Коментари - Сблъсъкът на КПП "Чарли" - на един изстрел от началото на Трета световна война | IT.dir.bg

Коментари - Сблъсъкът на КПП "Чарли" - на един изстрел от началото на Трета световна война | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

95% от путлерастите не са ходили казарма и не знаят от коя страна се хваща автомата, ама иначе големи спецове.... Де ви изправят бе?

Две държави създават конфликт.... Пък трета световна............. Демек да участват всички..... Защо да не ги е страх? Първо Германия виновна.................. После ще се бият за лапачка и власт............ А РЕАЛНО И ЕДНО ЖИЛИЩЕ И МАЛЪК ДВОР НЕ МОЖЕШ ДА ПОДЪРЖАШ!?!? РОБСТВОТО Е РЕШЕНИЕ А?

Тролопутеноидите пак са включили прокси минусоцъкачката.

много поздрави и на твойта майка :)

Ще предам на твоята също като минавам през магистралата.

Каква е таз примитивна съветска пропаганда, товарищи,? В Берлин и източната част на Германия, окупирана от руснаците и незаконно превърната в ГДР, имено СССР е този, който непрекъснато нагнетява напрежение, провокира американците, гази източно германците с танкове, при берлинското въстание от 1956, строи стени - 1961 - за да не бягат комунистическите роби на запад. Спомнете си блокадата на Берлин и американският въздушен мост, който ги спасява, спомнете си Ин бин ейн берлинер, спомнете си Мисър Горбачов тиър даун дис уол!. Нарочно пиша на кирилица щото кремълските тролове са зле с латиницата.

учудваме се, че владееш кирилицата :) грантаджийството не я ли забранява ?

Статията е манипулативна и подвеждаща. Не са виновни американците за напрежението, а руснаците, които са искали да завземат целия Берлин. Е, не им се получи. Както и в днешно време ще им излезат криви сметките...

Kalin

Ако са искали било е въпрос за часове да го сторят без почти никаква съпротива.Най мразя неуки да говорят за неща които хал хабер си нямат.Просто има договор за Берлин и статута на зоните и те не са искали да го нарушат.

Щото не са искали затова не са го взели, каква ти ядрена заплаха. Отде ви изравят бе.

ГЛУПОСТИ!!! НЕ, по-точно - ГЛОПОСТИ !!!!! Руснаците не са искали нищо повече от това да превземат Берлин и цяла Германия!! Виж блощатата на Берлин, виж смачкването на берлинското въстание с танкове! На янките не им е дремело от жалките напъни на рашките и са ги спрели навсякъде. Да се пукнат от яд Сталин, Ворошилов, Жуков, Хрушчов и прочия нечеловеческа измет, която е подтискала милиони руснаци и източноевропейци!

Червените кибици още не искат да разберат, че,,Аврора" няма да гръмне.Стените са развалени.Също , че няма да се върне тяхната младост.

:)))))))) И твоята младост не е вечна, споко! :)))))))))

Младост немладост свиквайте, няма го руския ви господар да ви пази та да можете да безчинствате. Лайте си иззад оградата и толкова, и гледайте да не се задавите от злобен лай като се увлечете разбира се.

В Потсдам през юли 1945 Германия е разделена на 4 окупационни зони. Линията на разделението между Съветската и останалите е на 40 км западно то Берлин. Сталин добродушно допуска само в Берлин американци, ингелизи и френци да си имат квартал . Те от "благодарност" започват провокации. След 1990 г цялата Германия е окупацинна зона на САЩ. Там назначаването на Канцлера става само след одобрението от Вашингтон!? В планът Маршал американците не са дали и едно пени! Цялият план се финансира с парите на победена Германия които Мартин Борман предава на американците през април 1945.

Kalin

Почти си прав но не са 40 км.Срещата е на Елба доста по далече.Има споразумения за Берлин и за да си получат своя дял от руснаците те се изтеглят.Като при изтеглянето демонтирам де що видят на завод или......

Това в Правда ли го чете?

НИщо не е чел въобще, не го ли виждаш, че е най-обикновен руски трол без опит в тоя сайт та не знае докъде може да си позволи да иде с жалките си напъни да излъже някого.

Нищо не е чел, не го ли виждаш, че е най-обикновен руски трол, сравнително нов в сайта та не знае докъде може да отиде в напъните си да излъже някого.

Аааа, щатният трол с административен достъп върна изтрития ми пост, след като го повторих по памет. Не спря да се напъваш ей. И двата вече ги имам архивирани, знаеш си какво става като продължиш с напъните.

И още две неща: 1. Когато стана въпрос за ГДР и единна Германия в интерклуба в Сочи,, съвеетски другари с възмущение и на висок глас казаха "Това е невъзмогно! Никоганяма да стане!" 2. В ГДР немски приятели казваха -"Ако руснаците изтеглят войските си тази вечер -сутринта ще има ЕДНА ГЕРМАНИЯ! Бъдещето показа истината само след 5 години

Kalin

Странни приятели си имал но определено не са били от ГДР.Такива приказки там не се чуваха.Напротив бяха се примирили със ситуацията и се справяха доста добре за соц страна.

Щото се бяха примирили затова гледаха само западна телевизия и дразваха през границата при първа възможност, дааа. Отде ви изравят бе.

а баща ти и дядо ти ги застрилваха в гръб на българската граница. Затова в момента и 2,5 милиона българи са извън България...щото всичко им ограбихте.

Не разбрах израза " ....Да се счита като пълноправна страна"!? От кого и за кого пълноправна. Та аз си спомням съветската територия в Бадзааров; там успях да стигна до магазин за стоки, благодарение на руският език, на моряшкият паспорт и на познанство по риболовна линия със съветки капитан. После германците многократно коментираха как и защо съм влязъл в съветската територия

Как се е разминала войната? На 30 октомври СССР взривява Цар бомба и американците моментално изтрезнели.

Сериозно ли? Гръмнали една бомба и американците се предали... Социализма победи по целият свят, а... верно сте много тъпи парчета, това, троловете на БСП...

Напълно нормално! Лудите говедари от кочината Америка са крале на провокациите! като се почне от Залива на свинете, окупирането на Панакмския канал, Гранада, нападенията над Виетнам, Корея, Ирак, Афганистан, Сирия и се стигне до Югославия, крайна и Либия! Всички знаем кой започна Арабската пролет и въоръжи Джихади Джотата от ИДИЛ и ислями мюслитата от Ал кайда!

По какво се познават рашетниковите кутевчета?

А СССР бяха толкова миролюбиви! Е... от време на време пращаше танкове да понамачкат тия дето искаха свобода, ама то туй не се брои, нали така...

Аха! Унгарците се оплаква от терор. Даже имат паметник на терора. Само дето забравят, че тяхната армия съвместно с Вермахта нахлува в СССР да унива и изнасилва. Естествено е руснаците да искат да ги държат на къс повод.

Написал си драсканици, но така си разбираш нещата. Аз пък обратно ги разбирам.

Наличието на танкове и поведението на американските окупационни сили оправдава наличието на Берлинската стена като противотанково укрепление. Всяка страна, вкл. признатата ГДР има право да се погрижи за безопасността си.

Ясно, така е. Строена е да пази отвън, но защо не е пропускала в обратна посока?

Това не е технологична новина. А в случая статията е написана изключително тенденциозно без никакви аргументи. Естествено, както винаги или поне в 99% от случаите вината е на СССР. Това е била държавната доктрина на Империята на злото - да завладеят света и да наложат комунизма. Налагането на мракобесническо-затворнически строй, позволява да се контролират всички хора тотално. Трябва да сме благодарни на САЩ, че успяха да я спрат и в крайна сметка да я разпаднат. За съжаление след 1999 г. КГБ взе власта в Русия и започна възраждането на империята на злото. Съвсем скоро след това Спезназ подготви 11.9.2001 г. като умишлено използва неориентирани терористи-саудитци за да принуди САЩ да ударят по СА и петролът да скочи. Макар и да не стана точно както КГБ и ГРУ искаха, все пак петрола скочи, след войната с Ирак и стигна 130-150 долара за барел, а новата Империя на злото- Русия под власта на КГБ и ГРУ, получи огромни печалби за да финансира следващите си мръсни игри.

все още ли чакаш светлото бъдеще

Добър талант имате за свободни съчинения. Трябва да се признае. Направили сте една хубава теза - ето, империята на злото - ууууууу - лошите комунета, ядат деца и им пият кръвта. И доказателства не липсват - спецназ подготвил 11 септември? Е, тая теза не бях чувал, но за всичко си има първи път ... предполагам, сте видели лично как Путин раздава паспортите на терористите-камикадзета и им казва, че тяхната саможертва няма да се забрави от матушка Русь ... нали така? А ако не сте го видели лично, то поне на снимка като тая с МакКейн и Ал Багдади. Колкото до "мракобесния" комунизъм, желаещ разпространението си навсякъде по света, само да попитам, каква е разликата между него, и добрата "демокрация", чиито плодове се виждат навсякъде по света? Истината е една - от край време, империите са се борили за ресурси. След края на студената война вече е нямало сериозен враг срещу САЩ и са си измислили някакви. Но е нямало и конкуренция. И за това стигаме до парадокса, че хората в момента са много по-нещастни, по-контролирани и най-важното по-ограничени от времето на студената война - и в двата лагера е така.

Боже прибери си вересиите и най вече малоумниците дето са се пръкнали повсеместно като функция на т.н. "ДЕМОНКРАЦИЯ"!

Дали осъзнаваш колко шизофренично звучи тезата ти, че руснаците са в основата на атентатите срещу Световния Търговски Център в САЩ през 2001 г.? Империя на злото? Спомням си като ученик във времената на соца как ни промиваха мозъците, че САЩ са империя на злото. Безкрайно много съм удивен, че 30 години по-късно хора на които никой не им е промивал мозъка с антируска пропаганда говорят по същия начин срещу Русия. За мен това е признак на някакъв вид неосъзнато желание да се избяга от действителността в някакъв въображаем свят, където някакви светли сили се борят всички да живеем един ден в някакво светло бъдеще. Преди 30 години това беше "светлото бъдеще" на човеконенавиствия режим на комунистите, сега е "светлото бъдеще" на демократичните САЩ. Крайно време е за всички да осъзнаят, че както е писал по-горе "инжинерче" това е просто една борба на 2 империи за повече ресурси, съответно сфери на влияние и никакви идеологически украшения като "империя на злото", "борба за демокрация", "демократични промени" и прочие глупости за наивните граждани не могат да прикрият същинското уродливо лице на всяка една империя. Целта и на САЩ и на Русия е една и съща: световно надмощие и тотален контрол над цялата планета. Просто подходът им е различен.

To това е целта. Истината да звучи "шизофренично" за обаботените със съветска и руска пропаганда. Обаче достатъчно е да съпоставиш нещата и всичко става ясно. Разбира се първо трябва да прочетеш Спецназ за да имаш представа как действат ГРУ, КГБ и ГУСМ. Разбира се добре е да прочетеш всичко от Суворов, защото те нещата се допълватл Но защо им е на някакви терористе да блъскат самолети в СВС, като оставим на страна че тероризмът е измислен от комунистите. Защо тези терористи са саудитци, като саудитците са най-облагодетелствани от САЩл Какво печели САЩ от вдигането на цената на петрола след е като внасял 80% от използвания петрол? И кой би спечелил от вдигането на цените на петрола и конфликт САЩ-СА. Защо това се случи малко след като КГБ завзее властта в Русия и се мъчи максимално бързо да върне Русия на световната сцена, особено след разгрома на Сърбия въпреки откритото противопоставяне на Русия. Такава мащабна организация труднар но не и при наличието на руски спящи клетки и убежища в САЩ - които са идеалните тайни помощници. А обикновено агентите на ГРУ дори не знаят, че са вербувани от ГРУ. А и в хаоса на деня на атентата лесно са ликвидирали тези които са опасни за разкриването на заговора. САЩ каквото и да са направили е било единствено в отговор на действията на Империята на злото. Всъщност САЩ още на Ньойския договор открито заявяват че този договор е предпоставка за нова война и въпреки че са победители в нея не са искали нищо. Това става и след втората световна война. САЩ разпуската армията сир до момента, в който Северна Корея напада Южна, подтиквана естествено от СССР, Едва тогава почват да правят бази по цял свят, защото разбират донякъде с какво си имат работа. Всички терористични атентати и "революционни" движения са обучавани в СССР и са финансирани от СССР. Ислямска държава е създадена от Русия през 2004 г. и това се видя в действията между ИДИЛ и Руската коалиция, въпреки активното действие на ГУСМ да прикрие тези неща и да ги обърне точно на 180 градуса. А и Бен Ладен и Алкайда са финансирани от Русия.

Пич с Инжинера , така добре сте го написали, че няма нужда от повече разяснения..... Изключва хората с телевизионна и радио лоботомия. Ама на тях може да им се помогне само медикаментозно, а не с логика . Ай де със Здраве ;)

Това не е технологична новина. А в случая статията е написана изключително тенденциозно без никакви аргументи. Естествено, както винаги или поне в 99% от случаите вината е на СССР. Това е била държавната доктрина на Империята на злото - да завладеят света и да наложат комунизма. Налагането на мракобесническо-затворнически строй, позволява да се контролират всички хора тотално. Трябва да сме благодарни на САЩ, че успяха да я спрат и в крайна сметка да я разпаднат. За съжаление след 1999 г. КГБ взе власта в Русия и започна възраждането на империята на злото. Съвсем скоро след това Спезназ подготви 11.9.2001 г. като умишлено използва неориентирани терористи-саудитци за да принуди САЩ да ударят по СА и петролът да скочи. Макар и да не стана точно както КГБ и ГРУ искаха, все пак петрола скочи, след войната с Ирак и стигна 130-150 долара за барел, а новата Империя на злото- Русия под власта на КГБ и ГРУ, получи огромни печалби за да финансира следващите си мръсни игри.

Тъпак

Гледам краварските танкове с гребла...то тогаз нямало памперси и сигурно да разкриват ако почне битката... Хи хи

от къф зор френски кат франсетата са дигнали белия байрак мноо бързо???

жалко. Нямаше да ни тровят живота ватенките сега.

Все ватинките са ви виновни за собственото падение. От 30 години сте свободни от всякакви личности, режими, власти, граници, идеологии, идеали, идеи... и имате свободата да се развивате както считате за подходящо.

Разчиствани са съветски укрепления попаднали в американската зона. Никаква провокация не е имало. Провокацията е била затварянето на шосето свързващо западен Берлин със съюзническите зони.

Това, което се правите, че не разбирате е че команизма е финансиран точно от Федералния Резерв, който нито е федерален, нит ое резерв, ами е частна собственоЗ на Ротчайлдс и Рокафеллерс. Това е световната Централна еврейска банка, от която излизат сички заповеди за команизам, диверсия и унищожение, защото Новеия Еврейски Световен РеТ ви смета за гои, робе. Доказан факт, СССР беше системно финансиран и подпомаган от Федералния Резерв, като най-прочутото финансиране е как 20 милиона ТОГАВАШНИ доларес са биле отпуснати на ленин в злато, като е бил натоварен цел влак, и со политическа подкрепа и покривителство изцело от еврейството, влака со злато в тонове, и прекосил цела Еропа, през началото на Първата световна война. Това, саму за да се бутне руския цар и да му земът огромното богатство (руския цар до ден днешен се смета, че е бил най-богатия чувек на планетата за сички времена, трудно е дори да се изчисли на колко е възлизало богатството му, толкова богат ое бил, нема нормални мерки за изчисление на текиви неща). Последва системно финансиране на СССР-то към Троцки, Сталин, вв2, целата вв2 американците и руснаците са биле съюзници и са си пращале помощ - американците финансирът целата съвеЦка отбрана, и изпращът параходи и тонове храни, лекарства, оръжие, амуниции, финанси, самальоти, и дори научни кадри, сичко, за което се сетите. И това е пдоължило и след войната, но не толко интензивно. Несъмнено е имало и конфликти, и е ясно кой е опитвал да командва и да държи властта в Съветите. Ас лично, щото си напраих труда да изчетем историите и историята на тея взаимоотношения, ич не се изненадвам . Несъмнено е имало опити Русия да бъде върната на руснаците, но грозната истина е, че еврейството винаги е било на влаЗт в Русия, и има доста елементи от което и сега, при Путин, което лично мен страшно ме дразни, защот оруснаците изпатиха много, беха острелвани като заци в полето, заради мръсното долно еврейско племе. На страната на руснаците съм в тоя конфликт. Еврейството мрази белата раса до смърт. Има стотици еврейски книги и Талмудски рабита пропуведвът да се избиет сички бели хора. Понеже основата на белата раса са немско-езичните нации )алгло и немско говорещи, което вклучва целата Скандинавия, германия и Австрия и прочие...) но еврейството буквално мре да избие руснаците, заради отбраната на техната собствена страна Россия. Без съмнение, руснците си бранът страната, дори со страшен враг като еврейството, базирано вътре и в управлението на собствената им страна. В което, ас съм на страната на немците и руснаците, начетах се на заплахи и агресивни расови атаки към белите хора, системно, в продължение на десетилетия, еврейството воюва срещу белата раса, за да вземе надмощие и да управлева като висшата раса на планетата, както им е предсказано в Талмуда.

Сигурно, а сега бегъй да си провериш дале случайно не са еврейски хазари, че то от 1917 насам, 95% от еврейството в Русия е на влаЗ. Питай обикновения руснак, който не е еврейски хазарин, колко е богат. Нема по-лош и зъл расизъм от еврейския - искът сичко за себе си - жени, пари, икономика, финанси, влаЗ, разврат, педофилия, контрол, недосегаемоЗ. А команягите прости тека наречени от Ленин ''полезни идеоти''', им служът за лебеца, ефтини курви, чувешки утрепки. Поробени лайненца.

Как да разбират като са от 80 % на Иво.. Аз им пожелавам на всичките да вземат заем от банка или ипотека и ТОГАВА ще им се изясни за евреите.

На мен ли така ми се струва, но виждам в теб прекрасният идеален нацист. Ако се беше родил 50-60 години по-рано от теб би излязло великолепен надзирател в Освиенциум, член на СС или дори асистент на доктор Менгеле. Дерзай. Радвай се, че живееш в свободна страна. За подобни глупости в съвременна ФРГ щеше да седиш на подсъдимата скамейка с много лоша переспектива. Без майтап.

Случайно да си еврейче, команиЗче иле еврейско куманиЗче? Нема кък да си друго, с подобна параноя относно Националния Социализъм. Как ги тресе евреите от Хотлер и истината...... мрът като чуят национален Социализъм и как са биле извадени престъпленията им на показ, и Талмуда е бил горен на публични аутодафета щот ое учел, че евреите са ни господари а ние сме гои..... Сега нема кой да гори Талмуда, и евреите се разпищолиха, да ни покажът, че те са господарите а ние сме гоите - робето. Викъш, колко е лошо да покажеш на евреин какво пише в Талмуда.....

bai mangal, рано иле късно ке земът заем от еврейски централни банки, ама нема си признает. В целио свет, в обращение е едва 5% от печатани хартиени пари без покритие, и се планира и тези да бъдът махнати, и да останем саму на дигитални ЕВРЕЙСКИ, тоеЗ, ке си ядете лайната тогава. Хитлер е единственио чувек, койт ое знаел как да пребор иеврейските банки, след вв1, немците са видели как банкноти от по 10 мелярда не са можел ида купът един леП...... Сутринта работиш, вечерта ти плащът, и до вечерта, труда ти не струва и 1/100, тръгнвъш от 100 мелиона дневна надница, и до вечерта 100 мелиона не могът и леба да ти купът.... То и вие сте в таа ситуация ама колко сте верни на еврейството, и как му лижете гЗа..и колко ви се злонрави националСоциалиЗма ......

Другарю, преди да говориш за Талмуда вземи и прочети Винету. Сигурно го имате на село. Ще се образоваш поне колкото тиква. А с Талмуда не се захващай. Не е за тебе. И няма да го намериш на български. Ти всъщност и български не знаеш, но това няма значение.

Ти беше там и им светеше....консултира ли се с "българчето" Паси по въпроса

Не разбрах края на разказа... Танковете един срещу друг и.... какво се е случило след това?

Стоят почти 2 дена един с/у друг. После политиците се разбират някак си. Тръгват си съветските танкове на заден ход с дула насочени към американците. Разходката свърши... Почти веднага след това си тръгват и американските танкове. Ми то и ние се разхождахме... Дойдохме да видим шарките на бариерата... 2-3 дни след това на полигона в Нова земя е взривен "Цар Бомба" - 57 мегатона най-мощният взрив в историята на човечеството. Но това се е подготвяло отдавна, Няма връзка със случващото се в Берлин.

НЕ ЗНАМ ЗАЩО, АМА НА ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ И САЩ НИКОГА НЕ ИМ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА СЛАГАТ БОДЛИВА ТЕЛ, ЗА ДА ЕН ИМ ЗБЯГАТ ХОРАТА. САМО ПРИ СОЦА ИМАШЕ ШМАЙЗЕРИ И ОГРАДИ, ДА НЕ СИ ТРЪГНЕ НИКОЙ ОТ РАЯ.

Слагът, слагът. Прочети си за лагерите FEMA в the USA. Това, че на вас ви промивът единственото неруронче с еврейските команиЗки лайна, не значи, че това не се случва и в тека нар. западни страни. Също си прочети как над 10 мелиона хамериканци са биле избити и измъчвани с опити да се намери перфектния майнд контрол, опитите са бъде създаден перфектния войник, да бъде роботизирано човечеството, както и да бъде контролирано ен мас со пропаганда, социален индженеринг и терор. Ма понежи сте сичките под команиЗкио калъп и не научихте езици, та как ше знаете, команягите ли ше ви образовът срещу себе си.

Сега се успокой, а в понеделник иди да си поговориш с личния лекар. Той ще ти даде съответното направление или по вероятно спешно ще извика когото трябва... Само споко.

А твоя личен лекар какво ке т идаде, един стент фор фрий? Едно гомно се опитало да говори, но с какво ?

За спешни случаи като теб има телефон 112. Безплатно за цялата страна.

Не съм в територията говедо мерлизиво. Телефона е цел на твое разположение, лайно говорещо.

И само това ли можеш нещастник? Дано наистина да не си в България, макар че не вярвам. За чужбина се иска ум или здрави ръце и крака, а на теб ти липсват. Ти си пълен комплексар. Освен да драскаш за друго не ставаш. Даже и за трол си тъп. Давай, дерзай. Покажи на какво си способен от тъпото ти село забутано в гъза на географията.

Ако не бяха щатите русия щеше да е енергиен придадък към света. По тази причина в Германия не долюбват много, много САЩ.

А нима в момента Русия не е енергиен придатък? Само 4% от износа е високо технологични стоки. 85% процента са въглеводороди - преди всичко природен газ и нефт+малко въглища.

И ноу добре правът, тека оставът суверенни. Вм= момента щатите могът да дръпнът шалтера на целио интернет, но не могът на руснаците, които си устроиха техен независим, както и забраниха (баннаха) изследване на руско днк-а в чужбина, опазиха си технологиите и богатствата за себе си и останаха встрани от развалата на еврейството и изкуствено помпаните фиат карънсита. Саму за последните 10 години, Русия си е увеличила златния резерв на 280% и е в първата десятка на най-големия златен резерв, което автоматично означава, суверенитет и собствени финансови политики.

Същото ще се случи и със Евро съюза след няколко години

Предполагам, че причината за това ще бъде отказът на Германия и Франция да се намесят в конфликта на полско-китайската граница?

То тъй, но може па руските граничари да разглеждат Лондон в биноклите знае ли човек))))

договорката през 1945 между Сталин и останалите съюзници е Берлин, който е разделен на сектори, да бъде град в който няма граници. Очевидно Сталин разчита, че работниците от Запада ще се юрнат към комунистическия рай. Става точно обратното - между 1945 и 1961 източна Германия е напусната от над 3 милиона немци. През Берлин бягат и чехи, унгарци, българи и дори войници и офицери от съветската армия... За да се спре това Хручов нарежда в нарушение на Потсдамските договорености Западен Берлин да се огради... Умните хора разбират, че това е началото на края на социалистическия рай, защото не може да издържи на конкуренцията със свободния свят. Американците се опитват да премахнат загражденията на въпросния пропускателен пункт. Строителна техника НЯМА. Има 10 танка, някои с гребла. Посрещат ги 10 съветски танка, но в околните улица има още 90. Съветските войски в Европейската част на СССР, ГДР, Полша, Чехословакия и Унгария са вдигнати по тревога. Тече поредният конгрес на КПСС...

Мерси за коментара! Повече ми се изясни картината, отколкото в статията.

Никога не е имало конкуреция между запада и Изтока, това е изкуствена пропаганда и натрапена политика на съперничество, което никак не съществува, н ое раздухвано за целите на еврейството, нарочно да противопостави бели народи да се избивът едни други и да се мразът. Помисли си, ти точно какво имъш срещу американци, които не познавъш лично, а те па какво имът срещу теби, и те не та познавът . Как точно требе да мраиш непознати обикновени хора, ако никога не си ги виждал и не си имал земане даване с тех. Това се нариче социален индженеринг, пропаганда, насъскване, но това е изкуствена, несъществуваща омраза, политическа омраза, политически генерирана. като видиш обикновен хамериканец, ти мрази шли го. А той мрази ли те. Сички хамериканци ни мразът. Ние мразиме ли сички хамериканци. Това, което на въшки кату теби им се набива в кратуните е че имал оомраза, ама ако те питът де е тая омраза и кой точно мразиш, и ке си загубиш членоразделната реч. Защото омраза нема, това е промиване на неурончето ти с лайна, за да не виждаш истинската ситуация от еврейските команиЗки лайна.

ЗА НАТО

значи още от 1958г е присъщо на краварите да ползват заместители на памперсите,тоест пелени

Ааа... на танковете вече пелени ли им викате? Демек Русия е държавата с най много пелени в света? Верно, старички, ама пелени и то много!

соросчето бре,що не си със памперса

САЩ винаги са търсели провокация. И винаги на чужда земя и за чужда сметка.

Команягата, спир с пропагандата, сички знаем, че не са руснаци нит оса американци, а са световното еврейство ЗиониЗко. Крие се еврейската топла връзка, команяго. Затова нарочно се насъскват саму бели хора срешу други бели хора, та еврейството да не стане ясно, че е зад тея команиЗки мурафети. Сички знаем вица, как моше казъл докато бегъл с плячката в ръце, дръШте крадеца и посочил белио чувек който случайно вървел по улицата. . И избегъл с плячката открадната. Това е запазен еврейски номер, има стотици вицове как точно го правът. Сега ги изкарвът да са анти-семитски, ама това си е болната истина, как точно еврейството ви обира секи божи ден и вика, белите хора го правът. Нема ни една Централна Еврейска банка да е управлевана от бел чувек. Со последната дупка в пустинята, еврейските банки са управлевани само от потомствено еврейство.

1. Статията е изключително пристрастно написана от лъхащо на Бояришник комуноидно хюмне, изцяло в стила на в."Работническо дело" от 60-те. 2. След победата над Хитлер и края на ВСВ, САЩ (съюзници са на Сталин по една причина - когато двама твои кръвни врагове се бият а после с победителя ще се биеш ти, винаги помагаш на по-слабия) създава НАТО за да защити оцелялото от циволизования свят, от другия мръсен изрод социопат - Сталин. 3. Сталин издига Берлинската стена след все по-осезаемото обезлюдяване в посока Западен Берлин, за да превърне окупираната си територия в концлагер, от който никой повече не може да избяга. 4. Специално за олигофрена под мен - "Планът Маршал" ВКЛЮЧВА НА 100% И ЗАПАДНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА, но под диктат на Кремъл марионетните комунистически правителства отказват помощи, а източноевропейските народи заживяват в условията на комунистическата мизерия и вечния нефостиг на стоки дори от първа необходимост. 5. Специално за всички останали олигофрени - покъртителната разлика в стандарта на живот между Западна и Източна Европа, очеизвадно доказва кое влияние е положително и кое отрицателно, коя идеология е правилна и коя грешна. Дори съветската "витрина" за комунярска пропаганда - ГДР, през цялото време изостава на светлинни години от самостоятелната Федерална Република Германия, вдигната от развалините благодарение на САЩ. P.S: Ясно е, че много от вас са дебили и бленуват съветското робство. Затова и сте мизерници. Бедността е най-справедливото наказание за невежеството и простотията.

Тези писаници преведени ли ви ги пращат от Козяк? жалък си!

Тези "писаници" не може да ги разбереш, защото си от контингента дебили на проф. Иво Христов...

Тя американската пропаганда ще ни изкара, че сме били най-бедните на света през соца, но истината беше съвсем друга. Ние бяхме далеч напред в развитието си пред капиталистическите държави, които само могат да мечтаят да достигнат стандарта на живот , който имахме през соца.

Но да попитам все пак Във високия стандарт на живот включва ли се радиоактивния прашец от Чернобил, реденето на опашки за най-елементарни стоки като книги, салам, че даже и тоалетна хартия, чакането по 6-7 години за нов автомобил Лада, ходенето на безмислени бригади и ленински съботници, гледането на тъпи съветски филми и маршировките пред гробниците на комунистическите мумии ИЛИ това са само бонуси от соца?

Не 'американската пропаганда' .. АЗ израснах в кирливия ти кален СОЦ и много добре помня как беше!

Ало, грамотния , как Сталин е построил Берлинската стена през 1961, като е починал през 1953?

Маиче много гледаш телевизия хистори.наи голямата пропагандна съвременна медия..земи прочити някоя друга книга.

Причината това да е в раздел IT е че става дума за танкове. Какво да правиш, традиция, дори когато не е от Гогов.

Наркоманскити гуведа съсипаха Европа.

да,така съсипаха ФРГ че 30 год. след обединението , ГДР още не може да ги настигне..... И така цяла Западна Европа съсипаха и я направиха само с 5-10 пъти по-висок жизнен стандарт от източноевропейските страни

Съсипаха и двете, без съмнение. В сравнение с това, което Хитлер постигна в Германия, и двете пост-военни Германии беха поробени, съсипани и контролирани с военна сила, от съюзниците, и работеха като луди, за еврейството, от съюзническите държави. И досега германия работи БЕЗПЛАТНО ЗА ИЗРАЕЛ - ПРОВЕРИ СИ КАКВИ КУПИЩА ПАРИ СЕ ПЛАЩЪТ НА ИЗРАЕЛ, И КАКВА ТЕХНИКА, КАКВО РОБСКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.

Това е грешката на ГДР, че се обединиха и обедняха за сметка на капиталистите.

За руснаците говори, бре!

Световнот оеврейство, драги. нема ни един нейтив хамериканец в управлението на федералния Резерв, сичките д оедин са евреи, по майка и по баща. Сега има некъФ нов, ама тоя преди него беши Бен бернанке, етнически евреин, нам си колко покуления. Роден и отгледан со синагоги в гащите. Ето как команиЗките тролове ви бъркът в акъла дето и беС тфа е в размер грахово зрънце. ЗАбрави че хамериканците мразът руснаците. Това се раздухва, та да го вервате малоумните тиквочели. ЗА ДА СЕ СКРИЕ ЕВРЕЙСКАТА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ВРЪЗКА, ЗАТОВА ВИ СЕ ГОВОРИ, ЧЕ НЕ СА ЕВРЕИ, А АМЕРИКАНЦИ СРЕЩУ РУСНАЦИ. Но ако им провериш произхода, ке са 29 покуление евреи и по майка, и по баща.

Пенсионер срещу пенсионера в защита на ... наа ... а бе кой каза наздраве? Та за какво приказвахме :-)

Точно така и ще започне Третата - с провокация в Черно море.

Едва ли. Най-много поредната провокация с кръстосан "приятелски огън", ние се крием в мазетата, янките в подземието на Козяк, тук-таме поразрушени бази и размяна на дипломатически ноти. Германия и Франция ни лук яли, ни лук мирисали. САЩ на топло у дома налагат санкции. А вената Амбър, пардон Борисов, купува (или все още чака) аероплани.

Една безсмислена претоплена манджа. Изпуснато е (най-вероятно съзнателно) да се припомни повода за тези събития. САЩ от съюзник на СССР създава НАТО срещу тях през 1949 г. Вършавският договор е създаден 1955г., след включването на Западна Германия (в нарушения на мирните договорености) в Пакта. "Стената" е издигната през 1961 г. А Плана Маршал на САЩ през 1945 г. за възстановяване на Европа не включва източноевропейските страни. На кого да се сърдим за съдбата си, никой не го е било грижа за нас - Америка над всичко.

Планът Маршал включва Източна Европа, но СССР забрани и сам не прие да се възползва.

Бе влез в час, умнико. Това е план на САЩ за Западна Европа и насочен срещу разпространение на комунизма, един вид на руското влияние. Първо чети, а после обвинявай в лъжа. Е, оправдано е ако си чукча.

НАТО защо не включи Русия, когато последната искаше? Нали Борко Елцин беше добре напиван.

Защото се цели антагонизъм, за да се сбиет бели хора срещу бели хора. Срещу кой ке воюва НАТО, ако и Русия влезне в НАТО? требе да има враК.

Що за глупости дърдорите!

Поредната безумна "IT новина". ТУк не и е мястото.

Статията е препечатана от в. "Работническо дело", брой 89 от 1962 г.

Тази статия е в раздел IT защото... защо?

Защото е съчинение на компютър.

Не бойте се бе - ТСВ е планирана отдавна, в подробности,година, ден, час, минута... кой какво... всичко. Никаква случайност не може да я предизвика

Тези азиатски гадове съсипаха половин Европа след 1945г.

Американските окупатори съсипаха цяло Източна Европа.

КГБ (Кирлив, Грозен, Болен), и с географията си зле. В Източна Европа бяха съветските малоумници. А там където бяха американците, резултатът е доста по-различен.

На вас ви подавът историята за мразене между американци и руснаци, за да се скрие еврейската нишка в основата на тоя изкуствен конфликт. Нит оруснаците мразът американците, нито американците мразът руснаците, но еврейството се опитва непрекъснато да им раздухва расова омраза за да ги сбиве, та са се избиет самички помежду си. Еврейството тека прави- прави войни, в които враговете на еврейството да се самоузбивът. Защо да се аби еврействот ода воюва, на тех не им се воюва. Но на тех им е обещан Нов Еврейски световен РеТ в който еврейството ке биде висшата раса, и на тех им е нужно да избиет расата, която ом пречи, а това очевидно е е белата раса. Логично, еврейските команяги раздухвът расовата омраза срещу белите хора, защото те практически работът за еврейството, и са финансирани от еврейството. Видиш ли команяга, тея са надъхани да избиват белите - да вкарвът черни мигранти, мусулмани, срешу белите еропейци, и да насъскват секаква анти-бели хора расова омраза. Секи команяга го прави, тека им е заповедано от еврейството.

Гад си ти и такива като теб !!!

Не са ръснаците, а руското еврейство и американското еврейство, обединени за техния Нов еврейски световен РеТ, обещан им в Талмуда. Требе им да избиет белата раса, затова се инициирът и манипулирът расови конфликти срещу белата раса, да се воюва на териториите на бели държави, та а дано белите хора да измрът в конфликтите. Нарочно се насъсква, Запада срещу Изтока, белите срещу черните, мъжа срещу жената, децата срещу родителите, лекарите срещу пациентите, правителството срещу хората, насърчева се натагонизъм, омраза и агресия. Съвсем си е нарочно, глей как се дирижира, под строй сичкото. Нито източна европа воюва срешу запада, нито запада воюва срещу Източна еропа, но е една еврейска политическа класа на върха на сичкото, която Хитлер нариче international clique - това е кликата на Зионистите, които дори не са сичките, етнически евреи, ами са повекито, тека наречените крипто-евреи - хазарите, приели юдейството, много конверти (дьонмета) от други религии също, както и секви купени хора - полезните идеоти на Ленин, продажници, команяги, цигани, и секфи други утрепки от дъното на световната утайка.

А бе, ти какъв си: бЕл, чифут или мюсли? Писаниците ти са толкова неграмотни, че явно си личи небългарският ти и неславянски произход. Надъхан с омраза към цивилизацията в Европа, само един мръсен и долнопробен чалма-джия може да каканиже такива врели-некипели измишльотини!

Американците събарят някакви бараки, а руските параноиди от другата страна са готови да започнат 3 световна война.

Американски войници пият Кока Кола и се напиват, а чичко Хрущов блъска по трибуната на ООН с обувка и плаши гаргите. Такива са били тогава годините.

Всеки случай, ако се беше случила световна война тогава, съвсем не е ясно, кой щеше да спечели. Руснаците вече бяха изравнили количеството на ядрените бомби, вече имаха термоядрени, а по брой на танковете имаха двукратно превъзходство на линията на съприкосновение.

Термоядрени - водородни.

И тъкмо СССР да победи и взе, че се разпадна.

Требеше им на зионистите да трансформирът силите си, че команизма като понятие набра сериозна опозиция. Затова целата идеология беши преименувана и трансформирана в НПО-та, световни организации, тръстове, анонимни политически дарения и секфи пранета на пари, та да се наложи като нещо ново, но това си е команиЗкио Манифесто точка по точка, целата не-либерална идеолгоия. Зем ида сравниш, и ке видиш как се поФтарет, точка по точка, с КоманиЗкио манифесто, просто под други думи и имена, но идеята и целите, програмата е същата, точка по точка. Секфи нови '''партии'' беха установени, та да имитирът плурализъм, но отбележи, не моеш да регистриръш никва десна партия, защо ле, нале плурализма е между десни и леви идеологии, а сега десните са извън закона, защо ле. КъФ плурализъм е тфа, ако саму леви партии са разрешени, и кой разрешава, питаш ли се. Еврейството, разбийсе, е зад секафвата лева идеология, а какв ое лева идеология, ако не команизам? Как точно ке те излъжат по еврейски, с различни думички, а ти ке вервъш, че не е команизм, ами е нев-либерализъм, аха, как ли не. Па си е команизам ,точка по точка, по КоманиЗкио манифесто.

Ото, защо се пишеш Скорцени, като си Скопени? Наверно си нечие номенклатикурно комунистическо копеле?

Той дори не знае че правилно се пише с две "Т". Отто.

На български се пише Ото, виж на руски е с две Т.

Номенклатура от времената на Сталин. Иначе кой ще си хареса фашистки ник.

Толко сте тъпи, че нема накъде, не е чудно, че територията е в пълна разруха. Да си направиш рисърч кой е Ото Скорцени. Ебаси невежите тъпанаре, и команиЗки елементи, впиянчени.

Ако беше станала конфронтацията, СеСеСере то отдавна щеше да бъде унищожено, Източна Европа щеше да е свободна и процъфтяваща, а България щеше да бъде днес Швейцария на Балканите, нямаше да ги има комунистите, цоцалистите и прочие паразити.

Не.Запада щеше да ограбва България не от 89-та , а от 58-ма. До 2019 мажеше да я няма вече тази страна.

Значи просто толкова можем. Полша от мрачна соц дупка след 30 години 'такова ограбване' е вече в списъка на РАЗВИТИТЕ държави.

Полша не е я гледай - тя е стълб на русофобията. Там се инвестира. В Румъния - също, те са се били на Източ. фронт срещу руснаците във ВСВ. От русофилските държави се граби и се инвестира в русофобските.

ауууууу Запада ЩЯЛ да ни ограбва......като гледам как "ограбили" навремето ФРГ,Южна Корея и Япония май не е толкова лоша идея. Друго си е да си в голямото комунистическо семейство.......СИВ , КНДР ,Куба ,Венецуела направо цъфнаха

E те тея ФРГ,Южна Корея и Япония са баш поробените и загубилите след вв2. Точно те беха оставени да работът на ползу еврейство, и целата печалба отиде у еврейството, къде па ти виде богат японец, богат германец, богат кореец, сичките са техни еврейски робе. Забогатеха саму тея, които подвиха колено пред еврейството, и заработиха за еврейството. Сички други бес изклучение са оставени на коневръза да стоят гладни и да робувът. Защото Талмуда проповедва, че еврейството ке биде висшата раса, и сички останале са гои - робе. Е, Хуавей се надигна срешу китайската компартия, и ко последва? Терор, безправие, беззаконноЗ, и пак терор, и заплахи, такси, данаци и банната целата компания, това ли е капитализам? в капитализма не е е възможно да използваш държавни и политически средства за обесебване на пазара. Капитализма е пазар, а не политическа идеология. Видиш ли политически терор, това е несъмнено команизам. В самото начало след публикуването на КоманиЗкио манифесто, команизма е бил заклеймен като терорисъм и анархизъм. Команизма никога не се отказа да прилага геноцид, тероризам и анархизам, защот оточно това е крайната му цел - да избие свободомислещите, да съсипе пазара, установи тоталитарна влаЗ на еврейството, и да заграби финансите и управлението на територията, под абсолутна еврейска влаЗ. Как видиш некаде геноцид, тероризам, централни еврейски банки, еврейство, расизъм, лефтисти, политически тоталитаризАм, трее да си 10 000 % сигурен, че евреи и команиЗки ммекеренца стоят зад това, това са техните класически прийоми и начини да обсебът властта и да установът терор, за да поробът секо същество. Талмуда казва, че евреите ке господарстват, а гоите ке им работът за коричка леП. Точно това са целите на команягите - евреите ползвът сичкото, а гоите работът за леП саму, и децата им са изнасилвани, защот оевреите им е разрешено да ползвът гоите за сексуални робе. И са психопати и педофили, с талмудско разрешение, освен политическия терор, се осъществева и религиозен, да си спомните еврейчето Сталин ка пращъше християнски свещеници в Сибир, и за какво.

Това, което се правите, че не разбирате е че команизма е финансиран точно от Федералния Резерв, който нито е федерален, нит ое резерв, ами е частна собственоЗ на Ротчайлдс и Рокафеллерс. Това е световната Централна еврейска банка, от която излизат сички заповеди за команизам, диверсия и унищожение, защото Новеия Еврейски Световен РеТ ви смета за гои, робе. Доказан факт, СССР беше системно финансиран и подпомаган от Федералния Резерв, като най-прочутото финансиране е как 20 милиона ТОГАВАШНИ доларес са биле отпуснати на ленин в злато, като е бил натоварен цел влак, и со политическа подкрепа и покривителство изцело от еврейството, влака со злато в тонове, и прекосил цела Еропа, през началото на Първата световна война. Това, саму за да се бутне руския цар и да му земът огромното богатство (руския цар до ден днешен се смета, че е бил най-богатия чувек на планетата за сички времена, трудно е дори да се изчисли на колко е възлизало богатството му, толкова богат ое бил, нема нормални мерки за изчисление на текиви неща). Последва системно финансиране на СССР-то към Троцки, Сталин, вв2, целата вв2 американците и руснаците са биле съюзници и са си пращале помощ - американците финансирът целата съвеЦка отбрана, и изпращът параходи и тонове храни, лекарства, оръжие, амуниции, финанси, самальоти, и дори научни кадри, сичко, за което се сетите. И това е пдоължило и след войната, но не толко интензивно. Несъмнено е имало и конфликти, и е ясно кой е опитвал да командва и да държи властта в Съветите. Ас лично, щото си нпраих труда да изчетем историите и историята на тея взаимоотношения, ич не се изненадвам . Несъмнено е имало опити Руси да бъде върната на руснаците, но грозната истина е, че еврейството винаги е било на влаЗт в Русия, и има доста елементи от което и сега, при Путин, което лично мен страшно ме дразни, защот оруснаците изпатиха много, беха острелвани като заци в полето, заради мръсното долно еврейско племе. На страната на руснаците съм в тоя конфликт. Еврейството мрази белата раса до смърт. Има стотици еврейски книги и Талмудски рабита пропуведвът да се избиет сички бели хора. Понеже основата на белата раса са немско-езичните нации )алгло и немско говорещи, което вклучва целата Скандинавия, германия и Австрия и прочие...) но еврейството буквално мре да избие руснаците, заради отбраната на техната собствена страна Россия. Без съмнение, руснците си бранът страната, дори со страшен враг като еврейството, базирано вътре и в управлението на собствената им страна. В което, ас ъсм на страната на немците и руснаците, начетах се на заплахи и агресивни расови атаки към белите хора, системно, в продължение на десетилетия, еврейството воюва срещу белата раса, за да вземе надмощие и да управлева като висшата раса на планетата, както им е предсказано в Талмуда.

Колко много малоумници имало. Ако недай си боже брше станала ядрена ТСВ нищо живо не би останало, ни в Америка, ни в Европа и където и другаде било. Това са го разбрали и кухите кратуни.

Че те точно тФа искът. Ама после ке требе да се криет ит ядрената зима, та там ги стиска цървула. Локални ядрени конфликти не им пречът, но веки е трудн ода контролирът ядрени конфликти дори локално, та затфа се услушвът като гърмени зайци.

беше станала конфронтацията и се разгърнеше в масирано използване на водородни бомби, то те щяха да паднат най-вече на територията на Европа - от Англия до Урал. Т.е. Европа за дни щеше да е частично в стратосферата под формата на радиоактивен прах, частично все още на земята, но в зона на сериозна радиация. Т.е. Източна Европа щеше да е процъфтяваща, но най-вероятно за оцелелите мравки и хлебарки. Добре че тогава поне е имало мислещи и отговорни хора на върховете и от двете страни.

Толкоз за краварите. До като няма заплаха си правят провокациите и разрушават, но като дойдат танковете подвиват опашка и млъкват.

Още тогава е трябвало да бъде унищожена тази диктаторска власт, виновна за гибелта на милиони обикновени хора. Може би и тебе нямаше да те има. Интересно, че такива като теб обикновено са завършили за стругаро-фрезисти, шофьори или зидари...Обикновено такива комунистите ползваха за слуги, даваха им по 20лв за донос, като често доносите бяха срещу човек от семейството на доносника. ДОКАТО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ТЪПЧАТ ТАЗИ ЗЕМЯ НЕЩАТА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПО-УМНИТЕ НАПУСНАХА ДЪРЖАВАТА, ТУК ОСТАНАХА БИВШИТЕ ДОНОСНИЦИ И ОТРОЧЕТАТА ИМ.....

Американска подлога си ти.

ти явно си някой от тези, които си посочил, ама от кои по-точно?

Посеркото Ото скорцени пак се обажда от коневръза

Тъжна история!

Ходил съм 6 /шест/ пъти в музея Чък поинт чарли. И може би пак ще отида.

Добре. ШЕСТ пъти. Панелен трол нещастен.

Пише се Чек Пойнт Чарли - Преведено на БГ - КПП или Точка за Проверка и Пропускане на хора и товари .Като КПП Кулата , Маказа и т.н .

Ама не си одилa в чек поинт Чарли, и там е иронията. А виШ Скорцени е одил.