хибридни маймуночовеци, от които се очаква да обладават огромна физическа сила, недоразвит мозък, така че лесно да бъдат управлявани, както и да са нечувствителни на болка, издръжливи и непретенциозни към храна е като манна небесна за него. Според замисъла полученото ново същество щяло да бъде нещо като бойните орки на Саруман от романите на Толкин. Очаква се, че с помощта на хибридите може да се изгради непобедима армия, а също и здрава работна ръка, която да бъде използвана във въгледобивните шахти и за строителство в Сибир и арктическите райони. Затова през 1926 г. съветският диктатор дава благословията си за секретен план по създаването в лаборатория на такива същества. Автор на проекта по евгеника е прочутият в онези години селекционер Иля Иванович Иванов. Своите опити той започнал в световноизвестния резерват Аскания-Нова в Херсонска област, Там ученият успешно кръстосвал мишки с плъхове и морски свинчета, различни породи зайци, магарета и зебри, зубри и домашни крави, обикновени коне с див кон на Пржевалски, както и бикове със сърни.

май са успели,поне в някаква степен са задържали човешко в теб;)

А представяте ли си да гепят някой лаптоп - сигурно посланиците ще се изпаряват във въздуха !

Хмм...сиурни ли са че това е енрегийно оръжие? В краят на крайщата руснаците бият с лопати, стрелят с перални и акат във външни тоалетни а до космоса се изтрелват с ластик! Британското разузнаване няма ли да ни даде обяснение?

Агата Кристи, ряпа да яде! А Еркюл Поаро си блъска главата в стената, че не се е сетил за това! Гогов, изплиска легена с тази стара дъвка бе, пич! Има чайчета, има приемчета, има стюардеси и т.н. за тази работа! Черните джипки ги оставете на Джеймс Бондчетата от Холивуд!

БЯхте смешни, с такива писания станахте жалки....

И как това оръжие не действа на всички останали, които са наоколо?

Глупости!! Ако имат такова оръжие да са го използвали в Окрайна.............. ГМО+наркотици+ваксини :)

"журналисти""разкриват" че МОЖЕ руско енергетично оръжие!?!?!??? Пълна чорба от рода :една баба дето недочувала, казала на друга!??? И нашето пишман "журналистче" гепи темата и от бълхата прави слон/пари са това ей/ , та това е родната независима и неподкупна "журналистика"!!! Смешковци на дребно!

"журналисти""разкриват" че МОЖЕ руско енергетично оръжие!?!?!??? Пълна чорба от рода :една баба дето недочувала, казала на друга!??? И нашето пишман "журналистче" гепи темата и от бълхата прави слон/пари са това ей/ , та това е родната независима и неподкупна "журналистика"!!! Смешковци на дребно!

при използването на наркотици: отпадналост и сънливост, зачервени очи, разширени или твърде свити зеници, подпухналост под очите, кръгове под очите; неясен говор; некоординирани движения

Шило

Явно е имало пратки с фентанил чрез дипломатическата поща.

горедолу същото е и като препиеш с водка ...

руските световни терористи винаги са работили за избиване и влошаване здравето на човечеството. Затова я наричат и империя на злото и на границата д Финландия мирише непоносимо на сяра като в пъкъла при дявола. 17.09.2019 г. • Експлозия е станала в биохимическия комплекс „Вектор” в руския град Колцово, Новосибирска област. където се пазят опасни щамове на силно заразни болести. Един вирус, 36 часа, 50 млн. жертвиКакво би станало, ако вирусите от взривилата се руска лаборатория плъзнат по земното кълбо? Според доклад на Борда за мониторинг за справяне с епидемии, ръководен от бившия шеф на СЗО Гро Харлем Брунтланд, само 36 часа са нужни един вирус да се разпространи по целия свят, убивайки около 80 милиона души. От там тръгва и Ковид.. Удобно обвиниха Китай

Дир четете ли какво пишете? Ако ултразвука е проблем то тогава всеки от нас ползващ Джиесем а това са 98 % от хората ще имат подобни проблеми.

На американците работата е - кой ми с р а в гащите.

Шило

Написаното се надявам, че е несполучлив опит за първоаприлска шега? Че ми е интересно, как това "енетрийно оръжие", действа само на американците и на нищо и никого, който е в близост? Дир, не подценявайте интелекта на българина. Ако той вече отсъства някъде по света, слава на Бога, засега в България го има.