Коментари - BlackBerry представи новия си флагман Z30 | IT.dir.bg
назад

BlackBerry представи новия си флагман Z30

Канадската технологична компания BlackBerry, която се бори за оцеляването си, представи новия си смартфон Z30, рекламиран като най-големия й и най-бърз модел, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - BlackBerry представи новия си флагман Z30 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След HTC и тия, май от големите само Самсунг още дават да им махне човек батерията. Поне до S3 даваха. Е, сега ще се отвори пазар за метални калъфи :D :D .Но те после ще почнат и да ни ги имплантират де. И публиката ще е щастлива да си плаща за най-новия имплант. "He loved Big Brother". ...

Миналата седмица си купих ББ Q10, а колегата ми Z10. Аз не съм по игричките и основно го ползвам за яка комуникация. Телефоните са великолепни и операционната система върви мазно и гладко. Развиват я без почивка. Според мен ББ ще докажат поговорката: Където е текло, пак ще тече!

И сега като му сложат една цена като 5S и Galaxy 4,ще се чудят за какво никой не го купува.Софтуера може да е много добре оптимизиран и двуядрен процесор да му стигат,но сега телефони от висок клас имат минимално четири ядра и хората гледат това.Просто тая компания умира,не може да се бори с Android и IOS,колкото и жалко да звучи това.

а на "хората" за какво са им 4 ядра?

Cheeseus

Time Shift функцията на софтуера за редакция на снимки е впечатляваща. Демонстрира ми я разработчик, който има Z30 (developer edition, с по-"дървен" корпус и пр.). Освен това и нощните снимки хич не бяха зле - всъщност той ми демонстрира функцията върху лицата на двама други приятли, с които бяхме седнали на заведение вечер. Телефонът е впечатляващ и като цяло - работи изключително гладко. Двуядрен процесор на 1,7 Ghz не означава два пъти по-бавен процесор от четириядрен на 1,7, нали знаете ;)

Опа!!!! Какво чета? " ...батерията е вградена в устройството и няма да може да се вади. " Та какво значи това? Значи че винаги ще могат да те шпионират! Същата история като айшита - Да живей Големия Брат!!!! НАВРЕМЕТО беритата бяха защитени - оказа се, че е било само до известно време - само малко били затруднили NSA - към момента серийните телефони всичките могат да бъдат подслушвани. Но поне в повечето случаи радикалното решение - махане на батерия все още беше опция :( Допълнително живота на една батерия си е къс - средно след година трябва да се сменя - а сега ще те посъветваш да се бръкнеш за новия модел...

Абе дрисък кой точно ще те следи пък теб ?

Ти дали си заключваш вратата, когато излизаш ?! Mоже и нищо да нямаш, но защо да даваш възможност на всеки ,от където и да е било да влиза.

С тези характеристики, смартфона е слаб дори ако беше с Андроид/iOS, камо ли че е трета/четвърда по популярност OS.

Убедил съм се, че много е важно как устройсъвото наистина работи, а не само какво пише на хартия...В сравнение, имам MacBook Air, който по характеристики е двойно по-слаб от други марки лапопи, но като performance направо ги издухва. За BlackBerry съм чувал, че имат висока сигурност. Ако е вярно, бих ги ползвал за напред (ако не фалират или не ги купи някой "гигнат").

И как ги сравни при това издухване Най-мощните изчислителни задачи се смятат под Линукс Това е ОС на всички научни сфери, които имат огромни изчисления Когато "издухаш" 50000 процесорен суперкмпютър на UNIX с нЕкаква МАС машина, тогава ела и ми пей тия песнички Дотогава си играй игричките и не се слагай за издухвач

Нали щяха да я затварят тази компания?

Направо копи и пейст на Айфон 5.

По-скоро прилича на HTC One в предният панел.

Ей селтак, ти виждал ли си iPhone 5? Малоумник!

Мите,нахрани прасетата и полей зелето,мама.

Село село ти само кутийката ли видя. :):):) Това технически характеристики нищо ли не ти говорят. Вярно ти каза човека нахрани животните в обора и не се изказвай.