Шефът и основател на "Туитър" напуска компанията

След новината акциите на голямата социална интернет медия скочиха с близо 4%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Из туитъра на новото шефче "If they are not gonna make a distinction between muslims and extremists, then why should I distinguish between white people and racists.".

Коя компания по света остана без индиец начело.........нещо не се сещам за такава.

Да видим най-скъпите фирми: Епъл, Тесла, Мета, Алфабет ....

За Сундар Пичай чувал ли си?

Време е за разврат и алкохолизъм до дупка

Белото и квалитетните курви го чакат. Еми заслужил си го е.

BajMihal

Плъховете напускат кораба първи

Нищо подобно не се случва с Туитър - компанията е в отлично здраве, Дорси също не го мисли.

BajMihal

Ми не го мисля. Като го осъдят, за манипулация, повлияла на изборите в щатите, ще търка наровете доста време...

Този е комунист, ама от тези като Троцки. На такива като него трябва да благодарим за Байдън в Белия дом. Е с голяма изборна измама, но все пак " президент".

Да бе така се напуска разработен бизнес. На такива приказки и баба ми няма да повярва.

Бизнесът им е добре разработен, просто приходите им не са стратосферни като на другите от елитния клуб.

индийци, сър

Пишман среднокафяв расист със съдрани гащи.

Не е достатъчно! Тръмп ДеСантис и Тед Круз ще го тричат още догодина... Лайнарчета цифрови... Династия се прави с поколения, а не с извратени клюкарници, които показват джофри с джуки и ""мъже"" с оскубани вежди... Дорси, Шекерберг, Безос и Гейтс не могат да си представят какъв ЙУХ ги чака...

Сополке, сбъркала си държавите, кака. Тез тежки прокоби дето ги вещаеш се случват другаде - в путювата Джамахирия. Само там насила изритаха Павката Дуров от Вконтакте (която създаде) за да я връчат на узбекския мазен гангстер Усманов.

За раша не ми пука амнма грам... Пушките в сащ са при белите протестанти и католици.. Острието на демократите камала харис се оказа много тъпо копеле! Байдън и останалите демократи са на по 81 години... Сложи ги до ултра компетентните млади републикански лъвчета... Любимата ти розово либерална партия е чао... Колкото до раша и кнр ми е все тая... Важното е, че при съвременните републиканци, които се придържат към класическия консерватизим, БЪЛГАРИЯ ще бъде една идея по-независима, няма да има зелени сделки, розови олигофрени и заличаване на историята.,.. А за теб розово дилдо, розова рокля за сина ти и розови прашки за мъжа ти!

Нещо съвсем конкретно коментираме, пък ти реши да си издрусаш цялата житейска философия барабар със сексуалните ти мераци. Никаква розова партия не ми е любима, но работата е там че към въпросните атрибути и аксесоари (дето очевидно толкова те вълнуват) по традиция са най-причастни точно най-дървените и 'правоверни' социални консерватори. 'Ултра компетентните млади републикански лъвчета' - това предполагам ще да са боклуците Hawley и Gaetz, плюс онова нещастното в инвалидната количка? Сложи също откачалката MTG (е, млада лъвица баш не е ама ще мине за 'кугър' пред някой напит тръмпашки селяндур) и жалкия плужек Ted Cruz и каруцата направо се препълни с 'компетентност'. И специално за 'пушките в САЩ' - преобладават в Националната Гвардия, а там, както и в армията политиканстване няма драга. На оранжевият бабуин след 6ти януари много му се искаше да се заиграе в тази посока, само че бързо му пресякоха мераците. А хардкор селяндурите с пикапите впоследствие въобще отказаха да се явят на полесражението.. Да се върнем на основната тема - Туитър, дето щеше 'да фалира' след като би шута на оранжевото недуразумение, чиято пък платформа щеше да превзема Света...Стана, нали? :)