Коментари - Русия включи YouTube в забранените сайтове | IT.dir.bg
назад

Русия включи YouTube в забранените сайтове

Роскомнадзор внесе днес в регистъра на забранените сайтове платформата за споделяне на видео YouTube, собственост на интернет гиганта Google.

Обратно в новината

Коментари - Русия включи YouTube в забранените сайтове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето ОПИТВАХА да заглушават 'Свободна Европа' и 'Гласът на Америка'. Сега се ОПИТВАТ да блокират достъпа до нета. Дали ще успеят ?!

zeddd

Всичко това е само предлог, за да се блокира сайта. На никой реално не му дреме, че някакви си сериалчета ги имало там. Ако толкова ги беше грижа, защо торент сайта rutracker не е в същия списък?

Я да видя сега цървулите-русофили какво ще правят? Ще гледат ли YouTube? Нали провеждат и пропагандират руската политика и се съобразяват с нея? Ако влизат в сайта, ще нарушат законите на своята родина - Русия и заповедите на своето правителство.

Вдигни си гащите, продажнико.

Някакъв тип

Казвам ви истината в очите и веднага ставам тъп ли? А ти какъв си? Сляпото подчинение на руската пропаганда как се нарича? Цървул...

"ГОЛЕМИЯ БРАТ ТЕ НАБЛЮДАВА Министерството на истината се занимаваше с информацията, забавленията, образованието и изкуствата. Министерството на мира се занимаваше с войната. Министерството на любовта поддържаше законността и реда. А Министерството на изобилието отговаряше за икономиката." 1984

Вие сте идиоти, формирани като такива, от други идиоти! Продължавайте така, до пълно умствено гипсиране! Всички новини в света са М А Н И П У Л А Ц И Я. В България няма изключения! Четете друг вид информация, тая с новините е за оглупели и зомбирани!

Имаш ли да кажеш нещо по темата или просто, обиждайки другите участници във форума, се чувстваш по-добре???

Дано е вярно! Тогава ще мога да кажа браво! ДАНО ДОЙДЕ И НАСАМ!!! Само така ще се отървем от западната сган проклета!

Тебе някой насила да те завира в Youtube? Мене обаче едно време насила ме изкарваха на манифистации да приветствам Тодор Живков. Схаващаш ли какво искам да ти кажа? Едва ли...

bmaleev@abv.bg

Схващам а също и че тубата е проводник на западно влияние! А това дето викаш насила колко насила е било? С тояга ли те подкарваха или просто е било официялен празник на който си се разхождал вместо да ходиш на училище? Щото Тодор Живков е заслужавал да бъде приведстван! И аз го обичам от цялото си сърце! Както и останалите неща който западняците мразят!

По-голям глупендер с промит мозък от теб не съм виждал! Честна дума!

Отивай в русия, китай,или северна корея така ще се отървеш от всичко което те дразни, а ние ще се отървем от теб

Само не разбирам демократите от САЩ защо не се грижат за правата на гражданите, примерно от Саудитска арабия, където ако си от различна религия те убиват публично, ако изневериш също, нямат писани закони, а перефразират както им е удобно корана и е пълна диктатура? Защо и в други арабски държави не се месят, където дори и кината са забранени? Не, те се месят където могат и където им оттърва. По темата - доколкото знам youtube е все още достъпен в Русия и новината най-вероятно пак е пропаганда, ама някои соросоиди умират от кеф като им промиват мозъците.

Абе къде избягаха русифилите :) да не сте си взели еднопосочен билет за Северна Корея, там всичко е забранено, кво ще си играем тука само с една туба.

"Тубето" си работи, потвърждавам от тук....... Това е "муха" за тролчетата. Лек ден.

Браво!

И няма как да е иначе. Абсолютно всички руски филми правени някога, са качени в този сайт. :)

Е това вече е мега-тъпота от страна на братушките!

Да, и това би могло да случи. Та нали преди време бе излязло съобщение, че Русия разработва свой интернет.

Ама това няма да е Интернет :D

Напротив, пак ще е интернет! Вместо обаче глобална мрежа ще е териториална мрежа - руска.

няма нищо по страшно за комуниста от свободата, тя за него е смърт, затова само тасс и правда -лъжи и само лъжи

те и без това са тъпи и не разбират нищо, промити мозъци пълни с водка и комунизъм

1. Новината е доволно стара, от миналата седмица е. 2. Никой не е спрял Youtube защото въпросните клипове, нарушаващи авторските права, бяха изтрити още преди дни.

Братушки, не се излагайте. Стига азиатска назадничавост. Не ограбвайте народа си. Свободата не е страшна.

Това е смехотворно. Руснаците изведнъж се загрижили за авторските права? А пък на мен като ми трябва нещо да тегля, все влизам в техните торент тракери или DC++ хъбове.

Значи и ти си смехотворен.

Както всеки диктатор, така и Путя трябва да спре нета, телевизията и т.н, цялата власт в ръцете на диктатора и който гъкне - на фронта в Украйна - "доброволец"

Иска да прилича на Хитлер

И това ми било демократична държава! Русия на Пути все повече заприличва на Русия при Ленин и Сталин и на Германия при Хитлер.

проблемът НЕ Е в някакви си сериали и права на разпространение. Тия сериали сигурно може да си ги гледат и другаде. Големият проблем е че там (Youtube)могат да се намерят и много ИСТИНСКИ И съвсем НЕЛИЦЕПРИЯТНИ неща за Путин и Русия на Путин, които да накарат РУСНАЦИТЕ (подчертавам руснаците, а не зомбираните Комунофили) да се замислят(комунофилите са си коне с капаци). Ето един пример- как става така, че 1 км газопровод в Словения струва 2-3 пъти по-евтино отколкото в Русия? (този филм е правен от РУСНАЦИ!) Отговорът - корупцията в Русия е между 100% и 300%. Затова и строителството се оскъпява в пъти (ТОЧНО затова няма да има Белене и ЮП).

България е най-корумпираната държава в ЕС според западните статистики. А примерите с многократно оскъпените проекти са в изобилие в България. Ама ти замисли ли се?

като у нас всичко е като copy/paste от Русия - рекетьорските групировки, политическа корупция, подкупи, лобиране, неработеща съдебна система и т.н. Сериалът "Бригада" великолепно показва както руската, така и българската действителност. Избирането на Пеевски за шеф на ДАНС и обирът на КТБ сега бележи апогея, но никога не е късно за нови изненади (имам предвид предателства и разбойнически дела). Той и един руски посланик си го призна, наричайки България 'троянският кон на Русия в ЕС'. Какво повече?

На руснаците им е писнало явно. Вече и не се стараят да звучат правдоподобно. "Кажи там нещо, нашите ни вярват безрезервно, а другите, така или иначе, няма да ги излъжем, та за какво да се хабим за нещо смислено да представим." п.п. Тая тема е на умряло куче, нож да вадиш.

сигурно има хиляди руски тракера със филми и сериали, тея опряха до Тубата, където се качва само след регистрация

Със свалянето на западни филми се нанася ущърб на империалистическата икономика. А тубата не се цензурира и разваля захаросания имидж на Путлеристан.

Да ти кажа не мие жал за Холивуд. Да се сваля кой когато и както пожелае . Виж за българското и руското кино мисля ,че трябва да се пази безкомпромисно, защото е изчезващ вид.

РОСФИЛМСТРОЙ. Как ли се строи филм? Както и Сандвичостроенето

Това не е нормално. Спорът за авторските права се води от ощетената фирма срещу сайта, а не се забранява достъпа до потребителите.

nobody

е много ясно, че е само предтекст :) Напред към Северна Корея Рулз !

БРЦК

Спокойно , тролчета. Тубата ще махне сериалите и ще обещае повече така да не прави , щото руския пазар не е малък. Тогава какво ще дрънкате ?

Има мааалка, направо незначителна разлика между повод и причина. А ти вземи и НАИСТИНА прочети статията - казано е, че постоянно се свалят нелегалните копия на тъпите бози. Но понеже все пак не може това да става на секундата - ето ти и повод за затваряне.

БРЦК

Прочети я ти - пише ,че в миналото са сваляли , но сега въпреки многобройните жалби не са ги свалили. Сега като ги спрат много бързо ще действат.

А дали през гладкото ти мозъче не минава мисълта, че някои подбрани от Москва лица ги качват тези филми сами. На който му трябва повод, може и сам да си направи един.

БРЦК

Да бе , Москва сама ги качва , после сама пише на тубата жалби да ги свали. И тубата понеже е ербап не ще. Гениално !

Защо лаете? Хората си търсят авторските права. У нас забраниха 2 пъти chitanka dot info. И това ли под влиянието на Роскомнадзор? Да не говорим за арена бг, за замунда и дата бг. Нашите не са по-малко ограничители...

не се прави на луд мурзилка

Ти наистина не се правиш.

когато забранят сайтовете за видеосподеляне и торенттракерите у нас (т.е. когато стане наистина опасно да се ползват, защото има сериозно следене и наказания), ще спра да гледам, а няма да започна да плащам на авторите. Не е луд който яде баницата...

поеха пътя към първи интернет канал и още няколко съпътстващи

Ще забраняват ми като качват без позволение нови сериали,това да не са българите да обичат да ги чукат отзад,а те да си помрънкват само

РОСКОМНАДЗОР Много мъ кефи таа сигнатура

А стига бе, с това темпо ще изпреварят северна Корея преди зимата.

Що, не вземат и да забранят и водката? Или алкохолизирания народ не мисли за бунтове, метежи, революции и прочие... все неща, които застрашават управляващата пасмина.

Ако Путьо се осмели да забрани водката го чака съдбата на Мусолини и на личния му приятел - Кадафи. Ще му влачат трупа на Червеният площад...

Ами кво се лигавят.спират телевизията,тока и радиото и край.и интернет също.

Да бе, да спрат телевизията. Нали Первий канал трябва да облъчва блядките.

увеличават пропагандата и троловете намаляват свободата кагебееца връща ссср

забранете поне и достъпа до новинарските сайтове, че ми писна от гнусния мурзилък!

Крайно време е да спрат радиото,а после и ел ток.Западни глезотии....

Стига бе, не знаеш ли че другарят Ленин е измислил тока?!

... не само тока, но и кирилицата. Тъжен факт от руското образование отпреди 30-на години.

Ами сега как мога да гледам всяка вечер любимият на всички българофоби Йосиф Кобзон??

хахаха, тези тотално изтрещяха

нещастници!!! и се имат за европейска държава

Поредната огромна излагация на др. Путлер и неговите смешни червени мишоци. Позор.

Що не вземат да забранят интернета направо. То жуженцето нали беше казало, че е изобретение на ЦРУ. Как така го търпят гадните империалисти да ги заробват не знам.

Съвършено глупаво решение, което само налива вода в мелницата на платените русофоби, като им дава основание да претоплят прокисналия буламач за "злата и ретроградна Русия".

То от там друго освен съвършено глупави решения не сме виждали скоро, товарищ русофил. Взимай рублите докато ги дават и пиши все в тоя стил ;)

Това са смешни опити за налагане на цензура. Руснаците винаги могат да ползват чуждестранни проксита за достъп до ограничените ресурси.

Следваща стъпка да си забранят и торентите. После и телевизорите ако не си пратил SMS.

Ха,що стана. Нали все говорим свобода .А как гадните западняци ни заробват