Америка и Япония ще разработват хиперзвуков ракетен прехващач

Очаква се споразумението да бъде сключено в петък, когато американският президент Джо Байдън ще се срещне с японския премиер Фумио Кишида

Обратно в новината

Коментари - Америка и Япония ще разработват хиперзвуков ракетен прехващач | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай бе нали Патриотите свалят де що има такива ракети над Украйна ??? За кво им е нов ? Или ?

Американците залагат пак на неправилната карта. Японците са добри в прекопирането, но нямат свои идеи. По добре би било пиндосите да се разберат с евреите и да се кооперират с тях... Известно е, че за евреите работят много добри и нжинери, руски преселници.

Японците ще разработват, американците ще гледат. Както гледаха руснаците, китайците, корейците, а после индийците, иранците и т.н. Трябват образование, индустрия, технологии... Е, как да стане? Ще поразкарват канонерките негоре-надоле още няколко години докато съвсем ръждясат, па ще се кротнат из прашните странци на историята.

Американците нещо закриха несбъдналата си програма за хиперзвукова ракета, ама това не им пречи да имат и програма за хиперзвуков прехващач... с японците. Ще прехващат ... от трите ... средното... :)

Русия, Китай и Корея отдавна работят по хиперзвукови ракети. Но се оказва че руските ракети при ускоряване се движат със хиперзвукова скорост, след ускорението, скороста им намаля и затова могат да бъдат свалени със конвенционални прихващащи ракети. Така че руснаците отново се изхвърлиха за да разлаят кучетата и да хвърлят прах в очите, но реално нямат такива, все още. Китай още не е ползвал такива и не може да се каже. Но и трите държави говорят че работят по такива така че работата там явно продължава. Американците също работят по такива. Има информация за един успешен опит но нищо повече. Не е ясно дали ги има на въоръжение или имат прототип но още не са произведени. Северна Коря сама по себе си няма. Те имат това което им дадат руснаците като процеси и технологии. Предвид че американците имат един успешен тест, САЩ и Япония имат ноу-хау много бързо да почнат да ги произвеждат. Не мисля че това ще е такъв голям проблем. Но заплахат от Русия в случая не идва от хиперзвуковите ракети а от това дали ще използва ядрено оръжие след като загуби войната с Украйна. Тука Запада трябва да има такова решение което да не доведе до унищожението на света. Защото ако Русия изтреля и Запада отговори по задължение става лошо. Запада трябва да има такива оръжия около Русия да неутрализира такива изстрелвания. Иначе след загубата на войната, Русия сама ще се разпадне, няма да и трябва помощ.

Кого лъжеш - американците си закриха програмата, защото се провалиха още на началния етап. Дуки успешен пуск :)

вместо руска пропаганда напиши аз съм американски трол!!

С тази информаия убърквате " евроатлантиците " първо такива ракети не съществуваха , второ ако ги има пейтрът ги сваля на сто процента , сега и те търсят технологии за хипер скорост. Моля от козяк да дадът инструкции;

ne se kazva na 100 , a e samo 100%be repon.

А Германия ще гледа отстрани ли? Хващайте я за ушите и тя да чеша кофата .

Ще работят въху нещо, но скоро (до 10 години) дали ще е успешно - не се знае.

Чакайте сега !!! Нали хиперзвуковите ракети на ватенките бяха бутафорнни !!! Защо и необходимо да се прави хеперзвуков ракетен прехвъщач !!!

Американските технологии няма да се справят ли? Или американските долари са малко? С по-голям "отбранителен" бюджет отколкото всички следващи държави, великата световна сила не може да повтори нещо, което некадърните руснаци вече ползват. Как ще направиш прехващач за нещо, което мени траекторията на полета си и в момента нямаш нищо, толкова бързо като него? Може би лазерче? Те са ненадеждни обаче.

Не мисля, че е възможно да се прехваща хиперзвукова ракета...поне в обозримото бъдеще - следващите 20-30 г. Едва ли може да се разработи нещо подобно дори от високотехнологична държава като Япония. Мисля, че в момента е по-важно да прекратят напъните да подхранват тази безсмислена война е Украйна. Явно е, че Русия постигна поне една от основните си цели. Създаде поредната нестабилна ситуация в своя съседна държава, така че тя да не стане член на НАТО поне в рамките на няколко десетилетия. Също както в случая с Приднестровието в Молдова и Абхазия до Грузия. За Армения и Азербайджан си имаше готов конфликт от преди десетилетия. Вече е напълно безсмислено войната в Украйна да продължава. НАТО загуби инициативата там след като конфликтът върна Украйна поне 20 години назад. И колкото повече тази война продължава толкова повече години след това ще са нужни на Украйна да се възстанови като държава: икономически, финансово, политически. За човешкия потенциал да не говорим. Ще са нужни няколко десетилетия.

Да не за забравяме новите членки на НАТО в резултат на путиновата агресия. Преди нямаха сериозни проблеми. Сега повечето им съседи се готвят за война, защото не знаят какво ще му хрумне утре на бункерния откаченяк.

Бункерния откаченяк е зеления наркоман от Киев. И той стана президент с обещанието че ще прекрати войната, която води срещу собственния си народ в Донбас от 2014 г.

Това за Украйна, е КАКВО ОСТАНЕ ОТ УКРАЙНА. Ако продължават в същия дух - може да останат без излаз на Черно Море и с най-бедните области (наколко област, с нацита и крайни националисти) да плащат сметката на отвъд океанският им господар.

Пиши платено от САЩ съобщение бе американскитрол!!

Добре е че след 50г Ния развитио запад ще имаме отбраната срещу технологии на Русия и Китай:D

Е па нали всичко сваляха там с петрийъти метриъпи... За какво да правят това, като имат готово решение..

Ми това какво ти говори за руските хиперзвукови ракети? Особено на фона, че конструкторите ги пратиха в Сибир?

По същата причина поради която мерцедес всяка година изкарва нов модел нищо че този от 40 година е много добър!

Разбирай : Япония ще даде милиарди за разработване на американски ракетен прехващач. Проучете какво направиха Сащ на Япония , че икономически не могат да се справят и са зависими от Сащ.

ОК, все едно на боксов мач да излезеш и да кажеш: Съга ша се опитам да те нашамаря па ша ода се готвя за реванша, оти сме се напили снощи от нашата кочина и сме неподготвени за тая вечер. Много пииние и ядиние, па дори някой и поотлабиха.

Хаха

И що не си купят Пейтриът, нали уж прехващат Кинжал? Или нещо не е точно така.

За това я свалят

Ми това какво ти говори за руските хиперзвукови ракети? Особено на фона, че конструкторите ги пратиха в Сибир?

Така е лъжат всеки ден стрелят с кинжали инискандври по президентството в Киев. Само че кривината на земята ги обърква

Ще ще, и аз ще се кандидатирам за кмет на Токио чакам само гражданство или както там му викат

Тоест прехващач на пералани. Руснаците нямат ракети. ЦРУ и Британското Разузнаване многократно го казаха вече а те никога не лъжат!

Украинците и те.

смяяях...ще се източат едни милиарди и накрая проекта ще се затвори

Както става в Русия, нали?

САМО ЕДИН МИЛИАРД ЛИ ? ХА ХА Ф-35 ИМ СТРУВАШЕ 3 ТРИЛИОНА

Най високо технологично развитите нации в света.Може да сме сигурни,че вече е направено каквото трябва.За да може изтъкнати кратунковци като Ким,Си и Пу да са безсилни да заплашват Япония или САЩ със стари разработки на Wunder wafe на немски учени от ,,Третият райх” пленени и заробени в СССР до седемдесетте

Иди да тестваш Пейтриъта и Ирис Т системите в Украйна. Ще оцелееш може би? Истината е, че цяла Европа е с гол задник. Няма ПВО, което да спре масирана атака като тези в Украйна. И причината е, че докато запада разчиташе на най-скъпото оръжие в историята на човечеството Ф35, което е с нисък таван на летене, един двигател и слаби радари, защото разчита на пореднат илюзия, че противника няма да му подтисне системите за комуникация, Руснаците с микронна част от парите постигнаха най-качественото ПВО в света, модернизираха самолетите без да дават приоритет на "невидими технологии" и доразвиха концепцията за хиперзвукови ракети. Реално извън Кинжал, който се ползва редовно, нито една държава няма бойно тествани такива оръжия. А ти си гледай Топ Гън 2 и живей в Метавърса на Капитан Кравар. Байдън официално каза, че нямат защита срещу Кинжал. Ако си пропуснал, клипа е в тубата. Приятно гледане.

Има доклад на Пентагона за нивото на Радио Електронната борба на Руската армия. От 2015 та. И как ако Америка не вземе рязко мерки ще гони михаля следващите 10 години. Потърсете си го. Руснаците щом взеха да правят атаки с Охотник, означава, че е готов за производство. Според западните идиоти, имали само два прототипа и тва било пропаганда. Видяхме я пропагандата. Леопард и Брадли горят всеки ден.

Затова и нищо и никаква Украйна ги направиха смешни

Що ми си струва , че бъркаш? Вернер фон Браун пленен и забобен в САЩ. Работи за НАСА и прави ръкетата им за лунната програма...

Ще, ще... Хахахахахахахаха!

Ще превземете ли Киев?Ще стигнете ли скоро Берлин и Брюксел?Ще продължите ли да затъвате във блатото наречено Украйна?Ще продължавате ли да заплашвате света с ядрената ,,дубина”

хиперзвукови бойни глави, разработвани от Китай, Русия и Северна Корея -- Айде - Китай е доказана световна икономическа и технологична сила, включена в последния доклад на Държавния департамент като държава, заплаха за националната сигурност на САЩ. Но за каква Русия и каква Северна Коерея бълнуват японци и американци? Нали ни убеждават, че първите ползват чипове от перални и ютии и всичко е мултики, а корейците от 40 години ядат трева? Новината ми предизвика когнитивен дисонанс, моля да се разясни кое е правилното и истинското.

Щом е, в Доклад на "Държавният Департамент"....трябва да ти е ясно, че е Булшит !!;)

Нали Пейтриото працюе успешно всичките бе? Докато дигнете прототип на някаква система Руснаците ще са на версия 5 на Кинжалите:) Путин си го каза, логично запада ще има подобни технлогии, важно да се запази лидерската позиция. Ма то нали Просията се разпадна и там ватняците пикат във външни кенефи и карат само Москвичи и Жигулита. Тия ракети дето в една седмица дигнаха нови военни спътници и заминаха за Луната са 3д. Нали така бе? Къде е кралицата на кражбите Фон дер Лайнен да ни обясни как са в Русия си разглобяват мобилните телефони да правят ракети.

сваля само фейк-ракртите кинжал, които се движат по балистична траектория. За това и разработчика им е в панделата.

За разлика от краварските пропаганди 3д от Арма 3. От къде ви копат соросите такива оглифрени е пълна загадка.