Коментари - Русия блокира най-големите сайтове за порно | IT.dir.bg
назад

Русия блокира най-големите сайтове за порно

Руският медиен и интернет регулатор Роскомнадзор нареди блокирането на порносайтовете PornHub и YouPorn.

Обратно в новината

Коментари - Русия блокира най-големите сайтове за порно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам нищо лошо в това да се забрани достъпа до порно материали. в крайна сметка никой досега не може да докаже, че има ползи от този продукт. Правете с*кс, бе хора!

Новината от вчера - 15-годишна "жена" бие и унижава публично друга 14-годишна "жена", която й е отмъкнала мъжа със секс. Ползата е повече от очевидно - 10-12 годишните вече са полово активни, скоро ще настигнем циганите и ако ги и задминем - ехехееей! Ако спрат порното у нас, родителите ще трябва да почнат да се таковат пред децата, за да има от къде да се учат на онождене по примера на братята роми.

Сега остава и игровите конзоли да спрат и ще "процъфтят". За пореден път доказват колко са прогресивни и далновидни депутатниците им.

блокират стото им пречи конкуренцята - и без това половината ако не и повечето порно в нета е руско *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Советском союзе секса нет!

Че те руснаците са едни от най-големите производители на порно - имат си свое в изобилие по стотици техни сайтове....

Хей,Дира-време е да махнете тази статийка и отвратителната снимка на кака Катюшка,та чак ти иде да повърнеш!

чикибойците не са доволни.

Блокирала тя най-големите сайтове за пОрно - дръжки! Гледам - Топлофикация София си е онлайн!

И сега ко прайм с най-доброто порно в света? Путин май се е помислил за пророк на Алаха!

ТОВА НА СНИМКАТА Е НАЙ-ДИВОТО ЗЛОВЕЩО ЧУДО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ И В НАЙ-ИЗВРАТЕНИЯ АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ!!! Що, за Бога, е това "порно"?! БАСИ БЕЗУМНАТА МРЪСОТИЯ!!! Мнение, вие как мислите?

Не му разбираш, братчет. Друг път си трай, дан са излагаш.

всичко може да забранява русия и всичко ще е много демократично,но само да не забраняват водката пак,че ще става лошо

Американският самолетоносач "Теодор Рузвелт" вече е акостирал в Минск. Английски разрушители са се насочили към Кишинев. В процес е сформиране на широка демократична коалиция. Русия премина червената линия. В България се организират ударни роти либерал-онанисти, които се прехвърлят към Киев.

А, бе пий си водката и не пиши, щото ставаш вече смешен. Това твойто са мокрите сънища на путинофилистиците от години.

Нещо си се опитал да кажеш ли!? Изпий си кафето. Изпафкай една. Ако трябва земи си дозичка... И пак опитай. Може пък да ти се получи.

Едва ли ще припари толкова близо, след залповете от Каспийско море. Оттогава се дръпна нещо и май не може да си намери местенце...

Путин да не би да е влязъл в бизнеса с виртуални сървъри и VPN =)

Има и друга превилегия-научаваш и бързо и Английски език

какно точно научи? незменими фрази като: охо колко е голям! ей сега ще те оправя дай да бли.....а! дай отз....д! ох ах ох ах да да да вкар...й го по-на вътре! ох ах ... сигурно си прав и трябва задължително тези жизненоважни фрази да бъдат включени и в детските учебници по английски онагледени със снимков мателиал... или по-добре не! Ти кажи!

Обаче, губиш прЕвилегията да научиш родния си език.

От тяхните сайтове научих английския

АЗИТАКИТЕ НЕ ГЛЕДАТ ПОРНО А ГО ПРАВЯТ :))) ЗАЛЯХА АМЕРИКА ТЕЗ КОТЕТА:))

Ако търсите спасение от порното за себе си или вашите деца, можете да използвате специален уеб филтър на вашите компютри, той отнема достъпа до всички порно сайтове и в допълнение може да забрани достъпа и до сайтове с хазарт, наркотици и др. Програмата се нарича K9 Blue Coat, използва се от 5,5мил до момента и е безплатна. Браво на руснаците, дано продължат нататък.

А Роскомнадзор кога ще забрани водката? ЧЕ тя е по-вредна?

имего- има ли нужда от повече коментар?

Всъщност то е най-голямата забава в цялата история, да :D.

Според мен няма нищо лошо в порното. Много мъже гледат!

Да живее Tor браузъра!

Аз лично одобрявам това решение! И в БГ трябва да ги забранят всичките!

Пълно е с рускини по тия сайтове.

Не, украинките са повече ;)

Е тва не е човешко просто ... има хора, на които порното е смисъла на живота им. :D

Порното убива любовта, разбива бракове, причинява болести, и най-вече - вреди на подрастващите, изпортвайки сакралния и продуктивен смисъл на половия им живот. Цялата представа за нуждата от порното като "вид свободна консумация на любов" е гавра и с любовта, и със свободата. Никакъв реален отдушник не е порнографията, след като причинява комплексарщина, различни видове полови дисфункционалности и в нередки случаи - психясване и даже направо психични заболявания.

'Порното причинява болести' Свежо, от манастира.

Психичните отклонения са болести! И да абсолютен факт - проявява се дисфункционалност в сексуалното поведение!

прокси и браузър тор ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД Е ПО-СЛАДЪК ! НОВА КОРУПЦИОННА СХЕМА !

Това е двоен стандарт: Забраниха порното по интернет, продължават да пускат Путин и Медведев по новините

Доколкото разбирам този закон не е нов. Тогава защо досега не е влезнал в изпълнение?! Какво са чакали? Приветствам изпълнението му, но надали зад него има скрити мини.

Мога да предоставя списък с порно сайтове с гей тематика, които не са загенати от терора на кумунистите. Който желае да се сърже с мен, за да му изпратя списъка. Лично съм потребител на тези сайтове и гарантирам за качеството им. Нкеа нанесем удар по кумунистите като заобиколим огранията върху порноиндустрията.

Прозрачен опит за протекция на руската порно индустрия - като напр. каналът Звезда..

Подобно на разните сайтове за залагания дето бяха забранили в БГ - не знам сега още ли е така, гледам едно bet365 току ми се появява в реклами напоследък (по-рано му бяха заспуфили DNS-a, сега явно не е така, виждал съм го и с местния DNS сървър).

"Блокиранията не са само срещу американски сайтове с централа в Люксембург - руският еквивалент rusporn.tv също е блокиран от Роскомнадзор, но потребителите все още имат надежди, че скоро банът ще бъде вдигнат."

Сорос е виновен!

Аз ви казвам, че САЩ вече е превзел Русия с култура и технологии, вие не ми вярвате. Забраната е отчаян опит за справяне с проблема.

я пак кажи за културата на краварите,ако е за индианците съм съгласен,ама за кравари

3евзек

Американците вече не говорят за съвременната култура на Русия. А порно индустрията малко ли ти е?

Прав си културата на твоите водкаджии е много,много по голяма!Цял свят го знае!

Когато САЩ превземе нещо, не се пише повече за него из медиите. Щом всички западни медии тръбят нон-стоп за Путин и Русия, малко е спорен въпросът кой кого превзема ;)

Putin Kaput !

лапландец капут ка

Да се питаме, Стоян Гогов, колко порно-сайта е "прегледал" за тая снимка?!!

Одноклассницу - девченку К себе в гости пригласил. Папа с мамой на работе, А мы ебемся, что есть сил. Где же вы родители? Куда же смотрит школа? Так я стал звездою Рок-н-рола! Зипа-трипер пистолет, Мы играем с семи лет! Зипа-трипер пистолет, Мы играем с семи лет!

Я так люблю, когда большой, Когда большой и толстый х*й во мне. Я так хочу, чтоб он был твой, Но твой большой - он только в моем сне. Он только в моем сне, он только в моем сне.

Ето това е продукта на порно индустрията върху нас всички. Жената се превръща единствено в сексуален обект и мъжете са безпомощни да видят отвъд сексуалното или го поставят първостепенно. Преди за да направиш впечатление на жена трябва да имаш представа от поезия и литература преди въобще да ти обърнат внимание, но уви порното, по мое мнение тотално руши основите ни за възприятие на отсрещния пол. Това важи и за двата пола. Това съвсем не означава, че хората са били сексуално ограничени или са били по малко интимни. Като общество ние трябва да се отърсим от това влияние над нас без значение коя страна какво прави в това отношение. Ние българите сме достатъчно чувствителни, за да усетим на къде да насочим развитието на обществото си, но разбира се, ще трябва да се обединим, за да го постигнем.

аз само си сабувам гащите и оцреща - 888си 99ура... и така ти маи че си хомосехуалист

Снимката ми харесва! Мацката изглежда едновременно изненадана, ужасена, но също така доволна и ощастливена. Някой знае ли от кой филм е кадъра? За един прЕател питам :)

Всеки който се опита да отвори PornHub и YouPorn бива пренасочван към страницата на Путин. така всеки може да си мастурбира докато гледа бащата и майката на народа. така всички са доволни: гейове, лесбийки, и редовни извратеняци

Това, че някой се е оженил, вместо да лъска пред компютъра, никак не е за хвалене! Сега тази ще му изпие акъла на горкия човечец!

Порното започва като разрешена дейност от едно изследване на затворници, което доказва че спада силно агресията. Още по-силно спада социалната активност, което при затворници не е важно. Проблема на порното не е секса. В никой случай не е физическото здраве (даже е леко полезен). Проблема на порното е че премахва социалната активност на гледащите го. И ако започне да се гледа преди пубертета може изцяло да замести социалната и сексуалната активност. Така че по-добре е да го няма по интернет, защото е много лесно достъпен. Между другото, в щата Ню Йорк порното е забранено за гледане (което не се спазва освен в обществени места), но снимането на порно е разрешено. Странно че в Русия не е разрешено. Не е логично.

Като чета коментарите рабирам, че всички тук мразят Русия и обичат да гледат порно...

правилъно

...с рускини

Те блокирали тия двата. Ами redtube блокирали ли са го? ;) RedTube e в пъти по посещаван, по известен, с доста по "богато" съдържание, и не на последно място по добре направен порно сайт.

Излязло е домашното порна на Путлер и Медведев.

Въй, твоята мечта, нали?! Ти толкова дълго чакаше този момент, чак от възбуда си оплиташ всички мисли. Да се надяваме, че оттук-нататък ще станеш по-кохерентен :D

Е защо чак сега ? Меркел с обонго излезе отдавна .

добре е че не са блокирали най-хубавите!!

Преди в Русия беше пълно с чекисти, а сега с чекиджии...

След демократизирането им е така.

Каква демокрация, бре? Путин е несменяем от 20-ти век насам!!! Опозицията я избиват с чукове, плутоний или просто я разстрелват!

Руската зима е студена. какво ще правят без пАрно?

Ще си оправят жените, а нема да мастурбират като тебе!

разбирам от медицина, рускините не искат руснаци да ги оправят...

Всяко лято хиляди рускини ходят по Турция да ги оправят резаните.

неправилен отговор. Верният отговор е: Ще пият евтини заместители на водка.

Тези сайтове са свързани с ЦРУ и ФБР. Освен това водят до морално и физическо деградиране на нацията.

Затова мюсюлманите са толкова на пред в морала и развитието си, нали? Не бива да забравяш, че най тъминте времена в човешката история са били в името на бога (независимо от това как ще го наречеш). Та не преигравай много с морал и ценности за да не ставаш смешен (да не казвам жалък).

Зависи коя мюсюлманска страна вземем за пример - да трепеш в името на Аллах в наши дни е бизнес, но явно медиите доста добре успяват да насочват общественото мнение. Та явно не религията е виновна, а това как я използваш.

Ако търсите спасение от порното за себе си или вашите деца, можете да използвате специален уеб филтър на вашите компютри, той отнема достъпа до всички порно сайтове и в допълнение може да забрани достъпа и до сайтове с хазарт, наркотици и др. Програмата се нарича K9 Blue Coat, използва се от 5,5мил до момента и е безплатна.

Цялото съдържание на статията, както и всички умнотии под нея във форума, просто бледнеят пред снимката :) Нанизана порно актриса в имитация на екстаз на фона на руски църковен пейзаж... Тут все сказано :)

...героично и победоносно в погледа й..

И двамата не ви бива в тълкуванията, ей - това е американска порно актриса, пронизана и разгромена от руската православна мощ. Америка е изобразена като к...ва, която получава възмездието си от силата на руския Дух, който е всепроникващ. Около нея, зад нея, под нея, вътре в нея. Навсякъде ;)

А прокситата дали са блокирани? Блокиране на сайт по IP адрес е все едно да сложиш заключена врата в поле.

Ако са блокирали сайтовете по адреси огромната част от хората няма да тръгнат да ги търсят през прокси. Но едва ли, най-вероятно просто за им заспуфили DNS данните, както бяха "блокирали" в БГ разните сайтове за залагания (не знам още ли е така). Което пак ще свърши работа за 90+% от потребителите.

Глупости, пусни забрана и един пост във форум как се заобикаля и гледай трафик :) Заобикалянето е повече от елементарно и го знае всяко лапе - tor. Минаваш през мрежа от проксита и излизаш някъде в Дания, да речем. От там ползваш най-близкия DNS (или по принцип си ползваш публичните на google) и всички опити за филтриране умират моментално. Подобни забрани са безпредметни, защото се заобикалят тривиално, без никакви познания, но пък за налагането им си трябва ресурс (демек пари).