Коментари - Русия показа дрона "Калашник" в действие (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оръжие за покушения, ама и това не е ясно, типично в техен стил...

така и не показаха в кадър човека с калашника който стреля по балона :))))

Като идея е определено оригинлно и сравнително евтино.

Понякога дребни прости неща са ефективни. Макар тук донякъде да си играят. Калашников правеха друг дрон. Иначе за големи дронове си имат руснаците "Охотник". Сравянават някакви части от него със Су-та.

имат....дръжки. Тоя Охотник всичко за него е преразказ по картинка т.е по снимка / "схема". И пак така носовата част мязала на тая на Су-то и затова радара му щял да бъде същият . Малко уж на Стелт бие , ама като му гледам соплото как стърчи - вятър ! И досега видео във въздуха май няма , само ония снимки дето го тегли един влекач , разхожда го по пистата , за да го "издебнат" и снимат.

Тия най много да се изпозастрелят по земята!!

мурзилките са болни милитарситични мозъци, окончателна диагноза без шанс за лечение.

мурзилки , ама вие сериозно ли ? И на тая смехория ли изпадате в душевен оргазъм. Много сте изпаднали , много сте свалили нивото. Тоя Дроноубиец най-много да свали друг дрон с таран. Само като си го представя до Рийпър и Предатор и ме напушва смях , а и недоумявам кой е клиента дето го е поръчал , че вече са мо го доставили. Сигурно някой ловец да гони елени в тайгата , може и да се получи. Че то в Али Експрес има по-добри , с тоя откат при стрелба квадракоптер ще е по-добре....ама май е малко сложно за руската техническа мисъл. А оня робот дето стреля с пистолет застъпи ли вече на "бойно дежурство" ?

... едно малко дронче да му таранира някоя от перките - и е готов и "сготвен". Като танка Армата - нахакан в някой гараж. Или совалката Буран. Всичко им е в 1 екземпляр.

Не си гледал стари съветски филми, където примерно по поле се движат 100 танка. Танкове имат много. Някъде около 20-тина хиляди. Не претендирам за точност.

мисля че е 2, но пък кузя е един

нато трепери, сменят памперси! :)))

Това си е хвърчащ автомат с 10 патрона. Прекрасно оръжие за убийства. Само да бръмчеше по малко.

Каруца тегли Москвич. Следва откритие - хвърчащ пищов.

аха, заровил си щрауса главата в пясъка и сънува розови сънища за руснаците от преди три века. И не се усещаш, как задникът ти е на открито. Той може би е по умен от главата ти щото знае какво го чака. Горкия, на глупака не може да разчита.

Летяща каруца пенетрира козяцкияти анал с бранике тогава ще запееш като Джендър на 3 гласа хахахах

Очакваме скоро дрон да носи водка или бояршник, дрон да носи кисели краставички, дрон да пее "Вставай страна огромная" и дрон да излъчва мултики. Глупостта край няма.

То тоя дрон ще накара да пропеят всички козяцкияти краварски фекалиите кат джендъри опъвани изодзадзе. Ще квичат кат пачавренки хехехеххе

Забележително е, как путинофила трол АК-47 винаги и само говори за анален секс... А бе добиче, иди някъде да ти начешат сърбела, та да мирясаш... Все ще се намери някой травестит, да се прежали и да те задоволи.

"Вече е предадена на клиента" но кой е клиента? журналистиката не е разследваща и не се интересува

Руските спец аз. Кой да е ?

Хахаааахааа...дежурните тролове налетяха като мухи на прясно лайно.

Дрон от али експрес носи пушка.

Гогов получи ли полюция от новината за моща на руското оръжие?

Няма извинение за една нация, на която само оръжия са и в главата....

А в някои други страни пък студентите създават операционни системи, приложения за тях, променят света ... Обаче друго си е летящата пушка.

Която хвърля трилиони долари във вид на бомби с обединен уран и крилати ракети кат козяцкияти Краваристан.