Русия с нов тест на своята ПРО (видео)

Целта е Москва да бъде опазена при Трета световна война

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците са си тествали старата система А 135 "Амур" дали все още работи. Новата им система е А 235 "Нудол" и вече е започнала смяна на старата.

Аз съм гледал документален филм за техният радар "Дон" и симулация на атака с адрени ракети срещу москва, за шест американски ракети с ядрена бойна глава, руснаците изтреляха 22-сет и две. Това приблизително означава, че за около 30-десет американски ракети, те ще изчерпат боекомплекта си от 100 техни ракети. Проблема в това е че само две ядрени подводници на американците са достатъчни за да изчерпат ресурса на руснаците, а те разполгат с още подводници, ракети с наземно базиране и самолети с ядрено оръжие. Извода от всчико това е, че всички мерки макар и да изглеждат смислени и надеждни на пръв поглед, всъшност са недостатъчни за да гарантират оцеляване гражданите на която и да е от страните при ядрена война. Демонстрацията на такива системи като "Дон" имат някакъв смисъл, но като цяло имат пропаганден ефект който се използва главно за вътрешен PR на Путин.

Има такова понятие - ограничена ядрена война. Има и вариант на изцидентно изстрелване на ядрена ракета. Има и държави с ограничен брой ядрени оръжия и не особено стабилни режими на управление. При малък брой ракети и бойни глави защитните системи имат смисъл. При мащабна ядрена война - всички сме заминали. Колана в колата не помага при удар от 140км/ч, но аз все пак предпочитам да го има.

Ти се запитай, колко прихващачи имат кравите в Аляска, маклсимум 200-300..За да спрат руските Tополи, Ярсове, Сатани, Сармати и т.н....И тогава ще говорим. Факт е, че една от старите Сатани носи по 10 бойни блока и още 30-40 имитатора.... Тоест от три до пет от Сатани са достатъчни за да изстрелят лудите крави по тях всичките си антиракети, И ТО САМО В СЛУЧАЙ, ЧЕ УСПЕВАЕМОСТА ИМ Е 100%!! А всички знаем колко жалко се представиха Пейтриът в Ирак, те не свалиха нищо а евреите извадиха късмет че ракетите на Садам се разпадаха сами във въздуха. Да но Сатаните са от старите съветски ракети с по-малък обсег на действие, които летят през Северния полюс, и летят над Аляска! Само че новите руски ракети спокойно могат да летят през Южния полюс! А на юг на границата с Мексико, краварите нямат никакво ПРО! Така че при една ядренна война, кравите ще го поемат пълния бахур, а техите антики като Трайдън и Минетмен ще си падат сами, а което все пак долети до Русия, ще бъде сваляно от руските А-135, С-300,С-400 и новите С-500. Руското ПРО, е е много по надеждно и ефективно, и това са фактите. Дай боже никога да не се стига до там, но и затова и лудите говеда не се пробват с руснаците, защото Краварника ще ритен камбаната и ще стане на пепел.

Голям комик си! Изтърси куп простотии със самочувствието на специалист!

Става въпрос за "търсача на истината"

Руските ракети си летят...А краварските, краварските гният и ръждясват по силозите без подръжка и подмяна, и така близо има няма.....50-60 години!!!!! Я кажете, кога за последен път кравите направиха показно изстрелване, на свойте антики Минетмен, Трайдън?! Преди има няма 100 години ли:) Хахахахахахха...То последния път преди 3 години когато се пробваха, станаха за резил и кравите и техните британски любовници телетата:) В някой от случаите Трайдъните така и не излетяха от подводницата, а в други...летяха накъдето си искат:)

Редовно правят тестови изстрелвания на МБР от Ванденбърг към Кваджилейн. Но са си все същите антики.

Днес даже заедно Дада и чавката не могат да се мерят с новата звезда на форума. Кико им води поне три обиколки по олигофрения.

Прибери си рублите от руското посолство и си свиркай.

Дира обаче изпълнява плана по агитацията и хибридната война. Мога (безплатно) да им предложа решение. Направо направете нова рубрика (паралелно с Лайф, Бизнес и Корнер) - "Руско оръжие" да се казва, и пускайте там всеки ден по 1-2 новини - за предпочитане с лошо направени анимационни филмчета.

Педалска краварските оръжия ли? Та при тях всичко са по 50 60 годишни антики!

А не мислиш ли ( ако има с какво), че хибридната война е от друга посока? постоянно да се стресира Европееца, колко лоши и въоръжени до зъби са Руснаците и как стремително са се приближили до границите на НАТО?

Не не мисля. Редовно преглеждам какво пишат руските медии - т.е. тяхната вътрешна пропаганда. Дира превежда всичко 1:1 - понякога даже не се усещат, че дадена дума не е българска, а руска и я пускат така. При това пропагандата им е доста по-крайна, специално ако става дума за България. Например представи си - нас западняците са ни колонизирали, изсмукали са и откраднали всичко, дето може да се открадне. Хората навсякъде си мечтаят за социализма, понеже тогава са се чувствали по-богати. София е в руини - някакъв пропагандон специално обиколил и снимал всички рушащи се сгради (дето собствениците чакат да паднат понеже са културна ценност - като царските конюшни), и обяснява че това е благодарение на западняците. Особенно много обичат да показват Факултета, ама не казват че е циганският квартал, ами че това са доведените до просешка тояга работливи българи. Така че не, не мисля запада ни залива със страшилки за руската военна мощ - това го правят руснаците и нашите родни предатели - "русофилите".

Аз нищо невярно не видях в това дето са го казали. А да се забиват право във Факултето е специалитет на западните медии, начело с принц Чарлз.

Разбира се че това е технологична новина. А това че Върджин Галактик направиха успешно изпитание с двама пилоти и манекени на туристи изобщо не е. Кво са някакви си там 50 и няколко километра височина с каучуково твърдо гориво - наречено HTPB - и азотен оксид. При това с видео от самия полет и обръщането на ракетоплана, а не с някакви смешки с изстрелване на ракета, която може и да бъде всяка една ракета, вкл и една от заловените ФАУ -2 с малки подобрения.

Ако руснаците можеха да правят такива неща, нашите подчинени медии щяха да дънят по цял ден с години!!!!

На някой друг Козяк. Викаш прихващането на хиперзвукови ядрени бойни глави бледнее пред две чучала, качени на ръба на космоса, А? Господиии...колко си зле!

Мъчително бавния прогрес на кръжеца по авиомоделизъм на Брансън не представлява интерес за технологичната общност. Да си ги мерят с другия милиардер Пол Алън и да не ни занимават с глупости.

Всеки ден хората са подложени на пропаганда, относно оръжията на Русия. Целта е хората да изпитват страх от Русия, защото русофилията е подхранвана главно от СТРАХ!

Не е това целта. Целта е всички изпаднали неудачници да се убеждават каква велика сила е Русия, как може с един замах да унищожи всички. Контингентът от аутсайдери, които за нищо не стават, изпитва желание да се асоциира с някой голям, за да се почувства значим. Пропагандата комбинира това им желание с обяснението, че за всичко им е виновен западния свят. Той им е виновен за това, че са мързеливи, неграмотни, прости. Той им е виновен, че не учат, не работят, не просперират. Той ги бил експлоатирал и не им давал. А пък Русия с ядрените оръжия е борец против тази неправда. Тя ще го накаже :)

Прекалено много разсъждения за хора, които се мотивират от най-базисните мотиватори: страх и пица.

от Ротенберг и Миллер те е страх....но от Ротшилд и новоизлюпения израелец Абрамович - не?!

Дори и най-върлите ястреби в Политбюро, жадуващи за ядрена война, отрезвявали при мисълта да прекарат остатъка от живота си в бункер под земята.

Не знам дали знаете, но през 60-те години Съветският съюз е планирал да направи кораб, който е напъпкан с огромен ядрен заряд, който да плува напълно автономно в Северния ледовит океан и ако нивото на околната радиация се вдигне над определено ниво (т.е. ако вече е станала ядрената война и Съветския съюз вече е загинал), автоматично да се взриви, унищожавайки целия свят. Един вид - ако комунизмът е загинал, няма смисъл Земята да продължава да съществува. Даже и най-върлите ястреби в Политбюро, обаче, се ужасили от идеята за такъв кораб. Нали се сещате, ако "надеждната" руска техника вземе та реши, че са изпълнени условията за взривяване (напр. ако някой терорист създаде радиация около кораба).

Явно това ти го е казал или Хрушчов или Брежнев, когато е бил у вас на гости и сте опитвали от дядо ти първака. Ха-ха-ха-ха!!! Нали тогава, на ракийка и салатка най-много се лъже. Откъде ги измисляте тези неграмотни глупости? Ако бяхте учили както трябва поне единайсетокласната физика нямаше да измисляте такива простотии...

Не знам дали майка ти ти е казала, ама доста пъти те е изпускала да падаш по глава на павета като малък.

Боже, тия сериозно ли смятат да взривяват атомни бомби над собствената си територия? Не знам дали ще има преки поражения на населението, но дупка в озоновия слой ще отворят със сигурност.

Къде ви подбират такива? Каква дупка, какви 5 лв.? Тук говорим за защита на суверенитет, но как да го разбереш това. И още... Те заявиха, че повече няма да допуснат война на тяхна територия.

И заявиха как ще повишат благосъстоянието на народа ... Това пък го обещаха още през 1965 г. :)))

И го изпълняваха.

Спомням си как навремето по социализма ни учеха, че неутронната бомба била хуманна бомба - тя не предизвиквала разрушения, а само убивала хората. По този начин, ако сме атакували врага с неутронни бомби, сме щели да го убием, но неговите заводи щели да останат за нас!!! Кое е хуманното, така и не разбрах, но така ни набиваше комунистическата пропаганда в главите. Сега в Русия е пак същото. Разбирате ли - отколешната мечта на комуниста е да убие богатия и да му вземе къщата. До това се простира фантазията и представата на комуниста за просперитет в живота. Интересно, когато избият всички богати, какво ще правят след това. Е, ние сме го виждали какво става след това :)

Кико... А мечтата на капиталистите каква е? Само за няколко години колко милиона им тежат на съвестта? Либия, Ирак, Сирия, Афганистан? Те къде да ги класираме?

Над 5 милиона жертви на съвестта на Буш -баща и син, на Клинтън, на Мадлин Олбрайт, на Обама, на Тони Блеър..... плюс още няколко по-дребни от Канада, Австралия и др.! И в добавка през соца никой никога не ни е учил на такива глупости за неутронната бомба. Имаше обективно разглеждане на видове ОМП, с цел опазване на собствената ни държава. При това подчинено на науката - т.е., нещо непознато сега що се касае до понятието наука. И дисциплината беше така именувана - ОЗННС - ОРГАНИЗАЦИЯ ЗАЩИТАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО И НАРОДНОТО СТОПАНСТВО! Включваше дори кратък курс за първоначално приемане на лекарства ограничаващи пораженията от лъчева болест. Нищо лошо не сме изучавали. Само неграмотните кавали, които и тогава и сега облягайки е на мързела и неграмотността си си измислят простотии на база на собственото ..чули-недочули"!

Никой не е приказвал такива неща по време на социализма. Особено като се има предвид че бомбата е измислена в сащ.

Аз сигурно си измислям. Щом казваш, сигурно съм сънувал :)

А спомняш ли си кой измисли неутронната бомба?

Путин направи много за възраждането на руската военна мощ.Обещава нови кораби.Реализираха нови проекти в самолети и подводници.Превъоражиха Сухопътните си сили.Русия на Путин няма общо с тази на Елцин.До голяма степен,САЩ и Европа стимулираха тези процеси,вкарвайки Русия във Втора Студена война.А за нация,преживяла топлата ВСВ,това е мотив. И все пак....САЩ са в невиждана дългова спирала.Но БВП на САЩ е 18 ПЪТИ по-голям от руския.А Русия е най-богата на природни ресурси страна на Света!!!Къде е руското КПД??? Колкото и ново,технологично и модерно въоръжение да правят и внедряват руснаците,ясно е ,че нямат ресурс и сили да воюват/не дай си Боже/със САЩ-НАТО.Войните винаги са се решавали от икономически,финансов и човешки потенциал.Нещо,с което Европа и САЩ + Съюзници-Канада,Австралия,Япония,разполат доволно. Рейгън съсипа съвестската икономика с надпреварата във въоръжаването.Може би Путин ще е по-умен и далновиден от Горбачов.

Всички са преживели ВСВ. Заради това се нарича световна! Германия е била рарушена, сега е СУПЕР. Япония, Китай, Корея, много държави са пострадали много, не само Русия!!! Но само Русия още РЕВЕ! Все някой друг им е виновен! Толкова са заблудени, че крепостните още си мислят, че воюват срещу Хитлер и фашизма! През това време Южна Корея задмина Русия по БВП!!!!!!! Всичкото това е пропаганда от Кремъл, с която да накарат крепостните да се подчиняват на мафията, която е на власт! Няма никаква заплаха от Запада! Заплахата е отвътре!

Защо не умеете да бъдете обективни? В Русия варварството на Германия е разрушило до основи над 4000 града (в никоя друга страна не е имало такива разрушения), без да се броят селата! В германските концлагери са били отровени, изгорени, разстреляни над 18 милиона руснаци от дадените около 24 милиона жертви, включително деца, жени, бременни жени, невинни граждани които са ставали жертва на германците след примитивни ловувания над мирното население. Коя държава е претърпяла толкова загуби? Германия е имала няколко разрушени града. Когато Чърчил предлага Германия да бъде разбита и унищожена така, че повече да няма държава Германия думите на Сталин , когото сега идиотите сатанизират, са били: Фашизма е унищожен, но германския народ остава! Така тоталното унищожаване на Германия от Англия се ограничава до бомбения килим над Дрезден. Има още много да се учи за да се придобие обективно впечатление за онази война. Защото лъжите през последните тридесетина години имат една цел - да изпилят мозъците на подрастващите за да ги ползват за пушечно месо,когато настъпи часът ,,X"... Само образованието е това, което може да предпази тези подрастващи от неприятно бъдеще. Но да се учи е толкова трудно.....

А защо вие се мъчите нагло да лъжете? Германия никога не е унищожавала до основи град. Напротив при настъплението на съветската армия разрушенията са били много по-големи. В германските концлагери всичките избити са под 17 милиона, ама за вас тъпофилите в тези лагери били избити 18 милиона руснаци. Пък официално загиналите съветски войници дори според руснаците са 11,4 милиона, а убитите цивилните при преки военни действия са около 4,5 милиона. Бройката се допълва от измрелите от болести и глад около 9 милиона. Общо около 25 милиона. Та наглата ти лъжа е очевадна. Точно германските градове са многократно по пострадали от руските. И седнал такъв нагъл лъжлив боклук да ми говори за обективност

Според четено, загиналите от СССР са 26.1 милиона по техни данни. Войниците са по-малко от станалото. Що се отнася до начина на разрушаване, дори може да погледнеш в Сирия за Ракка, където Русия ги обвини, че са разрушили почти напълно града.

Има си данни за убитите през втората световна. Макар и да не са 100% сигурно от уикипедия е най-бързо да се погледне: Русия губи 14% от населението си. НАД 2/3 от загиналите са цивилни (над 66%). Германия губи 8% от населението си. От тях цивилни са под 20%. Като тук даже са включили германските граждани избити от нацистите!? Огромната част от загиналите цивилни германци са жертва на съзническите (американски и английски) терористични бомбардировки на немските градове. Мисля че става става ясно кой е избивал безогледно цивилни и кой е вовал с чуждата армия.

При Елцин петрола беше 20 долара барела, а при Путлер стигна 120 долара. Това направи разликата. инак и Елцин нападна Молдова и окупира Приднестровието. И Елцин нападна Чечения два пъти. Просто Путлер имаше много повече пари осигурени от петрола и газа.

Трябва да си пълен кретен, за да мислиш хората за кретени, като ги убеждаваш, че взривяването на ядрени заряди в атмосферата над тях било безобидно.

Трябва да си абсолютен кретен, за да мислиш, че е по-добре да оставиш да паднат върхи теб няколко ядрени бойни глави и да се взривят, отколкото да ги взривиш на над 50км височина.

Дир, съвсем сериозно, само Русия ли има оръжия на тази планета???? Или понеже нямат нищо друго, трябва да пишете за оръжията им, за да не напишете истината, че са изостанала държава. Все едно КНДР са много напреднали, защото имат ядрени оръжия?! Защото например Япония не може ли за няколко години да създаде оръжия над световно ниво?! В какъв свят ще живеем? Където всекидневно в категория ИТ пишем за руско оръжие!??!??!?!?!?!?

Ракетите са за потомците на ръководителите на Съветския съюз. След краха на комунистическия експеримент те не заминаха за Китай, Северна Корея или Куба, а за „нормалните страни “ – Европейския съюз и САЩ. Внучката на Сталин Крис Евънс живее в Портланд, САЩ и има магазин. Синът на бившия първи секретар на ЦК на КПСС Никита Хрушчов – Сергей Хрушчов, през 1991 година заминава за университета „Браун“ в САЩ, за да чете лекции по история на Студената война. Остава за постоянно в САЩ и сега живее в Провидънс, Роуд Айлънд. Работи като професор в Института по международни изследвания към университета „Браун“. Внучката на бившия шеф на КГБ и след това генерален секретар на КПСС Юрий Андропов – Татяна, преподава хореография в Маями. Също в Америка живее и брат ѝ Константин. Правнуците на генералния секретар Леонид Брежнев – Дмитрий и Леонид, са завършили Оксфордския университет. Племенницата на Брежнев – Любов Брежнева, живее в Калифорния. Дъщерята на идеолога на късния комунизъм Михаил Суслов – Майя, от 1990 живее в Австрия със съпруга си и с двамата си синове. Дъщерята на последния генерален секретар Михаил Горбачом – Ирина Вирганская, живее основно в Сан Франциско, където е главният офис на фондация „Горбачов“, чийто вицепрезидент тя е.

така е било, предателите и продажниците винаги бягат но винаги ги намират и там е крлаят им.А ти ми говориш за работи прези 40 години , днес никой не бяга в дървеното гето пълно с бездомни купонници ФАЩ. Даже най големите американски компании са избягали преди 30 години и никога няма да се върнат.А годишно от Америка се източван 2 трилиона долара по посока офшорни банки .Защо ли??

Аааа, ти си от тъпофилите. И сега бягат. Всяка година за САЩ заминават 5000 руснака. И как няма да е така като: "Една трета от младите руснаци, 31%, искат да емигрират, повечето предпочитат Германия -16%, САЩ - 7%, и Испания - 6%, показва проучването на най-голямата държавна социологическа агенция в Русия ВЦИОМ." и "Бум на желаещите да емигрират в САЩ руснаци - 265 000 са подали молба да получат „Зелена карта” за 4000 места..."

Руснаците са наши врагове. А ежедневното публикуване на такива статии е водене на хибридна война срещу народа ни. Българският Народ плаща на НАТО като организация и поддържа НАТО-вска армия, храни я, облича я, купува й оръжие, дава пари за пенсии на военослужещите, плаща на разузнаване и сили за реагиране. А НЯКАКВИ ЛАЙНА КУПИЛИ БЪЛГАРСКИТЕ САЙТОВЕ ВОДЯТ ВОЙНА СРЕЩУ ВСИЧКО ТОВА ДО КОГА ЩЕ ДОПУСКАМЕ ТЕЗИ ДИВЕРСАНТИ НА СВОБОДА ? НЯМА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ВОЕННИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗАЩО РАШКИТЕ АГЕНТИ СА ЖИВИ ?

Дерзай!

Тя, глупостта, ходи по хора като тебе! Точно това тука е пример за промиване на мозъци, но не от Масква, Русия и Путин, а именно от нашите приятели от НАТО, които с подобни глупотевини и коментари като твоите, искат да ни внушат, че трябва да отделяме все повече и повече за военни разходи, купувайки железарията им, която вече не върши работа, но за сметка на това е доста скъпа! А гупаците, от рода на твоя милост, се връзват и даже са активни в мрежите! А иначе, за мислещ човек, отбраната на столицата на Русия точно с нищо може да застрашава България или който и да било член на НАТО! А и май говори за точно обратното - руснаците вземат мерки срещу посегателство срещу себе си, което е напълно логично, след като НАТО "пълзи" към границите им! Та въпросът кой на кого е враг е много спорен извод, особено под подобна статия! Но чугунен русофреник не може да бъде убеден с разумен аргумент, защото по принцип е скаран и с всякаква логика, пък и с всяка мисъл по принцип. Единственото, което може добре, е да копира идиотски текстове във форумите, дадени му услужливо от менторите му!

Нарушил си закони с това изказване младеж. Подаден е сигнал срещу мнението ти, ще бъдеш издирен и разследван.

Жалки тролчета от Дир. Всеки ден поне по една статия за великите руски оръжия :))

:))) като куче на лампа лаеш? Ефекта на Павлов.

поддържат сайта ли станаха тролове? Съвсем ви побъркаха на Козяк, помолете за един спешен курс там малко да се съвземете!

Ти явно не си разбрал посланието да се всява ежедневно страх и ужас от "лошите руснаци и Путин", които са заплаха за света, нищо, че разработват оръжие за самозащита! Виж, други веднага захапаха, че Русия ни е "враг номер 1" и след това да заделим от бюджета си за железарията на съюзниците ни, кояти иначе биха изхвърлили като ненужен скрап, си е елементарна работа! И, да, да предоставяме безплатно бази на САЩ у нас!!! Ама да си глупак си е привилегия в наше време, Така, че давай, не се отказвай да го демонстрираш открито! Може сред себеподобните дебили да се превърнеш в звезда!!!

А-135 "Амур" не е ракета а цяла система. Иначе, американците без атомни глави постигат същото, до такава степен, че само появата на една база с комплекс Иджис, докара рашките до ужас. Раша, държавата където пият шампоан, щото нямат пари за спирт, да изпревари САЩ в технологично отношение, е възможно само в мокрите сънища на Троловете спонсорирани от руското посолство.

трол на хранилка при Козяк - всъщност може и да сте повече, защото доста малоумни постове сте успели да наблъскате.

си амо дето америкнаски експерти си признават че руснаците са 15-20 години напред технологично,поради една проста причина.Одита на Пентагона октри къде отиват 500 млрд.долара бюджет -не за технологии не за оръжия а за подръжка на пияни американски войници,плащане на комар ипроститутки във 700техни бази но света, и държавни поръчки за пентагона на "нашите" фирми които доставят 1 руло тоалетна фхартия за 700 долара бройката.Затова Тръмп говори, че САЩ са в миналият век.

Американските мекерете треперят от страх, руския богатир ще ги удари по гумените глави.

Наистина се вижда как ракетата излита от "силоз", но също така се вижда идеално, че това е мобилна установка, която транспортира ракетата в затворен стартерен кожух. Ракетата се инсталира в т.н. "силоз" заедно със стартерния кожух от който се изстрелва. Та "силозът" не е такъв, като тези от които стартират големите балистични ракети! Това си е изцяло мобилна система, която може да бъде транспортирана до хиляди стартерни позиции. Много е вероятно да има и такава мобилна версия при която ракетата се изстрелва от кожуха директно, без да е нужно спускане в т.н. "силоз".

Пропускат 2 важни факта. По онзи договор за антибалистичните ракети, Русия защитава Москва, а САЩ военна база. Като този договор го прекратява Буш-младши през 2001г. С което стартира новата надпревара за превъоражаване.

Трета световна ли?!? Затова ли мислят руснаците,само за войни?!? Когато има новини за Русия само за оръжия се говори...

Ако искаш мир, готви се за война. Еми прости сте шорошорастите и тва е. е.и - учи, е.и - учи... Еми омръзна ми бе!

Явно си калпав и учител и е...бельо:)

Матриала такъв! Самия вожд ви го каза няколко пъти. И с кучета ви сравнява, да ви държи на къс повод и какво ли не. А сексуалните действия в случая са алегория. Моят член не е прасе... да влиза във всяка кочина...

Аман от тъпи индивиди като Вас.... Гонка във въоръжаването е имало от момнета в който човечеството се е появило,, първоначално е била за да може по-лесно и безопасно да убива животни за храна, след това да може да пази това, което има респективно да вземе от друг неговото нещо... Това не са неща от миналата година, онзи век, или студената война... това е било винаги и така и ще бъде. За щастие гонката във въоръжаването носи и своите цивилни ползи, но обикновенно те идват 30-50 години по-късно... Няма да влизам в допълнителни подробности, защото мозъкът Ви явно и без това е достатъчно затормозен!!!!!

Надпревара е българската дума "товарищ"

Не бойте се, деца! Нека САЩ и РФ да разпиляват земните ресурси, всяка лудост има свой ужасен край. ТЕ ЗНАЯТ (СВЕТОВНИТЕ БАНДИТИ) от моите послания, че СЕДЕМ СЕКУНДИ преди да настъпи ядрен апокалисис, оръжията им за масово унищожение ще бъдат ДЕАКТИВИРАНИ ( м. март1968 г., провалът на изстрелване на 10 ядрени ракети от базата в Уайоминг, към Северен Виетнам.). А някой от форума да знае, защо самолетоносачът "Роналд Рейгън" загуби ход в "Японско море" през септември миналата година, на път да изпълнява "бойна задача" в КНДР, по повод на вече взривената водородна бомба? Така, който знае отговорът на по-горния въпрос, нека да продължи СЪЗНАТЕЛНО да е в ХИПНОТИЧЕН СЪН, инспириран от THE MATRIX.

Кви са тея глупости дето си написал. Нито е имало изстрелване на ядрени ракети срещу Северен Виетнам, нито самолетоносача е загубил ход.

Един рептил с ТЕЛК, щял да ми се противопоставя с "минус". Ти рептиле, ако беше свестен, щяха твоите да те вземат в звездолетите си, а не да те оставят тук на Земята за да те погребат Човеците като патаксаш?!

се изказва със сигурност, какво е ставало във Виетнам през 1968-ма година, по времето на "Офанзивата Тет".

Руснаците не мослят за война повече от другите... просто само такива новини ни се представят ;)

Могат - правят. По-важното е ние къде сме в правенето и защо спряхме и да можем и да прави,

Ненадминати сме. Поне онази заразена част от българите, известни като козяшки подлоги. Тия са ненадминати в свирките и одупването! Даже колежките им от Червените фенери им завиждат.

Затова пък работим за твърда валута. Завиждайте.

Крива ракета като всеки руснак.

Вижда се само как излита ракета , няма поразяване на цели , няма данни за скорост , обсег. Както бяха казали в една новина наскоро - само руската пропаганда е по силна от калашников. Хванаха някакъв модел да демонстрират сила и мощ чрез клипчета в тубата , дали някой се респектира и им вярва е отделен въпрос.

Нали ако го кажат, това значи, че евентуалният нападащ ще го знае и ще иска да направи ракети които да преодолеят тази защита. Обикновенно се говори за ракети, когато искаш мир - да ги е струх потенциално нападащите.

КВО МЕ ДРАЗНИ И ЗАЩО ??? ТИЯ ЖУРНАЛИСТИ .... ВАДЯТ СИ ХЛЯБА КАТО ПУСНАТ 3 СТАТИИ ЗА РУСИЯ И 3 ПРОТИВ .... И СТАРИ НОВИНИ ОТПРЕДИ СЕДМИЦА ...... А ИНАЧЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ СЕ НАДЯВА ДА БЪДЕ ЗАПЛОДЕН Я ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ , Я ОТ ФОНДАЦИЯ КОНРАД АДЕНАУЕР И ДА ИДЕ МАЛКО НА СТАЖ В ЛЬО РАЙХА - ДАЛЕЧ ОТ ГАНЬО-ЛЕНД :))

Къде са козяшките орки? Как така са пропуснали благодатната тема?! Хайде подлоги, чакам с нетърпение коментарите ви...

важното е гейатлантика нищо да не изпусне.. отзад дето му идва :)