Робот настройва дрон да убие Тръмп като отмъщение за смъртта на генерал Солеймани (видео)

Анимацията, публикувана вчера на уебсайта на аятолах Али Хаменей, показва как бившият президент на САЩ става мишена на голф игрище

Обратно в новината

Коментари - Робот настройва дрон да убие Тръмп като отмъщение за смъртта на генерал Солеймани (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, "свитнете" сегашния сенилен дядка, че е по-опасен от предния идиот ;-)

Засега на видео , че толкова си могат а след 40-50 години евентуално и реалност .... ма то пък Тръмп отдавна ще е починал от старост ...

Нагледно показано как демонократите в Америка ще премахнат Тръ@мп и ще го препишат на Иран, ако имате малко памет ще се сетите за двете кули близнаци и Осама бин Ладен, след това ще такова от Иран ще създадат нова война и така си един куршум два заека!

Двете кули на СТО са дело на КГБ. Само за това се сещам.

Единственото свястно нещо, което Тръмпи свърши през маандата си беше точно ликвидирането на Сюлеймани. И пак остави работата недовършена - вместо да разпердушини иранската армия така че поне 20 години да се възстановява, той се задоволи само да разлае кучетата.

Оня хакера е с windows vista. Изглежда като пародия.

Време е стотина томахавки да разпорят двореца на аятолаха и космическия бомбардировач да нагледа съоръженията за обогатяване на уран. Иран има потенциал да е мощна мюсюлманска държава, но с тия откачалки начело мяза на терористичен лагер. Жалко за иранците, все пак сме били рода.

Анимациики... толкоз!

Робот сам не може да се сети кого да убие.

Засега. Едно време "Терминатор" беше яка екшън фантастика с Арни. Сега от този филм ме побиват студени тръпки, защото знаем че това е съвсем възможно.

Да е жив и здрав Бай Дони , да ни радва още един мандат като Президент- Като извади пак САЩ от Зелената Сделка и понатисне зелените кукувици, мослемите и мигантите и нещата може да вземат и да се нормализират донякъде

Така е , даже Лудото Грети може да го тричаме.

Тръмп много добре знае какво прави и е мъжкар, ще реват за него и не е невъзможно да го преизберат.

Ок, аз нямам нужда от повече доказателства, че живеем в симулация и сега и правят краш тест, ама давайте. :)

"като отмъщение за смъртта на генерал Солеймани". Заменето го с : Като отмъщение за УБИЙСТВОТО на генерал Солеймани.

Заменете го с: Премахването на терориста Сулеймани

Терорист или патриот зависи от гледната точка. Историята я пишат победителите.

Значи терорист.

Само утре Али Хаменей да не открие в пощата си видео на което дрон му обръсва брадата и го храни със свински пържоли алангле. :)

Паднаха ми в очите. Не, че самонадеяността на САЩ трябва да остане несанкционирана, просто куче, което лае ... Значи че и те са въздух под налягане. Вместо да си хабят енергията за анимации трябва да действат. И не Тръмп им е проблемът в случая. И чичко Джо да беше, пак щеше да го направи. Докато в арабските страни се разхождат необезпокоявани агенти на ЦРУ, тия нищо не може да направят. А и е хубаво да си помислят наистина каква им е целта. Директен сблъсък със САЩ или последните да офейкат от региона. Май-май второто. За това трябва да са малко по-умни. Но какво да очакваш от хора, които си бият кратуните по пет пъти на ден в земята! Знам, звучи саркастично, но е така! Докато Аллах им говори а не вземат нещата в свои ръце, така ще е!

" Но какво да очакваш от хора, които си бият кратуните по пет пъти на ден в земята!" да, но си мият ръцете и краката по 5 пъти на ден...

И гъза с лявата ръка, затова не ядат с нея. Могат спокойно да си я отрежат и да си я държат в толаетната.

Много зомбита,много комунист! Да им паднеш в ръцете на чалмите ще видиш ти лошите ЦРУ и САЩ през крив макарон!

Аз като ви казах, че ще обесят аватара му в метавселената, вие не вярвахте.

Ка се казва тоя филм? Да си го сваля от Замунда .

Ма тез, по-убави анимациики от расейците правят!

Само ти ли си на работа? Резил...

Тия овцелюби няма да посмеят, знаейки последствията.