Коментари - Руските подводни автомати (снимки) | IT.dir.bg
назад

Руските подводни автомати (снимки)

Русия е единствената страна, за която се знае, че е разработила подводни автоматични пушки. Вижте какво знаем за тях.

Обратно в новината

Коментари - Руските подводни автомати (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде, стига. Знаем ги блъфовете на руснаците. Утре ще пишат за подземен автомат. 30см далекобойност. От други ден за автомат, чиито куршуми правят завой, даже няколко завоя?!? Ей, като седи рашата под бора и го прасне някоя шишарка по кратуната почва да блъфира на едро.

Колкото и минуси да пишете, далекобойността от 30см няма да се увеличи. Тя е измерена с дървена клечка, която пък е калибрирана с лазарен измервател в една от тайните лаборатории на Тора Бора.

още си ръчкат рибките с пръчки тип харпун:) Кво да се праи, нали технологично са на нивото на Папуа Нова Гвинея:) Дори едни читави ракетни двигатели с затворен цикъл на действие не направиха, та се купуват руските РД-180, и се качват на орбита до МКС с руските космически кораби Съюз! Дори в компютърните игрит , от нямане на къде, в подводните битки използват руските подводни автомати, които уж са краварски:)

Кога и къде са се водили подводни битки, че нещо не се сещам. Харпуна, тъпако, си има въже за да не губиш стрелата и рибата. Само тъпаци ходят с автомат за риба. RS-25, тъпако, е със затворен цикъл. Руските RD-180 са добри и значително по-евтини с което спечелиха търг през 1997 г и има договор за 101 двигателя от които са използвани към 80 и 20-тина остават. Та докато не ги свършат ще ги ползват в някои ракети.

Логично е руслямистите да споменават Сорос постоянно! С него в Раслямистан плашат малките деца от най-ранна детска възраст!

а за еврокончитите като тебе, които се посират в гащите, само като чуят за руснаците, нали?:)

раССия била единствената стрaна, за която рубладжията Гогов бил знаел, че имала подводни пушкала!

единствената страна, където и най лудата крава има 1000 оръжия, и спокойно отстрелва другите луди крави:) Кат в Лас Вегас или като преди 3 дни в училището:)

Se taia

А какво стана в рашката по това време бе? Да ти напомня - Дагестан...

Ама че подвеждащо заглавие! Аз си мислех, че ще ни припомнят я за Фобос-Грунт, я за спътниците от Глонас, я за други такива високотехнологични подводни апарати, а то пак за пушкала ставало въпрос.

Хахахаха и за какво ще ги използват ватенките тези пушкала??? Да трепят херинга и сардини ли?? Може и това да е идеята, понеже нямат вече риболовен флот, ще трепят рибата с пушкала!!! Смешници

Наскоро нали военно-подводно-космическите сили приводниха един спътник в Марианската Падина, затам ще да е сигурно :)

Господа журналисти, не държите ли изпит по български език за да се гарантира грамотността Ви. Играта със стреличките е дартс и не се пише дарц. То че не рзбирате от това, за което пишете ама като с добави и липсата на елементарна грамотност се получава ....бългаска журналистика. Четете това което сте написали преди да го публикувате и ще видите колко правописни грашки правите.

Новина за оръжие от 1975, влязло на въоръжение през 2013? Според мен не и е мястото в Технологии а в Извадено от архива. Но нали Русия винаги трябва да присъства тук, този път вместо ЩЕ новини има връщане с 43 години назад.

"В началото на 21 век Русия започва да разработва нов проект, целящ да замени АПС, като го направи и по-универсален. Така се през 2005 година се ражда подводният автомат АДС, който е приет на въоръжение през 2013 г. "

Да "замени АПС, като го направи по-универсален" Т.е. доработка, а не разработка на нов продукт. Факт е, че се пише за нещо старо и известно. Виж другата новина, за индийците, дори те правят нещо.

а бе - нашите големци, богаташи плуват ли под водата бе, та такованка....

За един приятел питаш ?

От тая държава вече ми се повръща. Оръжие оръжие оръжие само за това ли се мисли в тази страна. Егати държавата.

Що бе ? Вчера имаше за втори американски военен кораб навлязъл в Черно море ,,за да пази американските интереси " ??? Я погледни на глобуса къде са .

И на мен ми се повръща от оръжейни сделки за стотици милиарди долари. Повръща ми се и от множество флотилии, често включващи и самолетоносачи, присъстващи в различни зони по Света. Какво да се прави, пропаганда и манипулация - със сигурност бял герой няма, а черните герои са повече от един!

На мен ми се повръща от лицемери и идиоти като теб ама кво да правиш? Такъв е живота!

А бе че е лицемерен постът му лицемерен е ама надреагирането на такива постове в посока симпатия към феодалния режим в Кремъл също е грешка, която хората правят. Разбира се навярно точно това е и целта на поста му.

Още много дълго ще ти се повръща, щото те не мислят да изчезват

За подводните автомати разбрахме, а има ли космически автомати? Да се стреля с тях в Космоса.

Ще бъде забавно - пуцаш напред и летиш назад :)

Гогов не те ли е срам бре? Умори всички соросоиди и сега кой ще ти върти банери?