Румъния изстрелва своя ракета в Космоса

Северната ни съседка е на път да се превърне във втората космическа сила на ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре е боядисана ракетата, останалото ще се разбере след около месец и половина. И какво излиза? Първта степен е с водна пара под налягане, втората е с въздух под налягане, а за третата остава пр*дня под налвгане. Ракетостроенето не е като да произвеждаш "Рено" по френски лиценз.

Вероятно ти изстрелваш така моркови от задника си. За това си и запознат. Иначе, браво на румънците. Задминаха ни по всички показатели.

Пак почнаха сълзите и оплакването, бедните те онеправдани. Айде запрятайте ръкави и преди политическата чистка и разстрели, започнете с чистката на 10 литровата туба от паркомястото пред блока, после чистката на плочките, които не сте пипнали от построяването на блока, може би от сантимент към наследството от дядо..

Румънците изстрелват ракети , а нашите правят проекти за чушкопеци.

Американците бяха пет пъти на Луната и пак ще идат! Чайниците и те ще идат! Мъск ще иде на Марс Само блядската кочина никъде няма да и де и ще се давите от злоба… Наздраве ;))

Гледам НАСА-зомби лаjната тука още пишат "КАТО Мъск стигнел до Марс". :) hahahahah никой никъде няма да стигне, този век Гръмнете се да не се мъчите. Обесете се тоест, щото няма как нищожества като вас да имат достъп до оръжие. Вече сме втората половина от 2021-ва. Времето неумолимо напредва. След около 20 нищожни месеца изтича крайнияt срок на НАСА да стъпи на Луната - а те не са се приближили и със сантиметър. Култистите тука обаче вият нахъсано, ВЯРВАТ усърдно и не позовляват дори на сянка на замисляне да обезпокои зомби-нирваната им. Времето ви изтече, измет. :) Поне календара не можете да отречете. Съвсем скоро сме 2022ра. :) Изгоряхте. За смях на всички.

Могат правят ние гледаме . Ако ние пуснем такава ракета американците ще ни обявят война.

Пускай. Няма да ти обявим война.

Ти кий ди бе кравар миризлив

!! Ти си долнопробен лъжец. Румънците имат 65 миг21 и ги вдигат за да пресрещнат руските самолети. Не за тренировъчни полети. Хем си прост и незапознат, хем куткудякаш, та всички да те разберат колко ти е акъла.

И ти не си прав. По-голямата част от въпросните самолети се извеждат от експлоатация, защото най-големият проект изпълняван за румънската армия е замяната на основния им изтребител МиГ-21 LanceR с изтребители втора ръка F-16А/В.

Е с колко да не съм прав? С 10 или с 20 от 65 изведени от експлоатация миг21? Наскоро падна един румънски миг21. Ако не летяха, нямаше да падат. Нали?

До !! Не съм другар, най-малко на тебе. Нищо не разбираш. Аз съм си много удовлетворен от живота даже. Не съм аз тоя дето мрънка и се оплаква, а ти. Виж прочети си постовете. Нищо не изисквам от тебе, щото прекрасно знам, че нищо не можеш. Освен да плюеш де. А за симптома - виждам, чел си, знаеш какъв ти е проблемът. Така ли е другарю!! ?

Доста елементарно, Уотсън!... По-добре се успокой, че да ни си докараш някой инфаркт или да не ти изскочат хемороидите в най-добрия случай...:-D Айде, много по-здрави и наслука!

Аз съм повече от спокоен. За разлика от тебе другарю !!. Елементарен си ти - нормално за човек, който само може да плюе и констатира.

Ей, Йорчо, хайде стига си спамил и повтарял едно и също! Що не се срещнете лице в лице, та да си решите личните проблеми?

Поздравяваме коУегата Й с песента на Ерик Клептън "Before you accuse me take a look at yourself"

Мерси ама не е това моята музика.

Й-рчо, явно чалгата е твоятя музика, нали баце?!

Хаха Не всички са чалгаджии като тебе. Не съди по себе си за другите.

Я, какво стана?! Румъния, която подигравахме и на която гледахме с пренебрежение, като на беден роднина, ще лети в Космоса... В това време, ние не успяхме дори една читава магистрала да построим... Румъния, която, за изминалите години не само си повиши и стандарта на живот а и ни задмина с много. Още един факт - знаете ли къде се намира един от най-големите 3D биологични принтери, който може да "разпечатва" различни компоненти за импланти за човешкото тяло? А познайте - пак там е, в Румъния! Е, кой на кого трябва да се подиграва сега?!... Защото явно и на тези ще им дишаме праха и пак ще сме последни в ЕС!

Някакво предложение имаш ли или само правиш констатации? Каква е ползата от поста ти? Ще ни помогне ли?

Е, и констатация да е, какво? Не съм длъжен да ти давам рецепти за успех и просперитет. А и защо считаш, че някой е длъжен да ти помага? Ако сам не можеш да си помогнеш, тогава се примиряваш с положението... Както е казано: "Помогни си сам, за да ти помогне Господ"! Сам си разтълкувай това послание..., ако можеш, разбира се. ;-)

А от твоя прост пост, каква е ползата?!

Не си длъжен естествено. А и никой не се надява на теб. Ти си обикновен констатиращ плювач. Дано осъзнаваш, че да се плюе и констатира е най-лесното нещо на тоя свят. Даже и такива като теб го могат. Дано си ме разбрал.

"Другарю Й", напълно те разбирам... Ти просто си поредния неудовлетворен от живота си бастун, който е един безцелен критикар. Явно за теб е важно, да се изходиш върху нечия мисъл, за да осмислиш жалкото си съществуване и да се почешеш доволно отзад... Проблемът ти е, че изискваш от другите, това което сам не можеш... Твоят случай се описва подробно, като т.нар. "Ефект на Дънинг-Крюгер или защо глупаците се мислят за умни и страхотни"... Прочети, информирай се, може пък да ти светне!

Много си заблуден. Кога Румъния ти е била беден роднина? При Жан Виденов ли?

абе, до преди 10-на година си беше, отвсякъде... Но факт е, че след тежки политически сътресения, накрая успяха да се отърсят от калта... нещо което ние не можем, просто защото си живеем в сянката на генетично заложената ни робска психика!

Колко ти беше заплатата преди 10 години и колко сега?

До "сдамо питам" А колко килограма сирене можеше да си купиш със заплатата преди 10 години и колко сега? Това, че вземаш с една нула отзад не означава, че си 10 пъти по-богат и състоятелен. Идиоти на квадрат сте вие, дето сравнявате заплата преди 10години със сегашната.

Та кажи де майорче, колко ти беше заплатата преди 10 години и колко беше сиренето. Давай. Ти нали не си идиот. Кажи ни.

Румъния още 60-те години показа среден пръст на Руския окупатор. Затова!

Абе май между Чаушеску и бай Тошо бих избрал втория.

Румъния е обратното на България. Първо утрепаха Чаушеско, после изхвърлиха всичкото руско оръжие и купиха най модерното от САЩ. Произвеждат всичко, но живеят по бедно от българите.

Едно уточнение - отдавна не живеят по-бедно от нас, напротив и по стандарт на живот ни надминаха...

Румънците още летят на миг21. Имат и втора употреба Ф16 де.

Да, ти им се подигравай на румънците, но те за разлика от нас, излизат от блатото, докато ти се къпеш в калта....

Не им се подигравам на румънците. Казвам единствено и само факти. Докато ти лъжеш.

...румънците ползват МиГ-21 само като тренировъчен самолет, така че пак помисли, кой е "лъжецът"...

Ето какво се случва, когато вместо Тиква имаш на разположение Кьовеши. Без Боко и ГЕРБ можеше и БГ да не загуби 10 важни години след присъединяването към ЕС.

Не бой се. Със Слави чалгата и ице Бойкикиев бързо ще наваксаме.

КоУега, за Слави не знаем, защото не ни е управлявал, но това че неграмотния Урко БорисOFF и калинките му, ни закопаха е факт!

Е да де. Той Слави е по-грамотен.

Заради тоя споменатия не просто загубихме 10 години. Тоя ни върна няколко десетилетия назад.

Няколко десетилетия назад беше Жан Виденов. Не знам при ББ доларът да е станал 3000лв. Осланяй се на факти.

Това нещо НЯМА КАК да стигне космоса. Не знам какво целят - самореклама?

Как пък от всичко разбирате и все бедни и прецакани ходите?

Обзалагаш ли се че ще литне до космоса?

Излишни приказки - на пазара. Без кръв няма да се изчистим!

Да, първо трябва да утрепеме лойко и кликата около него! После шкембе-патреотарите... и накрая всички дс-агенти.

Много интересно решение ракета на пара. Зимата сигурно ще е необходима двойна енергия докато загрее.

Значи това което искам а кажа първо е, че румънците РАЗТРЕЛЯХА чаушеско, на показ пред всички! После икскам да кажа, че руминците си нямат един такъв ахмед доган който да ГИ КРАДЕ И КРАДЕ И КРАДЕ И КРАДЕ И КРАДЕ И КРАДЕ и ...! Нямат си е партия дпс! после така се оказа явно и СЪДЕБНАТА им система няма такъв като иван гешев! за незнаещите иван гешев е главен прокурор на България назначе от ахмед доган и бойко борисов да обслучва мафиотските интереси на който му плати и каже какво да прави! А ние си имаме иван гешев! После явно румънците при всяко явно и видно нарушение на законите от който и да било политик и скачат и ги осъждат! При нас за 30г НЯМА осъден политик! А в Румъния има при това с ефективни присъди и са много! После румънците излизат на протести всеки път когато искат да им го натаковат! На на сни трябваха 12г за да излезем и да кажем БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ СА КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ!!! Еми само не знам защо се чудим, че румънците са толкова напред! Те АЛБАНЦИТЕ, дето до скоро се трепеха само ги погледнеш накриво, та те са ни задминали вече! Нема какво да се чудим ние сме си виновно за това! Кават ни увеличава с цените на всичко ми добре казват ни ами данъците се увеличават ми добре ми добре! Еми НЕ Е ДОБРЕ!!!

Те вероятно си имат и неграмотни хора като теб, но това не е успокоение. Абе не пишете, когато сте неграмотни...

Може да има граматически грешки но това не го прави не прав! Това е Интернет форум той не пише книга или статия. Забележките за граматика са обикновенно безсилни с аргументи.

С вашия соц и необятни руски пазари, все повече ще гледаме прахта на румънците. Те искат да приличат на Франция, ние на Русия. Е те там е разликата.

И какъв си ти, мръшляк непотребен, че ми правиш такива умозаключения ? Аз лично не искам да приличам на никого, освен на себе си. Ти ако искаш се опитвай да приличаш на руснаци, на американци, на негри, на педали - твоя си работа. А тези румънци просто са си поставили цел и я следват, без да се интересуват от Русия. САЩ и т.н. Това, мой човек, е големият проблем на България - малко хора си гледат работата, повечето гледат в канчето на другия.

Абе по брой негри и алжирци, хич не ща да приличаме на Франция. Липсата на ракета ще я преглътна някакси.

В любимата ти Русия, мюсолманите са повече

Чудя се за кого да гласувам та да станем първа космическа сила. За Слави Трифонов ли, за Корнелия ли, за мая ли, за ице Бойкикиев ли. Май за Доган ще е най-добре.

Путин ще е доволен за който и да гласуваш!

Обръщам внимание, че ракетата не я изстрелва Румъния, а частна компания. Частна! Явно някакви хора са съхранили нещо от соца, намерили са ниша и са го развили. Както казва Сталин "Кадрите решават всичко". А тука в България друг тип хора - седесарите унищожиха всичко, щото е било соц. Е, получиха Шиши, Тикви и Череп. Търкай билетчета.

Много необосновани слабоветоятни предположения има в изказването ти. Какво точно космическо е имал Чаушеску та да са го съхранили.

Не, не е добре така глупаво да мислиш. Проверявай източниците , човек. Първо Румъния има космонавт - Думутру Прунариу. Имаха космическа програма. . Точно като в България. 1998 създават Румънска космическа Агенция. Точно както обратното на България. Отделно авиационен завод " IAR Brashov". Точно както обратното на България където всичко се унищожи щото е соц и комунистическо.

Мятащи гьобеци чалгаидиоти гласуващи за Слави Трифонов се сърдят на ГЕРБ, че не били ги направили космонавти.

Хората човеци станаха а ние се мятаме между мутрофаните и ушанките....Срам,голям срам!

Кои хора?

Които престанаха да гледат на Изток и не получават от там копейки...

А ние кога? Върви ги стигай румънците, това са резултатите от калпавото управление на ГЕРБ (ГРОБ)

Само герб ли. Пък бесепе, ДпС, сДС, нДСв... ни лук яли, ни милиарди крали. Може би. А?

С чалга негодници като тебе - никога. Не ставаш за нищо. Не ти е виновен ГЕРБ.

Какъв чалга негодник бе? Не съм фен нито на Славчо чалгата, нито на Бойко Борисов. Просто за 10 години управление ГРОБ загробиха държавата ни

Споко пичове. След 10 дни избираме високообразования чалгар Слави Трифонов и ставаме първа космическа сила.

Не след 10 дни се надявам да не изберем пак герб, че ако го изберем може и на Сатурн да ни закарат! Все пак баштицата построил 500 000 000км пътища! Та още малко и до Сатурн ше стигнем!

Ехее колко ракети си правим и ние...от тетрадките в училище

А преди ни водиха пакет с Румъния... Къде са те сега, а къде ние.... тъпите дебилни фенове на ГЕРБеропитеците избраха да ги управлява един дебел мазен нагъл страхлив лоясъл тлъст банкянски толуп с прякор на зеленчук и аген от ДС .. Като сте избрали неграмотник с една прочетена книжка нямам как да изстреляте ракета в космоса, най-мнопго да си поръчате курва и да зяпате с празен поглед телевизора как дебелата свиня борисов се хвали и ви лъже и краде!.

Къв пакет си бе чалгабоклуко? Кога си произвеждал коли като румънците?

По байтошово произвеждаме и "Рено" и "Москвич", и мотоциклети, и електрокари за всички държави от СИВ, и кораби, ЗА ГЕРМАНИЯ...

Произвеждал си дръжки.1000 броя рено през 70-те години. И по 1000 броя москвичи на година си СГЛОБяВал. А Дачия си беше румънска от до.

Тая ракета е руска и е на Путин, просто ще бъде изстреляна в Румъния. Ама като си тъп комуняга и коментираш...а защо не казваш как сме на първо място по развитие на икономиката в света благодарение на ГЕРБ бе смешник. ГЕРБ е най-хубавото нещо случвало се на държава

Нещо май си болен. Прегледай се... Защото другия вариант е да си на някоя хранилка и тогава тежко ти. Хранилките свършиха. Който крал, крал. Затвор!

ГЕРБ е най-хубавото нещо което се е случвало на България някога за разлика от твоите тъпи комунисти

Имаше такъв експеримент в разбивачи на митове май. Нагряваха един бойлер докато не гръмна. Верно че литна до сто и нещо метра височина.

Днес да не би да е 1 април :)

Ами не е 1-ви април, но за "софиАнци" от ходене на море в Гърция, не им остава време да помислят за България

Сраха ти в гащите софиянците, а? Та Ева в долнопробния селянин прост.

Боклука използва новината за да плюва собствената си държава.

30г. демоНОкрация, 30г. деградация.

Демокрация от комунисти. В Швейцария също е демокрация.

Да ти го напиша бавно, на срички, с главни букви ДЕ - МО - но.- КРА - ЦИ - Я

Ебаси парната ракета! А вагона с въглища не тежи ли много?

Ще видим след няколко дена.

Алоу Дир-а, в грешка сте. България е на 1во място, Франция на 2ро, Румъния на 3то. Бат Бойко, като преасфалтира Млечния път, вий сте спали.

Абе, дебиле, стига се напъва да се правиш на остроумен. Сабалям. Бахти идиотите. Не е истина просто. Вече на хора не приличате.

Ти на кво приличаш? По-хубав ли си?

Разликата между нас е приблизително колкото между човек и животно. Тъй че вземи се скрий и рахатясай. Вземи старите учебници, от основното образование. Потърси старите си учители... Дочети "Винету"...

Е ти си животното. Някакъв плюеш вид си. Може би камила.

Опитах се да ти помогна. Да се посъзнаеш. Би ти олекнало. И на хората няма да дотагаш. С простотиите си олигфренски. С претенции за остроумие.

Мерси за опита. Няма нужда да помагаш. Помогни на себе си.

Румъния изтрелва ракети, а росКомикс продава водка и записва песнички за да се издържа. Ех съдба!

Румъния изтрелва ракети, Роскосмос качва хора и товари на МКС, а ти тъпия гюбрясал тролякопитек квичиш за паница помия денонощно из форумите. ббаахаха

Айде Матросов пак се метна на амбразурата. Много обичаме Русия. Умираме за рубли нали?

Никой не ще рубли за долари го правят

Коментар на панелен плъх от държават ана чушкопеците. Защо сте такива идиоти?

Мизерия, безработица, дрога, чалга, медийни промивки, невежество, разврат, порнография, проституция, джендарлък, гмо-, ментета...

Ти откъде си и по-хубав ли си?

До Еми Това в Русия ли?

Ти на Луната ли живееш?

не в Русия а на майкати между кълките . ббаахаха

Румъния сглобява четири вида автомобили, хеликоптери и румънците взимат с 40% по-високи заплати. Турците правят Ф16, леки и товарни автомовили, автобуси, сега строят втори канал за 20 милиарда евро. Сърбите правят FIAT-ти, двигатели и акумулатори за електромобили. А ние правим калпави чушкопеци, калпави политически скандали и едно качествено нощно шкафче, което сутрин се пълни с евро пачки, кюлчета злато и най-отгоре един пищов. Но пък си имаме Боко, Шиши, Черепа и други като тях, даже изнасяме такива в Дубай и Сърбия.

Толкова си можем. На кого се сърдиш?

И като кажеш, че те е срам, че си българин, ти викат "не си българин", вместо да се замислят...

Някой ти е длъжен ли НЕбългарино? Ти какво си направил за България?

Ами ония имат свободни държави. Те си смъкнаха сами режимите! Наш Тошо го смъкна Москва!!!!!!!! И веднага го замени с руснака Луканов

Викайте си тук.... обиждайте се.... Доган финансира Слави и такъв ще ни го нахака. Дойде един чалгар, една Мая и една Татаня адвоката на БХК.....баш те ще ни оправят, те са хората. В момента в бг е безвремие, куче влачи рейс. Всеки краде...и тук в Германия крадът. Въпроса е какво се прави за това. НА БАВНОРАЗВИВАЩИТЕ СЕ ЩЕ КАЖА - БЕЗ МАГИСТРАЛИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ НА СЕЛО С КОНЯ , НЕ ГО ЛИ ЗНАЕТЕ??

Чаушеску се изстреля в космоса, докато дада и дп удариха по една мастика. Добре че се махнах преди 21 години, RIP бг

И де си отишъл? В миячното на чинии ли?

Брей разкрит съм, ей го на умника ме разкри

Е кажи де. Де си отишъл. Що те е срам да кажеш?

Аз съм там където боклуци като теб не виреят :)

Еми къде - на майка си.... в...

И аз се надявам хората в България да разберат, че не може да имаме Министър-председател и министри без добро образование, без опит, които само мислят за далавери и действат по мутренски. Как да се конкурираме с държави където управляващите са завършили в най-добрите университети, цял живот учат и работят, а от наша страна председателя по цял ден е шофьор, играе карти и футбол и плещи глупости от сутрин до вечер?!?!?

Затова трябва да изберем Слави Трифонов - изключително образован тип.

Дай пример - държава, ръководител, университет. Щото нещо ти висят във въздуха думите.

Ей за туй трябва на 11-ти завинаги да изритаме мутро-милиционера. Да прочистим съд и прокуратура и само изучени специалисти да управляват страната от тук до вечността и след 10 години евентуално ще сме по-добре .

Мутрата е аут. С тези в съдебната система ще е трудно!

Едно си знаят побърканите политически зомбита, едно си лаят - боко, слави, курнела... простотии за пълни дебили.

... а ние строим магистрали, водещи към нищото.

Северна България нищо ли е селски?

Трола живее в Софето и ходи в Гърцето. За другаде, магистрали не му трябват.

Да качват Бою на нея барабар с всичкото ГРОБ и да ги пратят да инспектират магистралата до Марс дето била половин милиард километра. Толкова сме жалки.

Доста революционно звучи - от водата излита космически локомотив.

Другият път, с вагони. И парна свирка.

Schilo

Да товарят Тиквата!

Както винаги сме по-долни и от най-долните. Срам ме е, че съм българин!

Не си българин, срамувай се от историята на твоя етнос. Има много защо.

КОГА ЩЕ ГИ Стигнем???? НИКОГА...... КОЛКО КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ СВАЛИХА ОТ ВЛАСТ С ПРОТЕСТИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 32 ГОДИНИ И НА ЧЕУШЕСКО НЕ ПРОСТИХА..... НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ ОЩЕ ДЪРЖИМ ПРЕСТЪПНИЦИ ВЛАСТТА....

Земята била в орбита около Слънцето с колосална скорост.Как ракетата се връща на Земята ?

Румъния е 15 години пред България. Скоро Македония и Албания ще намерите задминат.

Абе тия да не са откопирали някоя съветска балистична ракета за подводница? Щото като гледам анимацийката ми прилича на военна ракета, а не на космическа. Може би тайният план е да я напълнят с лайна и да думнат Кремъл и да ни оттърват!

Абе, ти каква дрога закусваш? Нещо бутиково май, дЕзайнерско.

Ама той от рождения си е такъв. Сега само поддържа, "форма", на лайно.

Кой от хунтата крадлива Радева сложи ръка на 500 милиона за магистрала Хемус готови пари ?!?!?! И в кой дубайски джоб ще потънат мамка ви крадлива комунистическа

О троле замълчи!

На такива заблудени герберуги нищо не можеш да им обясниш. Виж как говорят от служебното правителство - като професионалисти, с данни, с нормален тон. А бойко само се кара на този и на онзи, не иска да говори с журналисти, не иска да отговаря на въпроси. Дори и като им покажеш фактите те ще намерят 1 човек от служебното правителство с грешка и ще го развяват наляво и надясно, но от герб повечето министри не стават, а не 1-2ма

Комшиите искат да кажат, че по-лесно ще изкарат ракета потънала до шия във вода отколкото сегашните традиционни методи с борене на гравитацията. Ами ако успеят ще направят за смях всички от Корольов до Мъск. Отивам на Шабла да го гледам. Не на Дуранкулак отивам.

Носи си каска.

Ромънците си натикаха комунягите в миши дупки, там нямат русофилистици и тъпанари с фуражки в управлението на държавата, нямат руски шпиони, руски копелдаци и бляди, както ги имаме ние, ромънците са европейци, догато ни сме троянските катъри нс Русия в ЕС и НАТО

Проста и много лесна за достигане истина. Даже стигнаха по далеч пречукаха си каскета на площада и даже той като царуваше пак не ближеше задника на Москва колкото нашия. Отделно че тяхните Секуритате оставиха бизнеса да се развива пак рекетираха ама и малко от малко бяха патриоти. Нашите още гледат Москва на къде ще оръдне че те да се насерът в тая посока.

Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? Защо спряхте магистрала Хемус ? ЧАЛГАРИ

БСП като дойде на власт ще изоре магистралите, защото хасфалт не се яде и ще раздаде на народа каруци и магарета.

Не може да се спре нещо, което не е започвало. Дадени са едни аванси напред без проекти и разрешителни.

ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ..... ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ....... И МАГИСТРАЛИТЕ БОЙКОВСКИ СЕ ГЪНАТ КАТО ЧЕРГИ.....

Ей, идиот, престани с глупостите си!

Стига си ревал бе, Бокич! Свърши с краденето ти! Отиваш в пандиза! там магистрала ти не требе!

Забележете как са монтирани стабилизаторите! Не ми изглежда да са стабилни при голямо натоварване и вибрации. Все пак им пожелавам успех.

Ти си Ракетен инДжинер от световно известния Български космически център, изстрелял стотици хиляди ракети, спътници и совалки през последните 100 години!!! Не му изглеждало еди кво си еди как си! как пък на всяка тема намирате кусири бе дебаа и експертите!!!

Аз съм инженер проектант и се занимавам с якостни анализи на различни детайли и машини. Не се заяждам, просто забелязвам планките и ми направим впечатление. А това на теб защо така лошо ти е тръгнал деня - пожелавам ти слънчево повече слънчево настроение :-)

Верно бе,Баце как не се сети и той да изстреля една за 6 милиарда.Тюх язък.А дано спепели изборите та да инспектира ремонта на космическата станция с българската ракета Жипка 1.