Коментари - 41% от смартфоните с Android са под риск | IT.dir.bg
назад

41% от смартфоните с Android са под риск

41% от устройствата с Android са засегнати от проблем със сигурността на Wi-Fi.

Обратно в новината

Коментари - 41% от смартфоните с Android са под риск | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Апле са си patch-нали системата щото си е тяхна. Ха сега да видим кой ше пачне хандроида и след колко месеца? А яж ми уа и уа ми вей кога ше си я пачнат? На затва апле струва 1000 а яж минуа струва 200

Начи 41% от устройствата с Хандроид ползват интернет, а другите 59 не ползват и затова са ОК

Стоян Гогов = гений със знак минус. WPA и WPA2 са във всички операционни системи, какво гледаш да ми наплюеш линукс? Втори път те хващам за подобни глупости и няма как да не е тенденция. Нещо заплатата не стига и си на центчета от М$ май. Един куп устройства - рутери, AP-та и т.н. са с юникс базирана ОС, немалко са с линукс базирана. В момента, в който е излязло въпросното CVE, което ти НЕ цитираш, всички производители са започнали работа по отстраняването на проблема на поддържаните устройства. Това не ти е корпорация micro&mek да си позволи 6 месеца да не си оправи базова пробойна в м$ офис софтуера. Колкото до андроид - по принцип няма как нещо, дето е правено да е user friendly и за най-нищонеможещите потребители да е сигурно. IOS също го доказва.

ht t ps : / / github . com /kristate/krackinfo ht tp s: // access .redhat. com /errata/RHSA-2017:2911 ht t p s : // usn . ubuntu. com /usn/ usn-3455-1/ Да не продължавам, че няма да ми стигне времето да преработвам линковете да не ги цакат dir-скриптовете. За Ст. Гоговците - махате интервалите и получавате линкове. Можете да видите колко "засегнат" е линукс. Хората не спят, бе Гогов, работят. Ама ти "случайно" си го пропуснал, въпреки, че е на няколко цъкания с мишката. Жертвите на M$ - в първия линк има табличка, където е и името на М$ - свалете си кръпките, към които уважавания редктор може и да е пропуснал лекичко да ви предостави линкове.

мерси за линковете

Гоговото безумниче, забравил си да включиш всички епъл бози!

fix-нати са, затова.

Не, не са фикснати засега!

дирник.ру преписва статиите с 3 /три/ дена закъснение и то доста неточно :) пробивът е във WPA2 и не е ограничен до андроид, малоумници :)