Сателитна услуга снима през стени, денем и нощем

Спътникът изпраща 9,65GHz радиосигнал до целта и събира отраженията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано не са забравили да добавят функцията да може да се фокусира върху човек и да му изпържва мозъка по поръчка...

Дано не са забравили да добавят функцията да може да се фокусира върху човек и да му изпържва мозъка по поръчка...

Бра’о, тия откриха новия рентген, базиран на нова физика! А, един мармот загъ-ъ-ъва, ли загъва ...

Значи жената може да ме хване, че пуша цигара в кенефа , когато кензам. Защото по миризмата не може да докаже.

Аз пия денем и нощем, стига да има кой да ми поръча

Вижда се дори бълха ако ти кацне на ръката и то в закрито помещение толкова е висока резолюцията на радарите, използват ги службите и престъпници в редки случаи и чек.иджии-воайори

Как никой не се усети , че това е капанн за балъци? Тези са на етап ЩЕ! после тук лудите "демократи" крещят, че само руснаците били на ЩЕ. А хамериканците са още по на ЩЕ, докато докопат кинтите на "инвеститорите" .После - дим да ги няма....

Хахаха - обаче като ви разправям от една година, че сателитите и изобщо цялата ракетна програма са с единствената цел война и шпионаж, а Луната и Марс са дъвка за идиоти - и НАСА-зомбитата скачат и се сърдят, лол... :)

Кво стана, "запетайка*, верно ли не съм бил познавал? ;)

Пак омота двата щата! :) Първо: нормално е като имаш възможност да шпионираш, да го правиш. Това не е изненада за никого. Тук нищо не си познал, защото е общоизвестно. Второ: Освен шпионските сателити има и много други. Това всеки го знае, колкото и да го отричаш. Имаш сигурно сателитна телевизия, евентуално и сателитен интернет, имаш GPS... Отделно има телескопи, сонди из Слънчевата система (и дори извън нея), правят се изследвания на МКС... Всичко това е с научна цел. Знаят го всички, само ти го отричаш! Трето: Ако случайно кажеш нещо, което е истина, това не прави всичките ти глупости истаински! Не се опитвай да манипулираш фактите! Не съм от тези дето като прочетат нещо и не го обмислят, а го приемат за неотменима истина.

Апола, кАжи са, кацАли ли са американци на луната или не?

Колкото Луната е кацала в САЩ някога - толкова САЩ са кацали някога на Луната.

Не спираш да ме учудваш с "умотворенията" си! Жалко, че нямаш доказателства за твърденията си! Щеше да е забавно да ги опровергая. :)

В някои щати на САЩ дори забраниха лицевото опознаване с камерите инсталирани в градовете и пътищата, тук някой щял да си поръчва някого в спалнята или на преговори?! За следене се изисква, ВСЕ ОЩЕ, прокурорско разрешение и железни аргументи от криминално разследване. Ако го нямаш, ще лежиш заедно със сваления сателит....

някои сателити даже предават по кабелните по 24часа "мръсотиики", гаси и резолюцията имат...

как инспекторът по парното разбирал койй си е слагал нелегално радиатори, ама не плаща...с някакъв апарат, с който се "улавя" топлината..дали ще е на човешко тяло или на радиатор - няма значение. Малко ми е притеснено, ако може "да се вижда" през стени...иска ми се да попитам, а през какви стени - американските ли - дето са кухи или българските, дето са с европейска облицовка, тоест - саниране?

Какво оригинално проникновение си съчинил, LOL.

до метър железобетон бетон "пробива", а Изкуствен интелект хваща голоий и записва... опасна работа ...

Че те морските Х-бандови радари и военните от НАТО ползват тези честоти за радиолокация и сателитна комуникация... и не само че облаците не изчезват ами и радиовръзката се губи на най-неочаквани места(дори и на такива на които намя и помен от руснаци)

Всъщност на официалната страница на фирмата няма такова твърдение, че могат да виждат през стени.

"Разделителната способност на снимките е висока, уверяват от компанията." И колко да е "висока" тая разделителна сподобност при сигнал с дължина на вълната от 31мм?! В най-оптимистичния вариант, може да се вярва, че "виждат" обкти с разрешение 3см. Е и 4G мрежите така могат да ни "видят", ама с разрешение 15см.

Щеше да си прав ако е един източник и не е пулсов. Ако имаш триангулация и дори много валентни линейни насочени източници може да получиш много детаилна картина чрез интерференция и интерпулиране при различни методи.. , до колкото имаше статии преди време с вълни в метров диапазон може да получиш огромна обемна резолуция - просто отнема малко повече време за сканиране, както и за обработка на сигнала. И това при един импулс от един източник. При много валентни рълнови източници с различно начало на пика и още повече ако има няколко такива начални точки, се получават резолюции на тъкани и топо/томография на сложни обекти и живатъкън от голяма дистанция и в огромни детайли...

Една снимка да бяха сложили за демонстрация, а то само видео с ала-балистика. Сигурно излизат на борсата и искат капитал от шараните.

Нискочелият Ганьо никога няма да разбере системата на американците и затова ще си стои в тинята на дъното.

Иначе дебилна Европа ни направи на идиоти с този GDPR и какви ли не глупости, а Американците да ни продават личната информация и всичко за нас може.......

Напредъкът на човечеството е в седем посоки, на седемте смъртни гряха.

сателита НЯМА да те позиционира чрез ваксината, нали?

Не ти ли писна да преживяваш от такива глупашки провряквания бе, толкова ли умираш от мързел та не можеш да си намериш почтена работа.

А пък аз мога да гледам комшиите ,като правят секс.

Комунистите плачат. Какво само се оплаквате, бе?!

Нещо, с което военните разполат от десетилетия ... Няй-вероятно остаряла технология ...

За да излезе нещо наяве, то означава, че или е старо и има нещо ново, което използват и не искат да се знае за него или не могат да го опазят и информацията за него ще се появи всеки момент.

Да бе не правят снимки защото някакъв закон им забранявал ? Тои и Мъска така стотици сателити изтрелва за да достави интернет навсякъде .. .бла бла .

Лекарството, пак Мъск ти мъти главата.

Лекарство за дрозофили още не са изобретили.

само да знам коги ша ма снимат и ша го надърва да му се радват говедата и Дада със dp

Дървиш се на мъжко ли? Малеее и тоя трол излезе джендър. Няма ли нормални сред вас бе?

как си кършите задниците с надежда някой нормален да ви го нахендри,понеже вие сте все меки китки и със меки патки

че спътника събира изпражненията