Коментари - ZTE с ”много агресивен план” за Сърбия | IT.dir.bg
назад

ZTE с ”много агресивен план” за Сърбия

Представител на една от най-големите телекомуникационни компании в Китай - ZTE, заяви, че компанията има много агресивен план за Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - ZTE с ”много агресивен план” за Сърбия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В интерес на истината Huaway и Lenovo са си супер като марки и качество. ZTE е малко по-назад но и те имат доста неща - само дето тука пласират евтини модели. Такива са ни потребителите.

Ей Бай Ганьовци първо си вижте вие кво произвеждате и кво правите...Китайските джиесеме ша ги стигнете колко стигнахте американците(е по простотия ги надминахте)....

Не съм сигурен от какво е,но ползвам техен джобен модем в Европа и ако е на wi-fi понякога прекъсва сигнала ... За 80 евро /42.2 mbps/можеха да дадат повече ...

Сръбски телефон звучи по зле и от китайски телефон!

Хейтърско мнение ми звучи по-зле и от обосновано мнение

Lenovo

От китйската техника добра е LENOVO.

ZTE са пълен боклук. Ще изработят Сърбите да им направят технология и после ще я продават другаде. За съжаление никой вече не им се вързва на номерата. Правят техника, която прилича по форма и маса на истинската, но не работи.

че от това сърбите да правят техниката и да я продават другаде, кскво по-хубаво искаш?

Китайците са слаби в разработката на софтуер. За това се иска out of the box мислене, което те нямат. Най-често крадат от Cisco или HP. Ще ползват сръбските инженери за разработка на SW (по-евтини са от EU или USA).Железата лесно се правят и са евтини.

Аз съм разочарован от ZTE, не за друго, а защото при закупуването ми на мобилен нет от наш оператор, като казах, че е за настолен комп, ми дадоха техен 3G модем, а той нямаше андроид. Не съобразих да кажа, че мисля да взема таблет (моя грешка , а и недоглеждане в модема. Но като взех таблет... та добре, че размених модема с приятел. Той ми даде HUAWEI който поддържаше всички ОС. Тук по добре да си псувам оператора, че не искаха да го сменят, а ако желая да си купя още един на безбожна цена, но е факт-толкова ли не можаха ZTE да му сложат поддръжка и на Андроид?!

Просто китайци ...