Коментари - Секс роботите - хит през 2016 г. | IT.dir.bg
назад

Секс роботите - хит през 2016 г.

Развитието на хуманоидните секс роботи има вероятност да се превърне в най-успешната технологична тенденция през 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - Секс роботите - хит през 2016 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

da bade kato itinska da ne se razlichava ot normalnata jena i kolko se struva

Радвам се за бъдещето. Искудтвеният интелект е много важен за жена в природата интелекта им го няма. Ако сега мога да си купя такъв робот никога няма са се докосна до биологична жена.

Егати дивотийте. Че той света ще свърши бе хора, роботите не раждат деца и ще дойде момента да няма хора. Тоя Дрискол направо се е одрискал от всякъде.

Сексът е най-силното оръжие за манипулация и контрол на масите. Тази тенденция, за която се говори във въпросното материалче, всъщност има за цел да увековечи тази роля на секса чрез описаните нестандартни средства, тъй акто либидото на човешките същества отслабва драстично (т.е. контролът започва да издиша) и са нужни спешни мерки тенденцията да се обърне. Другото са медийни задявки и опити за отвличане на вниманието от това, което всъщност се случва, за да не могат масите да се усещат какво всъщност става.

Най-после една добра новина в нета! Само че какво ще стане с татуираните мачовци, които цял ден се потят по фитнесите, за да направят плочки и да си изпросят секс от фолкаджийките, които пък си присаждак цици и джуки със същата цел- да я забележи татуирания мачо?Роботите ще решат този голям проблем-фолк-дивите вместо "мъж до себе си" ще си имат робот-тъпкач и ще могат по-активно да се отдадат на"високото си изкуство".Надявам се,че роботките-секс робини, няма да са много ръбати и неудобни за употреба и най-важното-няма да ги боли глата или да са"неразположени" като на мачото му се поиска. Дано това стане не през 2040г, а направо от 1ви август тази година. От къде да си намерим такима секс-роботки?Дали се продават в Лидъл или МЕТРО?

само,сипвас масло,на,хидравликата,и гледаш,да не падне акумолатора,и аиде наме нивата....

Секс роботите - хит през 2016 г. Ама къде?

като предвиждам сватба между 2 гей робота , а може и между лиз-близ-роботки

За бисексуални господа, любители на тройките ще се продават фабрично женени мъжки и женски робот. А тези с груповите изпълнения ще могат да си наемат няколко робота наведнъж (дезинфекцирани). То всъщност...Може би всички ще наемат роботи, ами няма да купуват, защото покупката ще ги кара да се чувстват "обвързани", пък те са свободни хора все пак и любители на нови свежи емоции с различни сексуални роботи! :))

Споко бе, сигурен съм, че ще има програмки и за удовлетворяване на фантазиите и на двама ви.

Това е биологично оръжие срещу тъпаци, за да ги предпазят от размножаване. Умните хора и порното не харесват, защото усещат, че няма взаимност

'Умните хора и порното не харесват' Много ли умни хора мислиш че познаваш достатъчно добре? ;)

Познавам порно ценители - до един са от най-долната каста :) А истински умните сме малцина!

жена ли си, бе?

Докато чукаш робота и ще му зареждаш батериите!! От фрикциите.

То пък какво има да му се зарежда на робота - една батерийка от малките стига да вика чат-пат "Вундаба!"

Чукаш тенекия :) Нито ще извика Третият с " Оооо...Божеее", нито можеш да и изчукаш первезната душичка. А тръпката е в "откровението" на перверзията. Другото е гимнастика и фрикционни процеси. :)))

ами кво ша праят, проститутките, секретарките, либовниците, държанките бре хора??? ша умрат от глад бре!! хахаха...

Hаи после, краи на дрането!! Oставям и жената,... защото,.. и тя ме кара цял живот да плащам я секс!! ;))

Май ще ставаме терминатори :)))

Щука

айде на чеки*те, честито! Сетне и за вас нещо, поне за тея с пари ;)

Тъжно и гадно, ако е така. Хората стават все повече, а са все по-самотни... парадокс...

Доктор Дрискол, здравата се е одрискал, само това мога да напиша под такава новина.

Защо роботката на снимката ми мяза на китайка? Щот без другото има изобилие на истински китайки дето не само ще ги роботим, но и ще простират.

Рай за тираджиите

Ако правеха и мусака направо се замислям!

Еми ако не успеят да ги програмират за мусака, направо си взимам един такъв и правя с моята като във вица - да научи робота да прави мусака и да си обира крушите при майка си.

Аз ако из*укам секс робот ще ми роди тенджера под налягане - от него тенекията от мен въздухът под налягане. На раменете си имам резервоар за него :)

Как искам да пипна роботката на съседа ,няма само той да си я боцка.А мойта роботка я давам при твърда тарифа 50 лв на час.И най-готиното е ,че ако издебна съседа и му боцна роботката/па нема и да я питам дали е съгласна/ не може да ме гонят разни прокурори за изнасилване.Затова силния пол да не му мисли много , а да се хвърля на роботите.

Дайте на кака робот да бара...

За тези, които се клецат спортно, без любов, роботите ще са като електрическите доилни агрегати за кравите.

Вземаха бизнеса на украинкте и сливналийките тез роботи!

Глупаво си остава само с кукла

го е казал. Те са майстори в "нетрадиционните" желания. От Содом и Гомор, содомистите пожелали трите ангела пред дъщерите предложени от Лот, бащата изчакам от дъщерите си за да се запазят произхода и шекелите във фирмата. Пъпкуване (само производство чрез генной инжинерство) и чукане с тенекии...за избраните. Гоите ще ги кастрирани и химически подтискаТ хормона лените им желания - полският филм от 80-те "Сексмисия".

ще чукаме тенекета. трябва да сме в крак с модата :)))

и не ги боли глава

ХУБАВОТО Е ЧЕ ПРИ РАЗВОД КЪЩАТА ОСТАВА ЗА МЪЖА А ДЕЦАТА ОСТАВАТ ПРИ МАЙКАТА

По какво си приличат ураган и жена? - И двете идват с "духане" и ти отнасят с къщата.

Да ги пуснат на турне из Кьолн - ще пожънат небивал успех...

Много як коментар си направил "мигранте"! Но дори и бежанците от ислямския свят/които имат право на 4 жени/ ще искат различни роботи, а тия пред Кьолнската жп.гара няма ли да са еднакви,тоест - серийно производство ? Да не вземат ония да се светнат ,че някой се ебава с тях ? Иначе идеята ти е безценна и дано стигне до Дойчланд.

Ако ти объркат пратката и то пратят мъжки вместо женски със заредени батерии и ако те погне?????:)

Ами ако му се прищял блоуджоб?

Вас двамата май не ви е страх, а ви се иска, размечтахте се нещо.

Във всяка чалга кръчма е пълно с секс роботи. При това повечето се отдават под наем на символични цени. В България скъпи секс роботи нямат никакъв пазар. Може би само интелектуалците ще ги ползват, защото ще са по-умни от чалга секс биороботите и може да се води разговор с тях :)

Бай Ганьо отишъл в Япония. Гледа на тротоара - секс робот. Пъхнал 5 лева и оназ работа и почнал да го клати юнашката. Точно преди кулминацията, робота го хванал за топките и с безизразен метален глас издрънчал - "дай още 5 лв иначе късам!"

Тъпооооооо !

Една идея към Германците: Да накупята 1 100 000 от тези и да раздадат на "бежанците"... ша си спестят доста проблеми по нова година!

Aa, че на мене 'га ша ми бръкнат под полата тогава?

Тази на снимката - с Линукс или Windows e, да няма blue screen of dead точно преди края ???

Не, с BedOS трябва да е. :))) Най-сетне и намериха приложение спрямо името. :ROLF

...в "Марсиански хроники" има разказ за един землянин, който възпроизвел семейството, си изоставен на Марс. Съпруга и деца роботи, вечер гледат звездите и чакат спасителите.

Големи размисли: blade runner, изкуствен интелект, друн дрън, че пляс! Сякаш няма от 100 сигурно и 200 години секс кукли айде... Просто технологиите напредват и куклите се "подобряват"... никъв изкуствен интелект, никви роботи намя.

Друго си е да са смарт с тъчскр... тъчтитс.

Влиза мъж в секс-шопа. Иска кукла. Пита за дата на производство. - 05.01.2015. - А не-е-е "Козирог"в никакъв случай.

да им сложат големи цици и тесна пичка и са ОК!

A "О-пръстен" да има ли?

Пълни глупости, тези нови "технологии"ще забаламосват идиотите, но накрая ще поискат и истинска реалност - готини мацки с добри умения.

И след това проблеми, ти остъй туй, както върви, те "инструментите" и за мъжете и за жените са много технологични и отдавна са по-добри и от най добрите естествени "аналози".... Не е надобре работата за популацията на запада, че и части на изтока (Япония :) например)...

Повечето готини мацки не са с добри умения.

Еми германците доста работа ги чака по роботизацията, ако искат да им е мирна главата. Пък и гАза.

Това ми звучи като атомизиране на едно свръх егоистично общество, непригодно за живот.

Мъжките няма ли да са малко опасни. Ако се бъгнат нещо...

... особено ако те надушат отзад.

АААхахаха, чакай че си представих една картинка... Мъжки, който е забил в режим нагон, а сервото на ръцете му е отказало и се лашкат като безполезни израстъци.

като гледам секс роботите са все от женски пол т.е. това е подсъзнателно желание на мъжете да имат нещо което да им удовлетворява всички желания, които жените не искат. Тоест причината да се развива този сектор отново са безкрайните глупави претенции на жените това не искам онова не искам и т.н. което си е явно проблем в планетарен мащаб.

Глупости пишеш, точно обратното е.

обратното на кое? секс робот мъж да си виждал някога? вибраторите не се броят :)

Утро в планината. На една полянка има кошара. До кошарата - колиба. От колибата излиза един овчар и се протяга, а покрай него се изнизва плахо една овчица. Овчарят я плесва по задницата и казва: - Ех, ако можеше и да готвиш...

На "ученката" явно заинтересовани лица са кихнали яки кинти за да прави публикации и подготвя стадото за поредното малоумие, родено в началот на 21 век - векът на ниското качество и терористичните атаки.

поредните фантасмагории от некадърни псевдо-учени, търсещи сензации.

Никви "фантасмагории", братчет - "ъпгрейдване" на надуваемата кукла.

Кажи го и на чик*ята. Най-доброто постижение на научно-техническата революция в чикиджийството.

В преобладаващия секс на идиоти, що пък да не се включат и роботи.

даже има и предимство-няма да се плодят...

На ония от Близкия изток не им трябват роботи за тая работа, те си имат европейки да си ги изнасилват.

Дълбоко умозаключение след 1 изнасилване и стотина опипвания. Че то в Русия тогава трябва направо да роботизира рускините, които и без това редовна лапат арабски икви ли не.

Едно е да го лапаш с желание, съвсем друго насила. Насила може и ти да го лапнеш.

Ти какво, ще чакаш да станат повече за да се светнеш, а?