Коментари - Русия пусна собствен аналог на Wikipedia | IT.dir.bg
назад

Русия пусна собствен аналог на Wikipedia

Съдържанието на сайта ще е изчистено от наличието на "антируска пропаганда"

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Русия пусна собствен аналог на Wikipedia | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Укипедия наистина си остава по добра

Укипедия си остава по добра https://bg.wikipedia.org/

Гледах поредица за конкистадорите по viasat history - беше 50% дати, имена, разстояния и 50% неомарксистка пропаганда (повече няма да гледам този канал. Путин не прави нищо различно от тези на Запад, даже ги копира 1:1. Името рувики обаче е малко смешно, но путин и курникова също звучат малко безсрамно на български...

бунта на вагнер си е антисъветски, това е срещу имперската политика

Тия са толкоZ тъпи, че освен да копират друго не могат. Освен съдържанието, редактирано за да им угажда да фантазиите, явно не са могли и оригинално име да си измислят на този проект и са го оставили RuWiki. руZия е тъп виц!

Уважаемий, явно не знаете нито какво значи уики, нито как точно действа уикипедия. Обаче бързате да изработите стотинките със задължителното плюене по Русия. Приемете приятелски съвет: малко по-избирателно следва да се плюе, за да има тежест и смисъл, демек файда. Иначе ефективността клони към нула.

епа лошо няма! Само, че вътре ще пише как русия сам сам е спечелила втората световна война! И преди да почнете да ми ревете путинофили, ще ви кажа, че преди 1989г това се твърдеше дори в някой университети в БГ и русия!!! И как разбираш ли русия НЕ напада полша 10 дена след като хитлер го прави! И като цяло да публикуват в тази енциклопедия ще имат право само доказали се путинофили! С няколко ордена личен путинофил!!! :))))))))

Позачетох се. Това си е Гаварит Масква. Ватнишка работа.

И кое е по - различното от ... гласът на америка ?

Уикпедия била ,,независим източник".Стоянчо,разбираме напъните ти,но не дрънкай глупости !

Добре дошли в Голямата Северна Корея!

Крайно време беше. Буквално противно е да се четат напъните на третополовите дисиденти да изкарат бялото черно..... без да прилагат поне елементарна логика. Сайта "Рувики" работи чудесно, поне засега без забавяне, благодаря на дира за информацията.

Крайно време е съветските курви да напуснете ЕС и НАТО и да отидете да живеете в своята родина русия.

като няма съдържание и потребители. Не вярвам и скоро да има, това си пропагандна страничка

Аналогът се казва Путипедия. Там се пишат само въхвали към слънцеликият. Ако някой напише нещо напреки, има бърза връзка към най близкото бюро за влакови билети в посока Сибир. Бързо, лесно и удобно.

"Въпреки това, статии със съдържание, което противоречи на официалната линия на руското правителство, са премахнати." Както се пееше в една песен: "Я другой такой страны не знаю, Где так вольно дышит человек." Да превеждам ли? :)

Преведи го заради цървулите от "Възраждане" и останалата русофилска паплач, които не знаят руски.

"А, аз не зная, като тази, друга страна, където може толкова волно да диша човек!" :D :D :D :D :D п.п. Надявам се, пуристите за български език, ще ми простят вмъкването на чуждицата. :) Все пак е русизъм. :))

""Рувики" е създаден чрез копиране на всичките 1,9 милиона статии от руската Уикипедия." Поредния безаналогов проект!!!

Министерство на истината...

След като преди няколко десетилетия българската азбука насила претърпя реформа и беше прекръстена от българска на кирилица, сега изведнъж в това подобие на Уикепедия, да не се окаже, че е руска азбука?

За сметка на това ще набичат яко про-руска пропаганда. Бас държа, че ще бъка от реклама на изборите. Като оная "10 яйца срещу подпис за Путкин"

т.е. ще окрадат другата википедиа и ще си оставят само това което искат. Орки. Още 100 години няма да излязат в белия свят. Връщат се там, където ние бяхме пре 90те.

Щото пък другите не манипулират съдържанието

не, не го манипулират

Хахахахаха