Коментари - Русия ще се справи с космическия боклук | IT.dir.bg
назад

Русия ще се справи с космическия боклук

Руски учени разработиха модел за движението на космическия боклук.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще се справи с космическия боклук | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-сетне една добра новина от Русия. Това, което Звенигородската обсерватория на института по астрономия към Руската академия на науките е направила е епохално. Е, вярно че НАСА го направиха същото през 2009-та, но все пак е похвално усърдието на руските учени в тези тежки времена да се занимават с нещо по-смислено от превъоръжаване на стари танкове.

Който цапа да си чисти, обаче това че са създали модел не значи че ще започнат да си чистят ! Проредната пропагандна статия, видиш ли какви ги можеме, щях да им се визхитя ако бяха създали план за чистене и бяха казали конкретна дата на която започват.

все пак оновно руски космически ракети се изтрелват в космоса.. така че има логика да са номер едно замърсител на космоса. Америка са номер едно замърсител на Земята през 20 век, така, че който в каквото го бива :)

Те първо да си изчистят собствения боклук тук, на Земята - най-вече в Кремъл. Ама това май ще е по-трудно от събирането на космически боклук...

Още по заглавието на коментара си личи че си от "опорните точки" клоун с други думи

Ще се справи, както се справи с боклука в автомобилостроенете си.Като спре да го произвежда ;)

Това навярно се пише от "шофьор",който предпочита 15 годишно BMW пред нова Лада Веста.Не ругайте а прочетете Ауто билд последния брой в който даже гермянците казват:Веста е по-здрава от новата Астра и Голф.Не ви се вярва нали,ще повярвате!

Значи Фолсваген, Мерцедес, Тойота, Опел били пред фалит..... 90% от продадените коли в Европа са Лада..... Определено имаш чувство за хумор.....