Създателят на Telegram: Apple са най-опасни от всички

Корпорацията може изцяло да блокира вашия достъп до приложенията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това са частни компании чиято цел е печалба. свободата на словото и демокрацията това са само думи. а и една частна компания няма ангажимент да е демократична и социална. тя има за цел за генерира колкото може повече приходи за своите собственици. подходящ пример е всеки от нас който е и собственик на своето време и на своите умения. както ние продаваме своите умения, така и компаниите продават своите умения. аз досега не съм чул някой който може да получи заплащане от 2000 лв., да поиска 1000 лв. за да може в крайна сметка собственика на компанията да намали малко от цената на крайният продукт. а и това са частни компании които предлагат продукт при определение условия. всеки от нас доброволно си купува даденото устройство, доброволно си сваля даденото приложение, доброволно се съгласява да обработват информацията му...всичо е доброволно. не знам защо е тази драма при условие че всеки го прави доброволно. ако сте в Северна Корея и там ви натискат да го направите ....може да се оплаквате. тук обаче ние сами избираме какъв телефон с каква операционна система да закупим и какви приложения да инсталираме. аз например не използвам Фейсбук, защото нямам потребността да се снимам как ям и да поствам снимки в очакване всички да ги харесат. не ме интересува че братовчед ми си е купил нови гуми за голфа и е написал под снимката "направо лети". това са глупости и ненужни неща които се предлагат на пазара и хората искат да ги консумират, а после се оплакват че били зависими, че ги следели и какво ли не. все пак компании като Фейсбук трябва да се издържат, а те се издържат като продават информация на рекламни и други компании. ако не искате да ви следят просто не ползвайте фейсбук. като искате да чуете как е баба ви просто и се обадете или отидете да я видите, а не да харесвате снимки на баницата й във Фейсбук.

РЕШАТ ЛИ ЧЕ СИ НЕУДОБЕН, ИНАКОМИСЛЕЩ "ДЕМОКРАТИЧНО" ТИ ДЪРПАТ ШАЛТЕРА,АКО СИ ПЛАТИШ ДОСТАТЪЧНО!!! ЩЕ ТИ ДЪРПАТ И СМАЗВАТ ШАЛТЕРА ОРАЛНО С "гълтане" КАТО В ТУРЦИЯ ПРИ УСЛОВИЯ ПОСТАВЕНИ ОТ Р-ТИЙП, ЮТУБ И ОСТАНЛИТЕ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ КЛЕКНАХА И СИ ОЖУЛИХА КОЛЕНАТА, БОЛКАТА В ТРАХЕЯТА ЩЕ Е ДЪЛГОТРАЙНА И" демократична"

Комунистите на власт ВИНАГИ са се проявявали като големи боклуци. Демократите в САЩ са комунисти, но с леко модернизирана джендър и БЛМ доктрина. Въобще не бих се учудил, ако започнат да преследват инакомислещи, като ги уволняват от работа или дори ги затварят в лагери. И това няма да остане без последствия и реакция, без значение как следят обикновения човек.

А Тръмпард що народ уволни бе, истинския???

Апъл са най безопасни, защото са частна компания Гуугъл, фейс са на фбр - те са най опасните

Така ли било? Добре бабо.

Е ти си просто луд?

"Павел Дуров назначен главой Роскомнадзора Основатель Telegram. Павел Дуров назначен руководителем Федеральной службы по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор). Соответствующий указ подписал сегодня президент Владимир Путин."

Не че нещо, но още преди около година, ЕК забрани на служителите си да ползват Whatsupp поради "шерването" на информацията. Предложиха им да ползват Телеграм и Сигнал. В момента се наблюдава масово изнасяне към тези мрежи.

"Apple правят, както телефони, така и лаптопи. Идеята за "магазин" от който само да инсталираш програми е реализирана при тях първо и то едно 10 години преди при андроид и Windows. Така, че неосведомен тъпанар си ти !" Пълни глупости! Идеата за едно място, от където да инстаираш всичкия си софтуер е НА ЛИНУКС дистрибуциите и е ОТ САМОТО СИ НАЧАЛО СА ТАКА! Апъл и Гугъл направиха магазини с платена част! Стига с този АПЪЛ, нищо не са измисляли кой знае какво!!! Имат уникални дизайнери и маркетинг! НИЩО ДРУГО! Това да направиш една ОС да работи върху 2 вида хардуер е правено 100-тина поне пъти в историята! Едно е да поддържаш над 10000 вида хардуер както Уйндоус и над 100000 при Линукс, друго е да имаш 2 вида хардуер и на него да се търкаля нещо, еми да бързо ще е и стабилно, ама ГУБИШ СВОБОДАТА СИ....ТОВА ВИ ОБЯСНЯВА И ДУРОВ! Скоро ще убият и вторичния пазар на Апъл устроства като няма да можеш да смениш нито една част в хардуера. Скоро вече се оказа, че не може да се смени камерата на един ифон на друг от един и същ модел! А позднайте защо!.... Даже не искам да ви описвам при софтуера на Апъл какво могат да правят отдалечено!!!

За свободата си прав, но за другото не - Епъл продължават да измислят. Новите им процесори са но.1 по всички показатели - повтарям всичко е вярно, което казваш за свободата, но просто виж реакциите на хората от новите продукти на Епъл - няма спирка. И продуктите са наистина супер по всички отношения - и по качество и по шпиониране - за много хора това е идеален вариант. В новите лаптопи няма да можеш да сменяш РАМ. СДД-то е запоено. Но въпреки това се продават повече от добре. Свободата не е по силите на всеки.

Допълнително - ако си купите Айфон и си въобразявате, че е ваш - жестоко се лъжете. Епъл имат пълен контрол върху него, като при това могат (и го правят) да бъркат вътре когато си пожелаят.

честно казано малко ме притесняват Апъл и Гугъл. Те са търговски компании и в крайна сметка търсят икономическата изгода. Щом преценят да спрат нещо, то явно са преценили, че в краткосрочен план действително това намалява трафика през тях респективно приходите, но в дългодрочен план ще им навреди икономически. икономическите мотиви са много лесно разбираеми, предвидими и подчинени на относително ясна логика. затова не смятам за възможни апокалиптичните сценарии от които толкова се оплаквате. Не и ако държавата не започне да ги кара да го правят. съвсем друго е когато подобни забрани се случват на национално ниво. когато завоалирано зад причини политически, морални, социални ... и кой знае още какви, всъщност е завоалирано бог знае какво (в най-лошия случай добри намерения ;). за Апъл, Гутъл, Фейсбук ... това да се занимават с контрол на съдържанието е само пари на вятъра и ако имаше как пиха го пропуснали. Това са все задължения, които някой външно им вменява и налага.

Започва период (мнозина за съжаление не знаят ) когато повече от 10.000.000-( десет милиона) под предлог, че са с "леви " убеждения били хвърлени в затворите, изгонени от работа, принудително изселени в други места или изгонени от Америка( повечето в Южна Америка са заминали). Стотица ( кaква случайност същите лагери ги реставрираха наскоро лагери били построени при евентуално масови безпорядък за задържаните нарушаващи " общественият ред" ) Доказателства тогава е било - са казвали " Ние така мислим значи е вярно" или " някой" е казал за вас ,че сте с " леви" убеждения. ( същото като в Германия когато Гестапо веднага прибирал хора с различни убеждения от техните

Абе неграмотник, кви са тия тъпи лъжи. Никога не е ставало само с някой каза, винаги се искат доказателства. С някой казал става в Русия и СССР. Даже не те съдят. Просто изчезваш...

Хайде първо се запознай как се създава ФБР и с какво се занимава в началото, а после говори! Ловът на вещици по времето на светата инквизиция може пасти да яде! "ето" е много прав!

И Меркел се присъедини към политиците, които осъждат цялата тази простотия. Сигурно и тя лъже?

Руският тарикат е вече No1 в AppStore-a с Telegram Айде направи няколко милиарда.

Ами направи ти бе, злобар!

Що злобар. евала му на човека.

Я го тоя педеруски тъпир кви глупости плямпа. Че то интернет е само телефони ли бе тъпако? Тпова путлерстските боклуци са сред най-тъпите и наглите същества.

Apple правят, както телефони, така и лаптопи. Идеята за "магазин" от който само да инсталираш програми е реализирана при тях първо и то едно 10 години преди при андроид и Windows. Така, че неосведомен тъпанар си ти !

При Mac лаптоп изобщо не е задължително да използваш магазина на Apple.

А браузърите от къде се инсталират тъпако. С браузър какво пречи да си във Фейсбук или Телеграм дори, без да сваляш месинджъри и други подобни. Да не говорим, че на MAK компютър отдавна може да се инсталира и Уиндоус, ама руслямските чукчи явно не знаят. Това че имат магазин не значи, че не можеш да инсталираш други програми. Просто няма да имаш гаранция за безопасност. Вземаш DMG-то на някаква програма и инсталираш.

Гневни са защото и демократи и републиканци ги смятат за смърдяща измет. На снимките са сенаторите със скафандри да им смърди от простолюдието.

По всичко личи, че започва мракобесен период в историята на САЩ, с лов на вещици напомнящ периода на студената война, когато е имало гонения на хора с комунистически разбирания. Странното е че всички, които осъждат нападението над Капитолия., не отговарят на въпроса: Защо се случи това и защо хората са ГНЕВНИ на естаблишманта?

В историята на Света, тъй като "Мрежата" е Световна.

Защо е очивидно какво искат: РЕД и ДИСЦИПЛИНА А ги игнорират и продължават да наливат масло в огъня - пишат глупости, дрънкат глупости, тролове всякакви едно смиследно нещо не се казва. Кой знае какво е имало на лаптопите им, че всички окачиха като ги откраднаха....

Ред и дисциплина е имало в ГУЛАГ и то какъв Ред! И каква Дисциплина само! Ти това ли искаш ...

Че според теб какво трябва да се направи с хората с комунистически разбирания - най-долнопробния режим в света с над 150 000 милион жертви по света?!?!? Интересното че още пълно с идиоти симпатизанти на комунизма и фашизма - двете най-големи чуми на 20-ти век!

150 000 милиона не е имало на Земята от както човек е станал Човек. То бива лъжи ама чак толкова!

Ти явно си точно такъв какъвто си се описал - демон, лъжец! Имаш гугъл, научи се да четеш!

Ето още: https://victimsofcommunism.org/

И защо триете линковете към ресурсите за жертвите от комунизма? https://www.hawaii.edu/powerkills/COM.ART.HTM

Има да чакаш мъдете на коча да паднат, защото се клатят. Хората не са гневни на Есталишмента, а на собствената си простотия, необразованост и мързел, но поради същите тези причини и не знаят защо са гневни и мислят, че друг им е виновен.

ЕМИ ЗАЩО ХОРАТА СА БИЛИ БЕСНИ ПО ВРЕМЕ НА ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ. В САЩ да си вземат гилотина и да се причистят.

Човека е прав.. слуяи се това което никой не предполаше публично всеки си прави каквото иска, няма съд, няма конституция, няма права на човека.. Смешното е че всички псевдно демократи си трят, а единственият политик който се опълчи на това е Ердоган.. какво повече да се каже :)))

Ами ти сам си отговаряш на въпроса - "псевдодемократи". Те винаги са били "псевдо", за 32 сребърника и родната си майка са готови да продадат, както това днес виждаме в САЩ ...

Ердоган се бил опълчил?!?!? Тез били псевдо демократи?!?!? Аве я вземете се ограмотете малко?

Очаква се в следващите седмици Путин да извърши бактериологическа диверсия в мазетата ви и да причини прокисване и вмирисване на бидона със зеле! Да не кажете, че не съм ви предупредил за руската агресия

Тръмп лошо, Путин лошо, джендър хубаво, иска още цензура

Гоогъл лош, Яйфон лош, Майкрософт лош... ама по цял ден си с тях.

Ами какъв си ти бе прошляк, че ще даваш насоки на хората, или защото са ти резнали клончето и дай сега да оревем колко сме подтиснати!

А ти по-гОУем ли си от него?

Дуров е милионер и успял в бизнеса си човек. Ти кой си?

Путин е натиснал копчето на тоа ватник и той захапа вражеските Апъл и Гугъл. Рушки нещастници

Ало нашият, по-спокойно.Този е от нашите руснаци и е срещу Путин.

Точна, точна .... "Павел Дуров назначен главой Роскомнадзора" "Основатель Telegram. Павел Дуров назначен руководителем Федеральной службы по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор). Соответствующий указ подписал сегодня президент Владимир Путин."

РЕЧИ?

Диалектика. Свободата винаги се превръща в Робство, а Робството рано или късно се ппервъща в Свобода. Хегел много отдавна е описал процесите при развитието на Системите. Така че, всички Демократични страни ще станат Тоталитарни, а всички Тоталитарни ще станат Свободни. Днес е точно такъв етап от развитието на Обществото. И да се караме и да се биеме, такъв е животът! И така до края на Света.

Как ли пък не!

А дали пък не е проблема в греха и падналата природа на човека която измисля само зло? Защото като не е имало никаква друга система освен ЦАРСТВА пак си е имало същите проблеми! То може би не е проблема в "системите" а в хората? И да е написано малко отпреди Хегел в една книга, която описва от сътворение до края на света?

направете си совя ОС и свои телефони и можете да си правите каквото искате. Стига да има кой да ги купува. Ааа... вие се пробвахте и с двете и двете умреха. Де са Елбрус и YotaPhone дето от 6 години ги грачите по форумите?

?

Ти ако си мислиш, че те са измислили нещо! Ако се разровиш вув файловете на андроида ще забележиш, че е чист линукс с ново палто.

Малиии... пак от китай... ааа... не било. Ми направи го бе. Ко чакаш.

Опорни точки: Kато не разбираме какво четем или не знаем какво да напишем, пишем нещо срещу Русия

вЕерно бе. Тоя не е руснак и не е на заплата при Путя като му снася информация за всичко от Телеграм... забравихме.

" ... c нeзaĸoннo пoдcтpeĸaтeлcтвo нa нacилиe в CAЩ ... " Да разбирам ли, че има възможност за подстрекателство за законно насилие в САЩ ?

Тооочно па съвети от мужикистански прошляк за свободата на словото, аааайде НЕМА нужда, хахахахах! Талибан ще дава съвети по милосърдие! :))) Кво е тва Телеграма ли, Телеграм?

си и глупав ще останеш докато не се събудиш.

Джорж Оруел е описал много точно бъдещето на "Демокрацията" в книгата си 1984! Четете, докато все още има достъп до книгата ...

Кой може да ми спре достъпа до книга, която се намира на нощното ми шкафче!? Книгата е писана в странно за САЩ време, изказва предупреждения, но повечето, които я цитират, никога не са я чели цялата. Ако става дума и в старите филми на Кубрик има много иновативни, за времето си, идеи (от които са копирали дори Apple) но не всичко е така, както си го представя автора. Никое нещо, което може да изчезна за 1 секунда няма смисъл, а това станаха все повече неща, на които хората разчитат. Това не се отнася за моята книга рабира се :) Всичко в телефона ти (снимки, приложения и т.н. могат да изчезнат за точно 1 секунда)

А Тръмп го изтриха за по-мало от секунда от мрежата и той стана никой и нищо ...

Как ли пък няма демон да ми казва какво да правя!

Демон който разпространява истини?!?! Това някакъв къс виц ли е?

се загрижил за свободата на потребителите. Смях в залата.

Смешници. Помислиха си, че хората могат само във Фейсбук да пишат и само в Гугъл да търсят. Едно време и Yahoo си мислеха, че са най-добрите....

Yahoo си беха най-добрите,докато не сложиха жена за шеф...То и Германия беха едни от най-добрите, докато не сложиха жена за шеф....Е, от това правило има и изключение- напр. Маргарет Тачър...но при англичаните повечето неща са наобратно.