Коментари - Стивън Хокинг: Трябва ни световно правителство | IT.dir.bg
назад

Стивън Хокинг: Трябва ни световно правителство

Британският учен Стивън Хокинг отново разви идеята си, че човечеството трябва да се управлява от световно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Стивън Хокинг: Трябва ни световно правителство | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе я да се гръмне този. Тези планове за световно правителство и унищожаване на националните държави и религии, могат да си ги заврат в зад-ка!

Какво световно правителство? Ако ще управлява, както ЕК управлява ЕС, не ни е нужно.

Mутант ТРОЛ. Всички мутации в природата са със знак МИНУС. ТАКА НЯКОГА НИ НАВИРАХА ЕДИН ДРУГ МАЛОУМНИК "чарли дарвин", който също уж бил "гениален" нищо че разбирал само от пипируди.

Квазимодо да се не обажда!

този стиван....това саштество,го влачат вечее деститилетия,насам,натам,тои сам,даже,не знае,каде се намира!!!!!!това е една реклама,използват го,за това и онова...а тои,отдавна вече е мартвец!!!!!раберете го бе хора!!!!!!тои е една кукла на конци,все още жива,но никои не знае,колко още ще живее този палячо на конци!!!!!

А ти деца имаш ли ? Не се смей на болни хора че може и да те стигне!

Тъпунгери, ако Природата е искала да има централизирано управление на човечеството, нямаше да изобрети над 300 езика, идиоти прости! а тоя надъгавият, няма какво да го коментирам, той е такъв с добра причина явно! идеята му е сгодна колкото той самият е сгоден...

Идея няма как природата може да изобретява езици. Струва ми се че и придавате бежествени качества, въпреки че е само творение. Вярно е че природата няма вечни закони чието спазване да изисква от нас и срещу които несвободните хора с робска психика толкова силно роптаят, върпеки че не са тежки за изпълнение...

Така или иначе, нещата отиват до автоматизация на почти целия производствен процес, това от пък води до нуждата от коренно различно управление на света и разпределението на благата. Може и да се окаже че една диктатура е по-добър модел. Все пак оставени без работа , хората ще озлобеят, а индустриалците няма да има за кого да произвеждат, ако не дават пари на купувачите си разбирай работниците)

Началник

аз за тава започнах с Тъпунгери (пръво!) щото си знаех! вие ДВАМАТА и за чеп за зеле не ставате! явно не сте наясно от къде идат парите?!? като научите тава, си ревизирайте позициите. щото ще ви заболи, като научите какво точно става с парите, загубеняци! офце! мале-мале-мале... нещата са трагично зле просто...

Самото заглавие говори че той иска тотална глобализация, от която бягаме като дявол от тамян в момента. Това е достатъчно да не чета по-нататък. Кой ли е виновен за това, май пак жълтото журналистче.

традиционния ни тролски скептицизъм. на къде сме без него? Утре Хокинг ако каже "2+2=4" пак коментарите ще са от типа "Тоя съвсем се е сдухал" ... а истината е, че именно слабите безперспективни иначе държавки (като нашата например) печелят най-много от подобни глобални обединения.

И какво точно ще спечелим ?!? Сега също сме в един съюз на различни скорости.На нас е отредена обаче скорост "R"

Печели шайка хора , наречени елит.Продажни и неискрени -за тях си машина за пари и нощо повече. Другото си го избий от главата.

Не, не, машина за създаване на блага - за елита. А, те ни лъжат, че безполезните хартийки, които печатат, имат стойност.

Играч е Стиви, трябва да го слушкаме

Простотията го е парализирала тотално.

Едно правителство, една държава, един официален език! Това е естествения ход на еволюцията, извървяла пътя от родово-общинния строй, през кланове, етноси, държави... Разбира се, че има рискове, но ползите са неизмеримо по-големи. Не се ли случи в близките десетилетия, или ще се изтрепем едни други, или ще предизвикаме екологична катастрофа.

Това не е естествен ход на историята, а неадекватните престъпни блянове на строителите на богохулен Вавилон. Причината е лесно разбираема. Еволюция никога не е имало. Тя е абсолютно невъзможем процес, идеята за който може да се роди само в съзнание, което не обича Бога и не познава физическите и информационни закони, които поддръжат първоначално установеният в интерес на живота порядък в битието от нашия свят Създател. Напълно сигурен съм че вие не може да ни дадете научно обяснение как трябва да работи този въображаем евоционен процес, която изисква повече от 50 % от случайните явления да имат повече положителен отколко отрицателен ефект върху ненадминатите по комплескност спрямо всичко създадено от човека живи организми, живеещи на тази планета.

А вие обяснете защо пиликите между човек и шимпанзи на ДНК ниво е 99%?

няма проблем не случайно науката казва "Теория за еволюцията" не "Закон за еволюцията". а като сме на тема доказателства ти какви доказателства ще ни дадеш за въображаемия божествения произход на всичко? имай предвид, че ако обяснението ти съдържа някъде понятията "вяра" или "вярвям" в себе си можеш просто спестиш труда

Dimitar Todorov

Напротив, обяснението е не само научно, но и напълно очевидно. Онези промени, които са отрицателни, водят до преждевременното загиване на приносителя им и не се разпространяват като наследствени гени в наследници. Разпространяват се само такива, които оцелеят, затова наблюдаваме основно свойства, които помагат за оцеляването. На това се основава цялата еволюционна теория.

Иво ти си кр.етен!

Никак не съм убеден за световно правителство, но съм убеден, че на това същество Хокинг му трябва евтаназия ...

Ти ли се създаде този човек за да решаваш съдбата му? Ти ли го храни и пои ежедневно до този момент? Ти ли го образова? От къде знаеш той дали няма да се спаси като познае Бог и дойде на покаяние и смирение, към което ни подканя Божият милост? По-добър ли се смяташ от него, та имаш право ти да живееш, а той не? Не ти стига мястото ти ли? Нима Бог не се грижи за всички? Евтаназията и абортите са приложен сатанизъм. Класическо убийство. Божият Син дойде на света за да ни спаси от грехът. С Неговата свята саможертва изкупи старите грехове на света и посочи тясната пътека пътят към спасението и щастието - любовта към Бога и ближният, и Божията истина. Той използва своята божествена сила за да помага на хората и да ги изцелява от физическите и духовни рани. Благ, милосърден , честен с открито сърце. Всичките му дела са открити пред света. Сатана и компания използват своята сила за да разрушават и убиват. Те винаги действат тайно и подмолно. Те са против живота защото в тях няма любов и истина. Само безсмислена гордост, суета и егоцентризъм, които са основни принципи на хаосът.

Трябва ви Вавилон- мерси,отговора го знаем.

ако тоя палячо е учЕн, то аз съм новият китайски император...

По принцип ОК, но Рискът от световно правителство е световен диктат.

Риск е, ако не е 100% сигурно. В този смисъл, не виждам никакъв риск. Абсолютно съм убеден, че в рамките на 20-тина години след създаването на подобна държава, ще е пълен диктат, класово разделение, 0.001% ултрабогати, още 0.1% свръхбогати, 1% богати, 5-10% "средна класа" от учени и инженери (които също ще са в нещо като каста и ще се наследяват). Всички останали ще са роби.

Ами да, как иначе ще се възцари антихриста. Живеем в последните времена. Бог да ни е напомощ!

При пчелите и мравките отдаавна се е възцарил твоят антихрист

Именно затова са оцелели милиони години! Една майка и божествено стройна организация и себеотдаване - живеят и умират в името на семейството!

Правилно, ама да е демократично - доминирано от Китайци и индийци. А не от тия дето чичкото предлага.

Най- накрая г-н Стивън Хокинг изплю камъчето и си призна кой му слага репликите в устата. Предвид обстоятелствата той е много зависим човек, а масовите медии са създали фалшивата му слава, затова го използват като удобен говорител на масонският социален инженеринг, който има симпатиите на хората. А защо "има нужда" от световно правителство, Божието слово дава ясен отговор. Още ни казва че когато всички заговорят за мир (след като сатанинска утопия е станала реалност за много кратко време), тогава ще дойде свършекът, защото ще се е изпълнила мярката на човешкото беззаконие и е дошло време за Божията справедлива присъда.

Ами да, как иначе ще се възцари антихриста. Казват, че престолът му вече е изработен и готов в Ерусалим. Живеем в последните времена. Бог да ни е напомощ!

Началник

да! да! да!

Тоя човек започна много да халюцинира. Първо беше, че трябва да се спасим на друга планета, имаше нещо за извънземните. Тежко е положението му, но май тъкмо това пречи да му се опонира. Всеки ще изглежда жесток ако се опита да го обори. А след като направиха и филм за него, награден с много оскари, го превърнаха в златна крава.

Кой го пита тоя бе, да си гледа физиката

Той не е физик, а метафизик занимаваш се с въображаеми феномени като черните дупки - окултен символ на хаосът и разрухата.

Пътят към ада и той е постлан с добри намерения.... на четящите препоръчвам "Прекрасният нов свят" на Олдъс Хъксли- страхотна антиутопия по темата...

Четете Библията, там всичко е казано.

Като ви трябва направете си. НА НАС НЕ НИ ТРЯБВА СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО

Ей този Хогинг дето нищо не е открил най-накрая издаде същността си. Отричаше се от Бог, сега показа, че служи на тайните общества. Ама последните трябва нещо бая да са го закъсали щом до Хокинг са опряли.

Всъщност не са го закъсали защото контролират капиталите, медиите и "образователната" система. Господ е позволил това за да се изяви грехът в пълната му сила за да бъде осъден веднъж и завинаги. И за пресяването на светии от непокаяли се грешници в трудните времена които предстоят. Ще го закъсат по-късно , когато Вавилон бъде сринат стремително.

тоя не го познавам, не е ли чувал за Билденберг

Хокинг е гениален. Той не мисли, той съзнава. В сегашния случай обаче има наченки на мислене. Мислите и съпровождащите ги емоции са плод на човешката дисфункционалност, на човешкото Его. Именно това е първородния грях, за който толкова много сме слушали. Всяка идея разделя хората, защото тя е породена от мисленето, което е плод на Егото. А ние сме Цялото, Едиността, но това е дълбоко в нас, в нашата истинска Същност. Основните дейности на Егото са отъждествяване и отделяне. За да съществува, Егото се нуждае от другостта на другите. Другите са най-други, когато гледам на тях като врагове. Сега става навярно ясно изреченото от Христос: ,,Защо гледаш сламката в окото на брата си, а гредата в своето не усещаш?''

Къде е гениалността тука, брътвежите му ги говори и сина ми дето е втори клас сигурно ми е на тати генийчето ама надали. А това е твоя констатация и съзнаване не намирам сходства с изказванията на Хокинг.

Гениален? Без думи ...

прекрасно казано

На тези години и в това състояние бих посъветвал този "учен" да си почива.

Kaк да си почива като е алчен. Всъщност е един медиен сапунен мехур нищо повече. Но всичко, което казва е написано и лесно контролируемо. Служи за реклама на джаджи и политически правилни тенденции. Има едно единствено научно постижение. Не е кой-знае какво, това че черните дупки се изпаряват, защото излъчват енергия, е ако не поемат материя, ама туй второто условия го пропускат, защото не им оттърва (просто не съществуват такива черни дупки).

Напълно съм съгласен. Не писах повече защото не исках да го обиждам, но на практика пича е един медиен балон - въздух под налягане. А световно правителство няма да има скоро защото света си е разпределен на елит и роби. Много по-удобно е за елита да управлява в сянка.

И тоз го не пожали деменцията :-( А как хубаво пишеше, докат' беше с всичкия си..

Пишеше защото секретарката му оправяше драскулките. Даже благодарности няма за нея в книгите.

Според него Сорос трябва да управлява света. Това е бъдещето.

Винаги съм се изумявал на детинщината на Хокинг и на хората дето го аплодират. Принципно е прав имаме мир, равни права, общ контрол и справедливост, философите от хилядолетие са го говорили това. Тук не отричам позитивизма, нищо ,че е граничещ с утопичния комунизъм. Отричам обаче времевия цикъл дето супер акъла му не го проумява. За целта трябва да има обща религия, еднакви традиции и култура, равни блага и консумация и даже общ език . Всичко ако мислите ,че е възможно за по-малко от век, тогава и Хокинг и вие сте наивни. Хокинг трябва да знае както и спонсорите му ционисти, че това е възможно единствено с глобално редуциране на населението. Дали ще е с войни или болести, ГМО стерилизация.... ? Това са начините и ги наблюдаваме с неразвила се сила, все още. Готов е да мине в следваща епоха без да се вглежда в гибелта, все едно е дребен детайл от х на квадрат в една от формулите му. Велик мозък ли е Хокинг или велик лицемер, ? ,лесен въпрос , но за мислещи хора.

Защо ти е обща религия.Има само един единствен Бог ,Създател на всичко, ние сме Негово творение.Негов Син Исус Христос,Спасител на всички. Защо са измислени множеството религии.Вярата в Исус и неговия Отец-Бог не е религия. Религията не дава вечен живот, вярата в Исус дава вечен живот.

И защо ви бяха нужни повече от 300 години до Го припознаете? Търгаши...

Както винаги, ръси пълни глупости и фантасмагории!!! Някой задава ли си въпроса, защо ни го набутват постоянно с неговите безсмислени изказвания!!! Пълен прозажник! Преди беше атеист на 1000%, но след като Църквата му отпусна пари за поддръжка на живота му, заяви че, СИГУРНО БОГ СЪЩЕСТВУВА! Амин!

Както винаги - много точен!