17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казано нещо от рашите неееее вярвам ха ха ха

Те едни ''учени'' са тия руски учени, хохох! По тая логика пишете за ковидарските, виетнамските и подобни ''учени'' какво са открили. :)

руските учени , най- големите учени на света. Монико Станишева

Браво на колегите от Се се сере! Вместо да воюват, полагат усилия на ползу всему человечество! Остава само от Китай да си доставят дистанционното, за да го управляват в планираната орбита. А украинците да не се чудят ако чуат гръм и трясък, от астероида ще да е.

Ако бяха мирикански учени коментарите щяха да са наопаки, но уви. Видеото с отклоняване на астероида.....е сред новите видео-игри. Нищо не се видя нищо не се разбра само, че някакви се радват.....за какво?? Тъ, гледайте си ,,спасителите" на планетата и коментирайте там, анадъмо резняци/чки

Американските учени са открили десетки хиляди астероиди и за нито един случай от тях не е писана такава "новина"

Благодарение на тях се върти Вселената, шъ знайш...

към краварника и да кажат после, че е безаналогова хиперзвукова ракета. Пък да оставят на ония да го свалят ако могат.. :)

без вас

Как точно ще го засилят, като дори нямат космически апарати там?

Май за Сармат говорят, но запада дали ще се усети?

Говорят за на макя ти джанката, ама ти не се усещаш, путинофиле жалък.

днес на астероида по искане на населението беше проведен референдум за присъединяване на територията към руската федерация. След приключване на гласуването във 17:00 часа, Путин получи протокола от гласуването. оказа се че са гласували 98% от населението, от които 99% са гласували "за". Затова във 17:10 часа, Путин разписа искането и вече официално астероида е част от руската федерация.

Мнооого оригинално, няма що! Вървите след събитията.

след подписването е имало спонтанен митинг на който путин е казал че в чест на новата територия е решил да си премести бункера на астероида. изказването е било бурно аплодирано не само от руските граждани в социалните медии, а също така и от народите на полша, украйна, литра, латвия, финландия и много други. Дори е имало подписка за събиране на бензин за еднократен полет до астероида на путин, шейгу, кадиров и още десетина негови близки съратници.

След което подписа указ за отсъедиянването на вчера присъединения Лиман, LOL.

Този алкохолици дали разбраха за сателитите на Мъск или всяка вечер ще правят нови "открития"?????