Коментари - Регистрирано е свръхмощно слънчево изригване | IT.dir.bg
назад

Регистрирано е свръхмощно слънчево изригване

Екстремално силно рентгеново изригване е регистрирано днес на Слънцето, магнитна буря на Земята обаче не се очаква.

Обратно в новината

Коментари - Регистрирано е свръхмощно слънчево изригване | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано се окаже пак партенка и това което се очаква през септември Много учени твърдят че тогава слънцето ще ни изпепели тотално! Гледах кадри как се запасяват по света с продукти Ушашавиха ни!!!

Първо, "Ушашавих" се пише с "О" в началото и, второ, дано запасяването да е с акъл, че иначе положението наистина много лошо взема да става.

Някой може ли да ми обясни, коя е източната страна на слънцето?

Лявата половина :]

Мое ляво или твое ляво? ;)

сутрин виждаш източната страна на слънцето, вечер западната

Жалко, трябваше да ни изпепели! Човешкият вид е неуспешен експеримент на Природата...

не вярвам на руснаци. добър ден да кажат се оглеждам дали е ден или нощ?

Само дето и на space weather го пише същото. Ама то вие дето не вярвате на руснаците даже и английски не разбирате :) Kaмо ли да се сетите да проверите такава новина. Щото и идея си нямате какво е слънчево изригване, ама давай да псуваме руснаците :)

ХААРП

О да ! От Аляска удря чак Слънцето ! Абе верно - всички вие дето на всичко викате ХААРП - имате ли капка мозък в главите бе ? Слънцето за една трилиардна от секундата изгърмява повече енергия отколкото ХААРП може да генерира и освободи в атмосферата в продължение на ГОДИНИ. Как виждаш това с антенките в Аляска да засегне нещо като Слънцето ?

Брей какъв капацитет си!!! Впечатляваш със задълбочени знания. Не зацепи ли, че човекът се бъзика?

Еми то това е хакерството - с малко усилие/енергия/действие да направиш големи поразии... Знаеш ли, че една капчица от VX/VE нервнопаралитичните газове, невидима с просто око дори може да те осмърти за няколко минути? Или пък че прашинка LSD, също невидима като количество, може да те вкара в такива измерения, че 8-12 часа да не знаеш нито кой си, нито какво си, нито къде/кога се намираш...