Коментари - Русия е шампион в Световните игри на ума | IT.dir.bg
назад

Русия е шампион в Световните игри на ума

"Световните игри на ума" (World Mind Games) е международен спортен форум, в който състезатели от цял свят се конкурират не по мускули, а по ум.

Обратно в новината

Коментари - Русия е шампион в Световните игри на ума | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста показателно, отново! Тази нация доказа, че има потенциал. С времето ще се вижда все повече и повече.

Тъжното е, че се вижда все по-малко и по-малко. Безжалостната експлоатация на руския народ от деспотични господари през вековете го стапя. И докато навремето не е имало отдушник и народа все пак е оцелявал, в наши дни кадърните и оправните са добре приети навсякъде и съответно преобладаващата част от руските кадърни хора изтичат към това навсякъде... За съжаление Русия ще тежи все по-малко и по-малко на световната сцена и това дори да е обратимо, са изгубени много години (поне 100). Путин дори прави нещата още по-лоши, защото създаде врагове от украинците, които винаги са допринасяли за общата тежест на Русия. Сега са вече врагове...

Интересното е, че когато споменават за руснаци, всички употребяват епитети като "пияници, курви, и т.н.". А комплексът на собствената малозначимост при Бай ти Ганя явно не позволява да цитират успехи в подобни състезания от световен масштаб.

Да, те и игрите на глада спечелиха...

Винаги съм твърдял, че пияниците са най-умните хора !

много прост и награмотен народ сте, ей! тъпаци! добре, че хората мрат, че щеше да е непоносимо да живяе вечно с празноглави кратуни като вас, идиоти прости! САЩ имат ексклузивното право да СЪЗДАВАТ ПАРИ (от въздуха, буквално), посредством договорката от Бретън Удс след края на 2-та световна война. Реално, те са Финансовият Бог на планетата Земя. Нормално е, който им е партньор да има и той парици, а тези, които не са им - да гребат... И понеже хората правят всичко единствено и само за пари - не-партньорите на сащ страдат материално (от тъпотията си, че правят всичко и само за пари)...

Определено си тъпанар! Всяка държва може да си печата пари. Обаче когато печата много, парите се обезценяват, затова НИКОЙ не печата пари повече от нужното и за смяна на старите копюри. Ако ставаше с печатане на пари САЩ нямаше да имат 17 трилиона дългове.

Нямаше я! Ама те другите да не са толкова балами, искат си дълговете в злато.

Ей кухльо, простичък си! Шефът говори едно, ти плямпаш друго... Я се премести в другата стая, че тук миришеш!

2/3 от "кредиторите" на САЩ са държавни агенции/институции. Колкото до обезценяването на пари... представи си, че тези пари отиват за заеми на "недоразвити" страни, и се връщат обратно, без да влязат в реално обръщение

Поради тази причина ВСИЧКИ НИЕ във форума си изпращаме децата да учат в руски университети, караме руски автомобили, гледаме руска ТВ на руски телевизори, говорм по руски телефони и даваме мило и драго да учим руски. Смех не, ами плач! И то голям! Хахах!

Така е, за съжаление е пълно с посткомунистически овце като теб, които: 1. си пращат децата в измислени западни университети, набутват се с огромни кредити, след което децата им се връщат в БГ с празен поглед, а чужденците, дошли в нашите родни университети, изкарват учението си на практика без пари, след което се връщат по родните си места и за тях има работа / 2. Дават маса пари за поредната шибана джаджа, от която нямат нужда, и карат неоправдано скъпи бмв-та втора или трета употреба, при положение, че могат да си вземат много хубава чисто нова азиатска или (вече има) модерна руска кола, на доста по-ниска цена / 3. Гледат родните сороски медии, които на практика просто повтарят дума по дума това, което им се диктува. / 4 Хващат се да учат немски и френски, без въобще да им идва на ума, че глобалната обстановка рязко се променя. Айде, за английския ще се съглася, че все пак ще си остане популярен език... Впрочем, освен руски, съветвам те да започваш да учиш и китайския.

колко глупости, мухохохохохохохоохохохохохоохо, чудя се защо задържаха тая новина една седмица, ама то ясно защо де, имайки предвид какъв е сайта, 12 плюса на тая смръдня са ти лепнали. Международната обстановка се променяла викаш и немчулята ше подкарат лади, хамерите ще заядат пироги, а Китай на йотафони ше минат, мухахахххахаха, путлерастията трябва да влезе в учебниците по медицина.

Брат'чед, ако караш руска кола, то е защото не можеш да си купиш друга! А за другото не ми се говори с неудачници като теб.

40 000 библиотеки и повече от 800 милиона книги в тях.Е,умните американци не искат книгите на Русия.Искат несметните природни богатства.

Искат, искат, и още как... ама ще си останат само с искането.

800 милиона са годините тиражи на книги в САЩ, така че очевадно пияндетата малко четат.

Резултатите не са случайни. В Щатите бялото население умишлено се оглупява в името на мултикултурализма. Ето, избраха си афроамериканец за президент и следващата стъпка, върхът, е да си си изберат ром за президент. Ние можем да им предложим чудесни екземпляри - от Филиповци, от Столипиново...

Тези игри на "Ума", дават доста грешна представа, там се показва къде професионализма в игрането на тези игри е най-голям (добре заучени тактики чрез обучение и практика кръжоци, клубове или училища). Руснаците са славяне като нас, и по принцип ние (те явно повече) имаме традиции в тези дисциплини от времето на комунизма където хората имаха повече време за самоусъвършенстване в правенето на НИЩО ...

И какво общо има това с технологиите?

Русия умира да е шампион в някоя глупост като игра на шашки или шах. Сами по себе си игрите са интересни, но са просто игри. Пропагандата във всяка диктатура се нуждае от подобни "успехи" за да утвърждава режима... Шампиони по безумия са руснаците!

Ха,тъпа главо!Никой за нищо не умира,освен клетките в безпомощния ти мозък!Хората са отишли,видяли и победили!И не в шампионат по американски футбол или вдигане на тежести,а в няколко игри,в които трябва да се мисли!Нещо,от което си лишен!Съчувствам ти!

расията, путлераста обижда теб, странни увредени хорица са, мужики ли пишете тук бе, кви сте?

тате, прост си беше, прост си остана! :)

А защо науката в последните години се прави само на запад. Най-добрите университети, най-модерните технологии, ускорителя на частици, мисията до Марс, медицина, медицинските операции, изобретенията... Всичко се измисля от Европа и САЩ и после се пуска за производство в Азия на евтината работна ръка. Да правят го с мозъци от цял свят, но това не променя факта че бъдещето се създава именно там

Верно си неук. В Европа и САЩ нищо не се създава вече, освен копи-пейст кадри, срещу космически суми, които работят върху нереални проекти и си раздават нобелови награди за неосъществени на практика постижения. А ускорителят на частици е много красноречив пример за това - дори нашият при изхода на София май се оказа, че е по-функционален.

Т Ъ П А Н А Р

Заглавието е много точно - игри на ума! Не виждам нищо изключително. Все едно е състезание по решаване на кръстословици. Нищо повече освен рутина и прилагане на стандартни похвати. Както и в тестовете за определяне на IQ, които според мен нищо не показват относно интелектуалните възможности на човека. Който и да наблегне на подобни тестове в продължение на пет-шест месеца и ще види резултат, който обаче не означава, че е станал нещо повече от това, което е бил и преди.

Най-естественото е руснаците да са шампиони точно по игри за ума. Че кой друг, американците ли - те са шампиони по палене на войни по света. Пластмасови мозъци без ценности и логическо мислене. Руснаците са хора с традиции в четенето, науката, а ония кравари с парите си купуват умове от чужбина. Слагайте ми минуси и плюйте след мен, не ми пука, важното е, че на земята все пак освен българите, които са много способни, са останали и руските четящи хора, славяните, които пазят това, което остава след нашествията на тъпите американци, които унищожават цели нации в името на гласуваните им пари от Конгреса за оръжия и ужким налагане на "Демокрация". Да ви .... демокрацията в Сирия, Украйна, Иран, Ирак (където изпратихме наши момчета в ковчези), Афганистан и т.н.

тука е меката на путлерастията, ще ти метнат 20-30 плюса за нула време

Скрий се, бе, плоскоглаво същество, родено с Путин на уста! Когато руснаците са започнали да четат и да творят, на Путин още праотците не са били програмирани! Така че великият дух си е велик, ама какво да се прави като не е американски

Половината руснаци са българи. Не забравяй че Волжска България остана там и се смеси с русите. Така че не се знае тия учени точно руснаци ли са или са с български корени.

Не забравяй, че древните българи са стигнали чак до земите на Китай, така, че китайците взели второ място също може да имат далечен български корен в родословието си. А израелецът представил се най-добре, е потомък на българи приели юдаизма.

Много си куха. Марш в кухнята да миеш чинии, там ти е мястото, за друго явно нямаш капацитет.

Кончитке, не се опитвай да лъжеш, че си жена ;)

Жената ще си измие чиниите, не се безпокой, друга жено! Въпросът е, че твоето плямпало няма как да се измие от "капацитетите", с които явно разполагаш - можеш само да се жабурнеш леко и пак да продължиш. Брррр, малка гнусливка!

Тъпа краво, задай си първо въпроса "какво четат руснаците" и провери после - Основно американски автори. А ония кравари държат 95% от нобеловите награди по физика, химия, икономика и дори литература, като благодарение на тях имаш компютър, интернет, GSM, GPS, транзистор, телевизор, пералня, миялна, микровълнова, аспиратор, климатик, хладилник, ръчен сешоар, асансьор, електрическа крушка, индукционни котлони, дядо Коледа, известен за кучки като теб като дед Мороз, освен това краварите са създали рока, блуза, рапа и т.н., разходките по Луната, марсоходите, сондите извън Слънчевата система

Де, де, де... много американин си нагълтал днеска бе! Чакай сега да вкараме и малко анализ, че на теб май ти куца тая част. ОК, значи "краварите" дължат прогреса си на два основни тласъка - 1. Прибирането на хитлеристки учени след края на ВСВ и 2. Прибирането на съветски учени след разпада на СССР. На практика, целият им прогрес се дължи на работата на хора от различни краища на света. Ако знаеш колко българи бачкат в майкрософт (примерно). Така де, това естествено не омаловажава успехите на държавата, наречена САЩ, но следва да се замислиш дали се дължи на нейния капацитет или просто кукловодите й са си изиграли много добре картите през 20-ти век? Стигаме до изкуството. Пич, рапа и блуЗа са създадени от робите на краварите, дай да не се лъжем. В общи линии, цялата модерна музика идва от черните. Ако говорим за киното - тук са царе, така е, и май това е най-силната им страна в крайна сметка, тъй като цялата им страна се превърна в един голям филм. Макар че, аз така и не разбрах кое е американското на "Уолт Дисни" например, взаимствайки нон-стоп от чуждите приказки. Относно дядо Мороз - бъркаш, не е едно и също със Санта Клаус. За да не се бъркат така американофилите, русофилите наскоро дори пуснаха една сравнителна таблица, можеш да я потърсиш. Впрочем, можеш да хвърлиш едно око и на класацията за романи на всички времена. Съвременните руснаци са отворени към света хора, не виждам проблем да четат И американски автори (доколкото има сполучливи днес). А ти би ли цитирал една съвременна американска книга, която си прочел? П .С. Да кажем и няколко думи за нобеловите награди. Абе, май напоследък взе да им пада стойността. Започнаха да я връчват за твърде нелепи неща, а щом и Обама я получи... Не знам как е било в миналото, но дали все пак тази награда някога е била напълно освободена от политически влияния?

В продължение на гениалната ти статистика-те,т.е. кравогледачите са създали хамбургерите,пиците,биг мак ,биг тейсти,чипсите,сладоледа,пържените картофки,пуканките,кока колата,пилешките бутчета и тоалетните чинии.Забравих за царевичната ракия.Много важна е и печатната машинаётая която печата зелените пари,с помощта на които такива като теб стигат до високо-интелектуалното ниво да стъкмяват такива идиотски статистики.Бъди здрав и не забравяй да си пуснеш сифона в тоалетната,който също е краварско изобретение.

Брей, за първи път да видя рускиня с добър български. Браво, рускинче, само така. Само не ми е ясно защо не се върнеш в Матушката, ами стоиш тук? А може да си българка, женена за мужик, да, може и така да е.

Да им ЕМ руска

и това ако е мерило за умни игри... нямам думи -айнщайн сигурно само шах е играл така лиси мислите -това са игри на тъпотията и комбинациите а не на ума имаше една игра на ума в русия и тя се казваше -что, где, когда -ето тава е игра на ума , а също и новата -стани богат -това признавам за игри на ума

с толкова много ,,афроамериканци,,...???

Тук най големите умници сте се събрали да възхвалявате гения на руснаците :)

Очаровани сме, че забелязваш. Хайде, наздраве, и честита Евразийска нова година!

Евразийците в Азия. Тук е ЕС.

Много прости хора са русофилите! Обичайте си Русия и сатрапа Путин, ама далеч от България, там някъде в Сибир, та да ви се избистрят мозъците, ако имате такива! Агентчето на КГБ обяви НАТО за враг на Русия! Ние сме НАТО! Който е против това е национален предател и заслужава само едно!

Ти като искаш ходи да правиш свирки на войниците в американските бази. Народът МАСОВО е против НАТО и съвсем скоро идва времето, когато тази терористична организация трябва да бъде изхвърлена от България... и не само.

Абее, от русофобите дали има поне един мъж........

Ама недей ги обижда де. Те са повече от мъж и жена, те са трети пол ;)

путлерастията води до извращения, дърти бг пенсионери се отъркват от голо жоже до кръста на конь на стената и стенат, отврааааат, те това е гнусна история

Аз съм против тези статии къде е българския дух? България е номер 1 на 3 морета ние сме най великите булгар! Булгар!

моретата, морета има, хора няма, емигрираха в "умната" мужикия, остана в бг само путлериския електорат да я спасява, като гледам направо е трагично положението вкараха 4 души в парламента

Ти си ГОВЕДО и не бих се учудил хич да си платено такова. За добитъка като тебе следва да напомним, че Русия пише на КИРИЛИЦА/Климентица/, дето е получила от Българи, езика и е изграден въз основа на църковната литература, получена през 14 век от избягали от Търново висши наши духовници и накрая, но не и на последно място - аристокрацията им, която ги е движила да станат световна сила, е в голямата си част взета от Волжка България, след като Петър Първи е разбрал от бунта на руската такава, че сънародниците му боляри масово НЕ СТАВАТ за модернизиране на държавата. За влиянието на България върху формирането на Китай можете да прочетете "Пътят на България" от академик Димитър Съсълов. А да не споменавам факта, че ако не беше България вместо съвременна Европа щеше да има Европейски халифат! Защо ние не сме водещи в това състезание? Честно, смятам, че няма покана или няма подготвени състезатели. А и е редно възрастния да остави децата да се състезават, вместо това да се дезинфекцира от всички политически и най-вече духовни КАТО ТЕБЕ въшки, дето му смучат кръвта и врякат: защо си паднал в калта!?!

питай един мужик дали мисли така, последния го питах за азбуката, каза че е от гърция, за нас не беше и чувал, ааа залатие пески вика, дева и изкуфелото сасловие путлериско дето иска да ни продаде за без пари на варварите

Нас тия егри не ни греят. Бокс, борба и футбол - това са игрите. Тамо са парите! Кобра, Кобра, Моци, Моци!

Като са толкова умни, защо страната им е такава помия?

Тя помията май е в главата ти.

Ти знаеш ли, че в Москва учителите взимат близо 2000 евро заплата. А тази в България е 200 евро. Май не те, а ние сме в помията.

а знаеш ли колко взимат извън Москва, а знаеш ли че твоята бленувана Москва е най скъпият град за живеене в света?

лъжеш като всяка типична мурзилка link зарлата 40000 рубли = ок 600 долара, които скоро ще са 6 :) Иди на 200 км извън Масква и стой та гледай мизерия, таварисч!

Сега видях на този зомбиран льольо писанията... бедно ми евро-магаре (с еврофондове, закачени на пръчка към гърба му), един руснак със средни финансови възможности ще те купи и продаде 10 пъти!

ТОГАВА ЗАЩО ТУК В ЗАПАДНА ЕВРОПА Е ПЪЛНО С ПОЛУЧОВЕЦИ?????? Тия глупости дето пишете вървят за едно време, сега е лесно да се провери всичко, отиваш в западна европа, мужики навсякъде, строители, айдуци, детегледачки, проститутки, и тн, отиваш в мужукистан нема един немец да мъска рашъни и да ги рекетира, що така бе бг пенсии путлерасти? Що лъжете така?????

Професионалисти от Русия и Китай срещу аматьори от останалия свят. В тези "спортове" си има световни шампионати и те показват кое как е. Така че е смешно путлерастите да квичат щастливо.

Ти не се ли уморяваш бе... Погледни колко шампиона по шахмат има Русия, после ела пак да пишеш. А това, доколкото разбирам, е оупън турнир, тоест, играят и професионалисти, и аматьори, не е тенденциозно само едните да са такива. Подобно на първенството по снукър "Виктория Оупън", което се провежда от няколко години в България - играят както най-големите звезди на спорта, така и аматьори.

хамериканците напраиха компютър който може да бие всеки шахматис, безмислен "спорт", а и да не забравяме най-големият в него каспарофф какво мисли за жожето и путлеландия

Легендата за умните българи Западнофили, да оставим за момент настрана другите държави, които и в продължение на стотици години срещу България да тичат няма да ги стигнем. Кажете щом българите сме толкова умни и прославени, как така стигнахме днешното положение, как така сме най-бедни вече 25 години в ЕС, как така си продадохме държавата и как така хората са принудени да напускат ежедневно държавата в търсене на бъдеще?

Тия които направиха всичко са си умни, имат милиарди, яхти, имоти по париж и лондон, островчета около дубай, карибите, кое им е тъпото. Обаче в булгаристанъ от 7 века е култивирана една прослойка, дето и в момента си цъка по компа и нищо не прави, не емигрира, не протестира, не еволюира, нищо не прави, чака някой "ослободител" да го опне и да му дава по-малко колко да не пукне от студ и глад, в замяна на което той ще е послушен.

Повечето биха ти отговорили, че не е така от 25 години, а от 70 и щяха да са напълно прави. Но причината е много по-стара. Един "набожен" "`ристиянин" изби аристокрацията навремето, която тогава работеше за народа си. А когато "еретиците" богомили направиха преосмисляне на хрстиянството въз основа на корените му и освен това създадоха нов тип общество, нов тип отношения, нов тип на мислене, те бяха изгонени, горени на клада и т.н. Там където ги приеха настана Ренесанс, обновяване и въпреки жестоките гонения разцъфна повече или по-малко цивилизована Западна Европа, после и Русия, Щатите... А тук си носим последствията на поговорката да изпуснеш питомното(богомилите) и да гониш дивото(византийщината)... От тогава насам сме от едно робство в друго. И докато се кефите на това, че сте открили, че сме в средата на калното блато и да забивате пръста в раната и солите, само ще става по-зле - за самите вас също, защото можеш да избягаш от всичко, но не и от себе си. Иска се ум, позитивизъм и постоянство в тях, иска се осъзнаване на грешките и поправянето им. Защото - колко убийци човечеството екзекутира - нито един от убитите от тях не се върна. По-разумно е да предотвратиш злото, вместо да немариш и като стане белята - ТОЙ/ТЯ е виновен! Не, ако става въпрос за вина, всички сме виновни, макар по различен начин. Това оправя ли нещата? Не. Осмислянето обаче поне не вреди, а при подходящи условия дава изход от блатото - 6 хиляди години ни има нас Българите. Не сме живяли през цялото време в блато, я.

Добре де, правихме автомобили - румънците - не, правихме камиони - румънците - не, правихме самолети, автобуси електронно изчислителна техника, полупроводникова техника, пасивни елементи, бяла и черна техника, металорежещи машини, машини за хранително-вкусова промишленост, имахме родни селскостопански продукти - а сега какво се пулучава? Днес отивам на пазара и купих - какво? - Чешки картофи, баси... Какво стана с другите неща? Защо румънците например не бяха правили половината неща, в които ние имахме някакъв опит - сега правят? Само не обяснявайте, че всиииичко е било от боклук, по-боклук и затова всичко е затворено...

По същия начин както и Римската империя се е разпаднала!

;) Може да са умни, но накрая басейни имат онези, които не могат да решават задачи за басейни. Това е положението, уви.

Ама положението е такова от край време и в цял свят. Разбира се, винаги има много малко изключения. Тия дето могат да решават задачите, очевидно нямат качествата на тези, които не могат да ги решават. И затова едните бачкат винаги за другите.

И кои са тия "качества" дето ги имат командващите? Лъжат по-добре, мажат по-добре, убиват по-добре, общо взето това са май.

Извода е че ГМО то понижава интелектуалните възможности. Путин затова го забрани в Русия. А в Европа за да има кончити трябва да го разрешат.

Е, това е известно доста отдавна.Че когато си поставен в трудни условия и трябва да оцеляваш, се развиват всякакви способности.Както е известно че т. нар. демокрация произвежда най-големи тъпанари и хора неприспособими да оцеляват.60% от хората живеещи при демокрация, ако бъдат поставени в условията на Русия, ще завършат живота си със самоубийство преди да са минали 6 месеца, останалите ще се самоубият по-бавно чрез алкохол наркотици или лекарства.Главният признак отличаващ хората-готови продукти на демокрацията е това че те не могат да разберат какво крепи руснаците да живеят.

Главният признак отличаващ хората-готови продукти на демокрацията е, че те живеят, а не оцеляват, за разлика от руснаците. Животът е един и тези комунистически лакърдии за силните хора които могат да минат през всичко за постигане на висшата цел, вече не минават. Хората искат достойно и спокойно съществуване, а не да могат да решат задача за 15 минути или да победят на игра на шах. Това е приоритет на бедни и комплексирани нации, за да има поне нещо, с което малко от малко да си повдигнат самочувствието.

Ум умува, ум царува, ум патки пасе :)

Отварям в нета новината и гледам на стълбичката главно лелки на по 50-60 години, мухахахаа, е това ли е умният потенциал на планетата, хохохохо, това дори не е World Mind Sports Games. Поредната ИЗКОПАНА новина за путлеристите тука, ми дайте откога се провежда това "състезание", що за първи път го чуваме, къде е било преди това, защо от 227 държави участват 27 и най-вече какво цитирате, вероятно итартассср, риа и ква ли не мужишка пропаганда. "САЩ паднали, а мужикия победила", ура, типично в стил .ир.бг. "Световните игри, ама на глада" ги чакат "победителите" следващите няколко години, понеже са много умни и бият на шах, дама и не се сърди човече. В тоя ред на мисли ей ви и друга новина: 38 държави се съзтезавали на дарц в ню йоркски бар и американците взели 20 златни медала. Ся, който е путлерисче - минусче, нормален - плюсче, а .ейчетата да репликират: ууу колко си болен, луд, хапчетата и тн, смешници.

Виждам, че от истината за собствената ти некадърност и треторазрядност доста те е заболяло? Одобравям!

Не си болен. просто си прекалено зомбиран. При зомбито всичко се дели на две : ДА/вярно, правилно/ и НЕ /грешно, неправилно/. Зомбито не може да измисли нищо друго, защото е зомби. То само повтаря това което му е казал химпнотизатора (зомбиращия Голям Брат) Обичам те!

Ами то краварите май станаха най-тъпата нация. като им гледам "образователните програми" - направени са като за полу-идиоти. Чичо Сам изби индианците чрез кастрация, сега метна и собстения си народ. Никоя империя до сега не беше заробвала собствения си наог. Все чуждите са били роби. Разбирам,че ще ревнеш че са най-свободната нация! А дали е така?

е както обикновено за дира, путлеристи:нормални = 2.5:1 и два три .ея, дайте нещо ново, изтъркана история

Браво, братушки! Само така!

Чудя се, ако са толкова умни, как докараха до това състояние икономиката си, индустрията си, банките си, рублата, международния си политически имидж... Е, разбира се най-умния там е този който еднолично взема решенията - умните хора го преизбират и поддържат с най-висок рейтинг в страната...

Докараха го чрез безпрецедентна атака от страна на трети държави, които си поставиха за кои ли път за цел да ликвидират Русия. Подобна атака би разрушила ЕС примерно , но не и Русия. Хората в Русия са свикнали през някакъв цикъл някакъв световен изрод да иска да си присвои нещо тяхно и също са свикнали и да го погребват този изрод. И сега ще е така!

Та, кой ги нападна руснаците,? Нубия?

ние българите дори не сме учствали, но пък сме достигнали до демокрация и посперитет.. кой сме смее а ?

кой докъде го е докарал времето ще покаже очевидно имат мозъци, ресурси и "извънредно големи" приятели - не бих се тревожил за Русия имайки предвид финансовото, демографското че и моралното състояние на Запада - руснаците ще се оправят

Да де, те вече цял век се оправят, видяхме докъде се оправиха. Също горе-долу толкова комунягите чакат гнилия капитализъм да рухне, ама уви...

"докараха" го там, да са една от малкото останали суверенни държави! Вместо да се излагаш с тъпи въпроси айде иди да питаш Юнкер (JUNKer - да, така се пише) дали си бил послушен през тази година или пак ще ти се размахва пръст и ще ти се четат доклади за това, че си кайма III-то качество...

кво е суеверен ли суверенен ли, много често се плямпа от путлер и от вас путлеристите, да не би да кажеш че получовеците са независими и свободни и не се съобразяват с никой ли????????? Айде стига с тия клишета, обръщат всичко в долари и евро, молят се на китай през ден два за нещо си, сега ще ги наврат където им е мястото, за какво въобще говорим, запдна европа и сащ са заляти от руснаци, буквално, (понеже им е много арно в суревенната им държава, мухихихи) какви суеверни държави кви 5 лв???

Предполагам , че темата ще бъде лишена от прекрасното присъствие на любители на теорията , че Земята е плоска и има краварник в центъра и нищо друго наоколо. Браво на руснаците. Време и ние отново да се върнем на нивото , на които бяхме!

Затова пък из форумите е пълно с идиоти любители на теорията, че земята е кръгла и понеже е кръгла затова цялата принадлежи на Велика Русия, която много скоро ще ни освободи като освен това ще победи Турция и ще ни подари цялата територия до Истанбул.

Грешиш! Във форума има мнозинство , които храни топли чувства към Русия , поради близката култура , сходство в манталитета и историческите връзки и хора, на които им се плаща (не задължително с пари) да взривят отношението на тези народи. На всеки му е ясно кои какъв е от пръв поглед!

Че те винаги са били шампиони в това. Няма по-добри научни теоретици от тях в науките а военните им тактици с лопата да ги ринеш.

мдаа и един мармот ...

луминософ е най-големия теоретик, тфорил е от физика, химия, поезия и кво ли не, като отвориш уики не можеш да намериш ни едно постижение, ама открил според едни книжки някакъв закон, дето само сънародниците му и ние твърдим, че го е открил

Е, пред него Тошо Професора е звезда супернова. Друго си е да си прайш селфита с ученички и да ръсиш плешив акъл пред хора, дето за невръстната си възраст знаят повече от професор, протестирал цяла година за обещанието от ОО да стане министър на нещо, няма значение какво!

А бг сигурно е шампион по пиене и пушене и по мизерия

Явно не познаваш руснаци и не си ги виждал как пият.

пият ама носят, и златни медали прибират, и в космоса летят, и Хитлери и кравари мачкат. Не ще да е само от пиенето, а?

ти поляците явно не си виждал как пият - на фона им руснаците ще ти се сторят като задръстени трезвеници-зубъри от католическо училище