Коментари - САЩ: Китай набира усилено шпиони през LinkedIn | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък САЩ като нас, си разкриха цялата агентура :).

Шeфът нa AмepиĸaнcĸияТ нaциoнaлeн цeнтър ... или Шeфът нa AмepиĸaнcĸиЯ нaциoнaлeн цeнтър ... Не "цeнтър" е подлог в изречението, а "Шeфът" ...

Или ще е Русия или Китай - винаги други, и винаги азиатци ! Но никога сащ - те са едни такиви мирнички, със стотици милиарди военен бюджет, но искат мир ! И все някой ги атакува - през техните "социални мрежи" - създадени от сащ, контролирани от сащ, използвани и поддържани от сащ ... но някак си другите им влизали там и си правели каквото си поискат ! Пък и нали са най-умните, най-развитите, най-интелигентните в сащ - защо някакви си азиатци ги разиграват и правят каквото си поискат с техният софтуер - за кое ни лъжете, за това, че сте развити или затова, че азиатците са развиващи се ? Май и за двете ...

Бахти, верно ли бе?! Аз си мислех, че става с формуляри... За пенсия съм вече :)))

америка ще бара меча

Пустите му китайци! Вече си набират шпЕоните и по електронен път, чрез използване на интернет платформите за работа. Вече става къде къде по лесно, да си шпЕонин..Просто в графата търсиш работа, чекваш искам да стана шпЕонин за Китай!

С тъпите си пропаганди САЩ и Ко се докараха до там, че даже наистина да стане някоя патаклама, никой няма да им повярва. Така е, като не знаят кога да спрат с глупавите си лъжи.

Статийка от НПО центъра. Същата я има спусната и по други медии. Няма какво да коментираме проапаганда.

Щото няма какво да коментираш затова поне два коментара си изсрал тука, че и плюсове си им нацъкал. Намери си свястна работа, да си щатен трол е жалка съдба.

Пуснал съм CV в LinkedIn за шпионин, ама не знам китайски...