Русия прави най-дългата подводница в света

"Белгород" е най-новото попълнение в подводния флот на Кремъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте кравари

ами хелоуууу....

Много ти поздрави и 'Вечная память' на мераклиите да режат подводни кабели. А 'краварските' подводници освен че са по-добри са и много повече.

Очаква се психиатричната помощ за четящите руска пропаганда да стане безплатна.

Руснаците тънат в мизерия, а диктатора си играе на война.Огромни средства режима отделя за военните и полицията за подтискане на инакомислещите, както и за оръжие и разпалване на конфликти по целия свят - Сирия, Венецуела, Либия,Афганистан, на много места в Африка

Брат, стой на сянка.Слънцето ти идва силничко.

В много по-голяма степен това важи краварника. Дори американските наблюдатели подчертават, че ролите от преди 30 години са се разменили и в момента Русия води много по-евтина външна (разбирай и военна) политика от САЩ. А за боджетите за въоръжаване няма какво да говорим... И още нещо се забелязва - напъните на Путин да се отърве от долара за сега са много по-успешни от напъните на Тръмп да спре нарастването на американския дълг. Колкото до разпалването на конфликти - Сирия и Либия ги подпалиха САЩ! За Венецуела и Афганистан може да се поспори, особено за първата.

Руските пенсионери чакащи на опашка пред контейнерите за изхвърлените развалени/просрочени продукти от Пятерочка са абсолютно съгласни с тебе. Видят ли на картинка някоя от мегаяхтите на кремъските плутократи направо се просълзяват от гордост. Външната политика на Чекиста бележи невиждани върхове - скара Ерефия с цивилизования Свят, хариза Далечния Изток на Китай под аренда - да сече и смуче ресурси на воля. Гений направо, мляяя...

Ще има,ще носи ,ще бъде...Поредните фантазии на пил лосион идиот решил да плаши гаргите.

американскит експерти коментират и вече признаха новите оръжия на Русия въведени на нови носители по суша въздух и море, които са с около 15-20 години напред тхенологично, тогава ЩЕ-то ти е валидно за африканците от ФАЩ -бананво слон който си остава на ниво анимации.

Ти в една стая със Наполеон и Сталин ли си в психиатрията?Питам за да ти донеса баничка и малко лосионец.

..тозипък комумистите ислат морето да заразяват с радиация...

Който се интересува, страхува или възхищава на "чудните" руски оръжия може да изгледа в тубата: "Путин и вундерваффе Д.Зотьев ч1 - Циркон, Кинжал, Буревестник, Авангард, Сармат, Посейдон, Пересвет". Там Дмитрий Борисович Зотьев, ученый, доктор физико-математических наук разказва (на руски) КАКВО всъщност представляват всички тези "оръжия". В резюме - "смешная штука", "нелепая идея", "мечта каждава фюрера" и естествено "не существует"...

нелеп си ти, баба ти на село нтам къето се намираш и сега и т.н. "учени" от лудницата.

Толкова са жалки и безпомощни във вечните заблуди, че са важни. Перчат се, надуват се и накрая "Героите на Русия" на пепел, а обикновеният, изоставен на произвола руснак - облъчен. Кочина.

Рашките нямат стигане във военните дела а също и в космическите ракети

Забравил си да споменеш, че Русия още е родина на слоновете и че руският слон е най-големия и най-прогресивния слон в Слънчевата система.

Наистина нямат стигане във фантазиите и мечтите - като почнеш от построения комунизъм, най-духовната страна на света, третият Рим, база на Луната, полет до Марс... А всъщност - половината училища нямат вътрешни тоалетни, печално състояние на инфраструктурата, падащи самолети и ракети, стагнираща икономика, която се крепи на износа на нефт и газ и 40% от младите, които искат да емигрират в ЕС и САЩ.

Да не прави много, че Курск още облъчва сьомгата...

А уж всичко било само картинки, а??? :)))

Отваряме и четем - не знаем как изглежда, щото я криели, вероятно това, ще онова и т.н.

Руснаците твърдяха, че техните ядрени торпеда Статус-6 (тук наричани Посейдон) може да са с мощност 100 мегатона тротилов еквивалент. САЩ по размерите казваха, че може да носи и 150 мегатона. Като торпедото плувало на 10 000 км. Бомбата над Хирушима е била 13 килотона тротилов еквивалент.

Подводницата "Белгород" може да носи на борда си най-страшното оръжие известно на човечеството. Това е автономният подводен апарат "Посейдон". Проектът е известен под названието "Статус-6". За какво става дума? Това е подводен дрон с дължина приблизително 20 метра и диаметър около 1,5 метра. Дронът е с ядрено задвижване и поради това има неограничен обсег на действие. Придвижва се по променлива траектория на дълбочина до 1 000 метра със скорост до 185 км/ч. Голямата дълбочина на която се движи и високата скорост правят невъзможно противодействието срещу него. Дронът може да носи ядрена бойна глава с мощност 100 мегатона. За сравнение, най-мощният термоядрен взрив известен на човечеството на 30 октомври 1961 година на остров Нова земя е с мощност само 58,6 мегатона. Последствията от този взрив са били ужасни. Специалисти са изчислили, че ако "Посейдон" се взриви в залива на Ню Йорк ще се образува вълна с височина над 100 метра, а в първите секунди ще загинат над 8 милиона души. След една седмица жертвите ще са 20 милиона. Вълната ще залее огромни райони, а радиоактивното замърсяване ще е убийствено.Такова оръжие се създава за да не бъде използвано никога. То е оръжие за възпиране.

Оръжие, което се прави ... е за възпиране .. и е въпрос на някой да го достъпи пиян или подкупен военен и става повод за шантаж. Всъщност и цели държави шантажират а не възспират с оръжия. Всъщност този шум около дрона е доста преувеличен. САЩ го ползват също за повод зада си надуват бюджети. Има една малка разлика, само Русия шими много около оръжейни системи , за други държави не знаем много за автоматичните им безпилотни системи.

Абе лукова главо, не знам какъв пиян ще го използва. До сега само краварника е използвал ядрено оръжи срещи цивилни, така че виж на кого симпартизираш.

И троловете почнаха да се преброяват. То бива безмислено плюене, жлъч и злоба. Ще рече руски аскер ви е онодил та толкова се превземате. Както се казва Руснаците и назад да тичат не можем да ги стигнем пък вие си плюйте. Странно е, че враговете им САЩ показват повече уважение към технологиите им от средностатистическият трол в БГ. Дано сте заработили за лекарствата, които ще ви потрябват, защото от толкова негативни емоции ще вземе да пукнете кръвоносен съд....

243Win

Като не могат да ги докарат на качество, залагат на дължина. Даеа и смотаните москвичи!

Оръжието е за сдържане пичо, на постоянна циркулация т.ч. не знаеш откъде ще те фрасне - може да се окаже съвсем близко и тогава си на кино т.ч. не смей да пускаш ракети, защото ще ти дойдат неканени гости.

Като запуши след нея?.та сто метра!

дано тази не потъва по-дълго от предишната

мери се по колко бели моряка могат да се строят на нея

те от години мерят с "папугаев" заради едно тъпо руско анимационно филмче.

и какво сега. за 9 метра изкараха нова пропагандна статия за ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕтата на каПутин.

Само дето вече бе снимана. А от НАТО-то се оплакват, колко много подводници произвела Русия. За последните 10 години май 30.

Ами те нарочно им ги показват, за да видят че оке една влиза в обръщение

Големанията винаги е била Руски патент . най големият слон е Руският Слон .

и са с най-големите малки пишоци.

Проблемът не е в големината, а във въоръжението!

е, все пак не могат да имат най-големите тъпаци - а именно българските безмозъчни зомбита, фенове на краварника.

дано да не свърши като всичко Руско ..на дъното на океана .

сакън не думай че то Хавай, Южна Калифорния и половината Западно крайбрежие на САЩ са били руски, а и да не забравяме Аляска;)

С Хавай малко се изхвръли, както и с Южна калифорния. То и още много територии са били руски в определени периоди, като Полша, Финландия, Беларус, Украйна, Молдова, Грузия, Азербейджан, Туркменистан, Армения, Казахстан, части от Афганистан и т.н. Аме вече не са.

Новината този път е преведена долу горе добре. Само дето в оригинал е от 9.01.2019 ;)

егати "прасетата" дето правят руснаците при подводниците......не може да се отрече , че са впечатляващи , още "Тайфун" навремето , а те не се спряха и продължиха по-големи да проектират. Не знам доколко е удачна такава грамада , но сигурно е.....като се забие в Океана върви я търси !

След като побира толкова много идиоти на борда си, напълно закономерно е да си пожелаем всички съветски капути у нас да се поберат в туловището на този подводен ковчег, и да се отправят в "направление неизвестно", според един популярен роман от А. Кристи ;)

абе децата ти,ти пратиха пари,да си купиш гащи и жорапи,да не ходиш зеленясъл,и ти пак за интернет харчиш

Картофи нямат но подводници строят руска му работа

Очакваме съветската курва Гумен Радев да лобира за закупуване на поне 150 такива подводни погребални капсули, все пак след провала с авропланите е длъжен да опита да смекчи шамарите от сутеньора Решетников...

Този път ще си имаме подводен Чернобил. Жалко за рибата , която ще измре.

То, и "Курск" се потапяше на рекордни дълбочини според рекламата...

Единственото, за което простите съветски порове не лъжат в новината е това, че можела да се потапя на 500 м. Всъщност, спокойно можеха да се похвалят и с потапяне на 2 000 м., както и на 11 000 м. в Марианската падина. Защото, веднъж потопила се дори на 20 м., тя продължава потапянето до достигане на дъното, където остава завинаги.

И тя ли ще е на въглища бе, като "Кузняцов"? Ех, дебили сибирски, тостер не може да направите, тръгнали сте подводници :) :)

Първо се научи да четеш, после дрънкай небивалици. Буквално черно на бяло ти е написано, че има 2 ядрени реактора от по 190МВт. Иначе, не знам за тостери, но правят ракети достатъчно сигурни за пилотирани полети в космоса. За разлика от майсторите-тостероправячи ...

Балкански

Абе, чета аз, ама то и за "Кузя" пишеха, че бил модерен самальотоносец, па то май се оказа единствения, който може да бъде следен от космоса с просто око...

Сбъркански, ще ме съсипеш от смях. Никой, никога не е казвал, че "Амирал Кузнецов" е модерен самолетоносач. Винаги се е говорело, че е последният им, останал от времето на СССР. По едно време строяха два нови, но ги продадоха на Китай. Но, пък, ще ти кажа, че БМВ и Мерцедес имат вече по 2 завода в Русия, в които произвеждат коли за руския пазар и за износ. А, понеже в България работната ръка са масово боклуци като теб, дотук има 3 провалени проекта за автомобилни заводи, както и един на Мишелин за произвеждане на гуми. После чакайте Фолксваген да направят завод в България - все измет, чакаща някой да ви хрантути.

Балкански

По едно време, вика, строяха два нови...:) Абе, верно сте имбецили това, съветските помаци!

Мдам .. по едни стари немски бумаги .. пленници и абе то и Американците така..

Аре, и една лукова глава се намеси с неадекватни, жалки твърдения :D Единствено базови познания по ракетни двигатели и тяхната история са нужни, за да се смееш със сълзи на глупостите за "немските чертежи". Работата е там, че научно-техническият пробив, на който се базират съвременните руски двигатели, е направен около 1959-70г., от екипи руски учени. Геният зад този пробив е Николай Кузнецов и екипа му. Затова първите двигатели са с абревиатура НК. Дори най-съвременният двигател на SpaceX, с т.нар. пълен цикъл (full flow engine cycle) е нещо, което руснаците разработват между 1962-1970г - РД-270 (двигателят не е летял, но е тестван, т.е. не е само картинка).

Най-дългата.....По скоро най-тежко въоръжената с крилати ракети и ядрени торпеда подводница в света! Един залп...И сбогом Краваристан, ти язва на лицето на света!

Още малко руско желязо на дъното . Спасителната капсула май ще побере само част от командния състав.

PEYTSCH

Ето пак руски военни глупотевини...Тоя глист ...гъне ли се ?

"Белгород" е много по-голяма от всяка друга подводница в света, включително от тези американския флот. " Вярно говедата от ФАЩ нямат място на Земята. Тъпи журнаглисти.

Яааа, туй малко жуже а каква голяма лодка ще прати на дъното на океана барабар с жужустанците. Жалко за семействата им.

Днес най-дългата, утре най-дебелата, а те торпедата това и засичат.

торпедата единствено твойта кратуна куха могат да засекат . Това да не ти е казана на баба ти на село . Тази подводница може да изтрие половин амеркински континент ,той се загрижил за защитата и. Не бе те руснаците кръжат с надуваеми лодки около нея и като видят торпедо сигнализират с фенерчета

мойта кратуна остави на мира. Чувал ли си как се засичат подводниците ? Или тази ще казва - "аз съм най-дългата и ме оставете на мира'. Тъпак си ти.

Може да се потапя на 500 метра. Могат да я потопят и на 5000 метра. Колкото е по голяма, толкова по голям екипаж, и ако я потопят повече жертви. В съвременната война няма да е важен размера, а ефекта. Германците направиха навремето два гиганта -Бисмарк и Тирпиц - еднодневки.

размера винаги има значение казват мадамите.

stankow

Тирпиц пък кога е бил еднодневка ? 4 години тормози англичаните, докато накрая го потопят. Колко самолета загубиха за това, колко миниподводници ...

като вземе че потъне от първия път - радиация по 2. честито на целия свят.

Май май им запари на пиндостанците дупенцето.

Мегаломанските амбиции на Путя и фатмаците около него ще затрият света... Надпреварата във въоръжението отдавна го предизвикват ватенките. Нищо добро не ни чака с тия пияните...

мааму стара Тия дираджии май се гъбаркат нещо с нас. Сидат сидат и току през пет минути земат та ни изплющят статия я колко му е дълга подводницата на Путака, я колко високо му фърка самолетя на Путака, я колко пичи въшки са му изгорели на Путака в Архангелск и ние дружно им се вързваме

Ами базикат се с вас, козяците!

Дълга дълга колко да е дълга И ко кът е дълга Те и технити долни гащи са със крачули ама рускинити ни ги щът

Лошо, по-голяма подводници повече екипаж :(. Жалко за момчетата. Справка Курск.

Соросоидните тролове трябва много да се радват на подобни новини - докато Русия е силна, ще валят грантове. В противен случай - пенсия, забрава, а може и в кошовете да почнат да бъркат, щото цял живот нищо друго не са "работили".

Ами техните потъват честичко, тоест те всички потъват ама не изплават. От края на ВСВ руснаците са загубили 19 подводници, янките 4 като последната е през далечната 1963 година. Броят на жертвите няма да го уточнявам, че не е коректно заради нещастните подводничари.

И това нещо ще последва участта на КУРСК...

0

Путин май компенсира за нещо..

Ша потъне и тая.

Тъкмо като потъне да има достатъчно вода за всички!

що трябва да потъва ? не е правена в твойто СПТУ .

Освен оръжие може ли да правят нещо и за обикновеният човек.

Ами те правят хората - държат надалеч чакалите, дето оглозгаха маса държави.