Създателят на Telegram: Apple са най-опасни от всички

Корпорацията може изцяло да блокира вашия достъп до приложенията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешници. Помислиха си, че хората могат само във Фейсбук да пишат и само в Гугъл да търсят. Едно време и Yahoo си мислеха, че са най-добрите....

се загрижил за свободата на потребителите. Смях в залата.

Джорж Оруел е описал много точно бъдещето на "Демокрацията" в книгата си 1984! Четете, докато все още има достъп до книгата ...

Тооочно па съвети от мужикистански прошляк за свободата на словото, аааайде НЕМА нужда, хахахахах! Талибан ще дава съвети по милосърдие! :))) Кво е тва Телеграма ли, Телеграм?

" ... c нeзaĸoннo пoдcтpeĸaтeлcтвo нa нacилиe в CAЩ ... " Да разбирам ли, че има възможност за подстрекателство за законно насилие в САЩ ?

Опорни точки: Kато не разбираме какво четем или не знаем какво да напишем, пишем нещо срещу Русия

направете си совя ОС и свои телефони и можете да си правите каквото искате. Стига да има кой да ги купува. Ааа... вие се пробвахте и с двете и двете умреха. Де са Елбрус и YotaPhone дето от 6 години ги грачите по форумите?

Диалектика. Свободата винаги се превръща в Робство, а Робството рано или късно се ппервъща в Свобода. Хегел много отдавна е описал процесите при развитието на Системите. Така че, всички Демократични страни ще станат Тоталитарни, а всички Тоталитарни ще станат Свободни. Днес е точно такъв етап от развитието на Обществото. И да се караме и да се биеме, такъв е животът! И така до края на Света.

вЕерно бе. Тоя не е руснак и не е на заплата при Путя като му снася информация за всичко от Телеграм... забравихме.

?

Путин е натиснал копчето на тоа ватник и той захапа вражеските Апъл и Гугъл. Рушки нещастници

Ало нашият, по-спокойно.Този е от нашите руснаци и е срещу Путин.

Ами какъв си ти бе прошляк, че ще даваш насоки на хората, или защото са ти резнали клончето и дай сега да оревем колко сме подтиснати!

Точна, точна .... "Павел Дуров назначен главой Роскомнадзора" "Основатель Telegram. Павел Дуров назначен руководителем Федеральной службы по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор). Соответствующий указ подписал сегодня президент Владимир Путин."

Тръмп лошо, Путин лошо, джендър хубаво, иска още цензура

Кой може да ми спре достъпа до книга, която се намира на нощното ми шкафче!? Книгата е писана в странно за САЩ време, изказва предупреждения, но повечето, които я цитират, никога не са я чели цялата. Ако става дума и в старите филми на Кубрик има много иновативни, за времето си, идеи (от които са копирали дори Apple) но не всичко е така, както си го представя автора. Никое нещо, което може да изчезна за 1 секунда няма смисъл, а това станаха все повече неща, на които хората разчитат. Това не се отнася за моята книга рабира се :) Всичко в телефона ти (снимки, приложения и т.н. могат да изчезнат за точно 1 секунда)

Гоогъл лош, Яйфон лош, Майкрософт лош... ама по цял ден си с тях.

Очаква се в следващите седмици Путин да извърши бактериологическа диверсия в мазетата ви и да причини прокисване и вмирисване на бидона със зеле! Да не кажете, че не съм ви предупредил за руската агресия

Човека е прав.. слуяи се това което никой не предполаше публично всеки си прави каквото иска, няма съд, няма конституция, няма права на човека.. Смешното е че всички псевдно демократи си трят, а единственият политик който се опълчи на това е Ердоган.. какво повече да се каже :)))

А Тръмп го изтриха за по-мало от секунда от мрежата и той стана никой и нищо ...

А ти по-гОУем ли си от него?

По всичко личи, че започва мракобесен период в историята на САЩ, с лов на вещици напомнящ периода на студената война, когато е имало гонения на хора с комунистически разбирания. Странното е че всички, които осъждат нападението над Капитолия., не отговарят на въпроса: Защо се случи това и защо хората са ГНЕВНИ на естаблишманта?

Ами ти сам си отговаряш на въпроса - "псевдодемократи". Те винаги са били "псевдо", за 32 сребърника и родната си майка са готови да продадат, както това днес виждаме в САЩ ...

Как ли пък не!

Как ли пък няма демон да ми казва какво да правя!

В историята на Света, тъй като "Мрежата" е Световна.

Демон който разпространява истини?!?! Това някакъв къс виц ли е?

Защо е очивидно какво искат: РЕД и ДИСЦИПЛИНА А ги игнорират и продължават да наливат масло в огъня - пишат глупости, дрънкат глупости, тролове всякакви едно смиследно нещо не се казва. Кой знае какво е имало на лаптопите им, че всички окачиха като ги откраднаха....

Че според теб какво трябва да се направи с хората с комунистически разбирания - най-долнопробния режим в света с над 150 000 милион жертви по света?!?!? Интересното че още пълно с идиоти симпатизанти на комунизма и фашизма - двете най-големи чуми на 20-ти век!

Ред и дисциплина е имало в ГУЛАГ и то какъв Ред! И каква Дисциплина само! Ти това ли искаш ...

Ердоган се бил опълчил?!?!? Тез били псевдо демократи?!?!? Аве я вземете се ограмотете малко?

150 000 милиона не е имало на Земята от както човек е станал Човек. То бива лъжи ама чак толкова!

А дали пък не е проблема в греха и падналата природа на човека която измисля само зло? Защото като не е имало никаква друга система освен ЦАРСТВА пак си е имало същите проблеми! То може би не е проблема в "системите" а в хората? И да е написано малко отпреди Хегел в една книга, която описва от сътворение до края на света?

Ти явно си точно такъв какъвто си се описал - демон, лъжец! Имаш гугъл, научи се да четеш!

Yahoo си беха най-добрите,докато не сложиха жена за шеф...То и Германия беха едни от най-добрите, докато не сложиха жена за шеф....Е, от това правило има и изключение- напр. Маргарет Тачър...но при англичаните повечето неща са наобратно.

Гневни са защото и демократи и републиканци ги смятат за смърдяща измет. На снимките са сенаторите със скафандри да им смърди от простолюдието.

Ти ако си мислиш, че те са измислили нещо! Ако се разровиш вув файловете на андроида ще забележиш, че е чист линукс с ново палто.

Дуров е милионер и успял в бизнеса си човек. Ти кой си?

Малиии... пак от китай... ааа... не било. Ми направи го бе. Ко чакаш.

Ето още: https://victimsofcommunism.org/

И защо триете линковете към ресурсите за жертвите от комунизма? https://www.hawaii.edu/powerkills/COM.ART.HTM

Има да чакаш мъдете на коча да паднат, защото се клатят. Хората не са гневни на Есталишмента, а на собствената си простотия, необразованост и мързел, но поради същите тези причини и не знаят защо са гневни и мислят, че друг им е виновен.

Я го тоя педеруски тъпир кви глупости плямпа. Че то интернет е само телефони ли бе тъпако? Тпова путлерстските боклуци са сред най-тъпите и наглите същества.

Руският тарикат е вече No1 в AppStore-a с Telegram Айде направи няколко милиарда.

Започва период (мнозина за съжаление не знаят ) когато повече от 10.000.000-( десет милиона) под предлог, че са с "леви " убеждения били хвърлени в затворите, изгонени от работа, принудително изселени в други места или изгонени от Америка( повечето в Южна Америка са заминали). Стотица ( кaква случайност същите лагери ги реставрираха наскоро лагери били построени при евентуално масови безпорядък за задържаните нарушаващи " общественият ред" ) Доказателства тогава е било - са казвали " Ние така мислим значи е вярно" или " някой" е казал за вас ,че сте с " леви" убеждения. ( същото като в Германия когато Гестапо веднага прибирал хора с различни убеждения от техните

Apple правят, както телефони, така и лаптопи. Идеята за "магазин" от който само да инсталираш програми е реализирана при тях първо и то едно 10 години преди при андроид и Windows. Така, че неосведомен тъпанар си ти !

честно казано малко ме притесняват Апъл и Гугъл. Те са търговски компании и в крайна сметка търсят икономическата изгода. Щом преценят да спрат нещо, то явно са преценили, че в краткосрочен план действително това намалява трафика през тях респективно приходите, но в дългодрочен план ще им навреди икономически. икономическите мотиви са много лесно разбираеми, предвидими и подчинени на относително ясна логика. затова не смятам за възможни апокалиптичните сценарии от които толкова се оплаквате. Не и ако държавата не започне да ги кара да го правят. съвсем друго е когато подобни забрани се случват на национално ниво. когато завоалирано зад причини политически, морални, социални ... и кой знае още какви, всъщност е завоалирано бог знае какво (в най-лошия случай добри намерения ;). за Апъл, Гутъл, Фейсбук ... това да се занимават с контрол на съдържанието е само пари на вятъра и ако имаше как пиха го пропуснали. Това са все задължения, които някой външно им вменява и налага.

При Mac лаптоп изобщо не е задължително да използваш магазина на Apple.

А браузърите от къде се инсталират тъпако. С браузър какво пречи да си във Фейсбук или Телеграм дори, без да сваляш месинджъри и други подобни. Да не говорим, че на MAK компютър отдавна може да се инсталира и Уиндоус, ама руслямските чукчи явно не знаят. Това че имат магазин не значи, че не можеш да инсталираш други програми. Просто няма да имаш гаранция за безопасност. Вземаш DMG-то на някаква програма и инсталираш.

Абе неграмотник, кви са тия тъпи лъжи. Никога не е ставало само с някой каза, винаги се искат доказателства. С някой казал става в Русия и СССР. Даже не те съдят. Просто изчезваш...