Сателитният интернет Starlink е с "ужасно" обслужване

доста потребители са платили, но все още не са получили достъп до услугата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ютюб е пълно с видеа на хора, които тестват или ползват услугата. Идете ги вижте и сами си направете заключение дали е зле или е добре...

Аз откога разправям че мъск е менте отвсякъде. Кое е започнал и е завършил? Има ли едно нещо започнато от него и свършено? Хиперлууп Покрив Грозен трак Марс Луната Бидоня не литна, на вярвашите цирей на газа излезе докато ми чакат налъмите да цъфнат Ех ще чакате глупендъри Само една тесла и тя не е негова, само я купил(пак не с негови пари)

неизвестно защо не споменаваш SpaceX, който несъмнено е сред лидерите в индустрията си.

И как точно е лидер, когато цената за изстрелване на това е почти същата като на руснаците? Лидер е в САЩ поради намане на какво друго. НАСА реди пасианси и пие кафе по цял ден.

И твоята не е лесна, бро!

Поредната измама на Мъск - плащаш 100$ абонамент, 500$ за техника, чиято цена в действителност е 2000$, техниката е запечата и не подлежи на обслужване, което означава, че като ти прекъсне захранващия кабел и сменяваш чинията. Висок PING, голям брой загуба на данни, постоянна загуба на сигнал... Трагедия... Мъск не може да постигне с над 3000 сателита това, което другите доатавчици на сателитен интернет постигат само с 3 сателита. Отгоре на всичкото, при другите си плащаш само абонамента, техника и монтаж са безплатни от доставчика.

Бахти баламурника тоя Мъск.

Не баламурник а манипулатор Една лъжа да каже и изманипулира пазара и спечелва повече от целия си интернет х10

Така е с пирамидите и прикритите проекти създадени за друга (в случя военна) цел ...

То на вас само война ви е в главата. Не се гледате, че мрете на по 60 от пиене и без война.

Те и на гугъл вярваха, че не ги следи като цъкнат онзи чекбокс, ама...надежди

Е като не искаш да те следят копираш онова дългото съобшение и го постваш във фейсбук д ане те следят и не желаеш

Интернета на Старлинк е в Бета стадии. Т.е. в договора си пише, че не бива да очакваш чудеса. Целта е да се тества на места, където друг вариант няма. Обикновено това са много северни райони или острови с ниска популация, където никой не би изградил наземна инфраструктура за толкова малко абонати, а пък са далеч за базови станции и 4/5Г. А като нямаш друга алтернатива, ще чакаш, понеже и без тов анямаш избор. Изстрелят ли достатъчно сателити над твоя регион, започват с разрешителните и до няколко месеца вече има интернет. Разбира се се водят и от общия брой заявки от държава.

Те винаги са разкрачени в поза "Тролль".

Старлинк не е измислен да предоставя интернет! Това е допълнителната услуга! Финансиран е отр пентагона с цел осигуряване на конумикация със военните подразделения по света в случай на война с Русия. Те са наясно, че военните им сателити ще бъдат ликвидирани и единствения шанс да се свържат със своите военни са тези малки и голям на брой сателитчета.

Тъй като чета си запознат единствено с вкуса на дедовия.

Мога да се присъединя към всички тези оплаквания - в България Старлинк няма и няма. Прежалил съм цената на антената, прежалил съм и 200лв на месец защото гледката към София явно е недостатъчна за 100 мегабита от другите доставчици. Ама си чакам.

Докато не пуснат партида сателити, които да обикалят над нашата част на Европа, няма да има. Тук интернет е сравнително лесно да си намериш а и сме малък пазар. Виж заради стотиците гръцки острови може и да се навият да изстрелят ена партида насам.

Изчакай още малко. След някой и деуг месец и ще тръгне и при теб.

_stankow

"той чака десет дълги месеца" И при комунизма се чакаше. За телефон :D :D И за кола се чакаше. Сега се чака за Тесла. "Ама това е друго".

а дали не е друго? Никой не те кара да чакаш за тесла, взимай друга кола, ако искаш, електрическа лада, или поне тунинговано електрическо трабанче.

ако имах свободни пари, направо щях да си купя HONDA NSX. Само с $50000.00 е по-скъпа от "върховата" тесла. Но ще отделя $55000.00 за Acura type S. Това мога да си го позволя веднага и да купя веднага този модел. Този модел е в пъти с по-голямо Reliability от всеки модел тесли. Това е както в любовта, Вася....стига да ти се ебе. Или ти не се влюбваш?

И кой им каза на краварите и аборигените, че сателитите са за интернет?! Идеята е друга, но шараните са много.

Е може да няма интернет но облъчването е налице. https://satellitemap.space/?norad=45102

Нищо ново под слънцето, Мъск е много добър в маркетинга, продава нещо, а го опавя в движение. Много хора се оплакват и от Тесла, но списъците за чакащи за кола от тях са огромни. Впрочем тук БТК купиха интернет доставчика ми и се започна. За да свържеш с техническато поддръжка чакаш 2-3 минути, докато минеш през N броя стъпки в автоматичното меню, а после се молиш да има някой дежурен. А пък БТК са си известни с "хубавата поддръжка" и още по-хубавия си интернет. Най-добре е да си клиент на малка фирма, на тях си им важен, за голямата нямаш начение, те имат много и са заробяни с договори за по поне 2 години.

да ти кажа ... май всичко опира до конкретния случай. бил съм и на местни, сега съм на Вива и назад няма да се върна. За обслужване ... за последните 5 години два пъти са ми трябвали, и двата пъти ми записаха час за следващия ден и почти не закъсняха.

този нагъл борсов спекулант тдавна трябваше да е в затвора

Ще влезе, ще влезе. Веднага щом комунизмът победи, по света, ще го тикнат. Не е ясно само, кога е кукуво лято. Щото, баба Ванга предсказа, че на него ще победи комунизмът...

Те така и 1941 раправяха...Пък стана съвсем друго. Като скоро дойде комунизма вас "демократите" първо ще избием, че видяхме докъде води "демокрацията".