Суперлуната плени Земята (снимки)

Следващото подобно събитие ще е чак догодина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са доказателствата, че Гагарин наистина е летял? Няма такива!!! Дамо пропаганда и пропагандните репортажи на режима...

И въпросът, на който НАСА не дава отговор е: Кой остави отпечатъка от обувка на Луната? Има показана снимка на подметките, на астронавтите, изложени в музея и снимка на отпечатъка! Съвсем различни са!

НАСА даде отговор отдавна, ама сигурно го няма в Ютуб (откъдето черпите "достоверна" информация). На Луната гравитацията е много малка и за да не подскачат астронавтите като топки, на подметките са им закрепили допълнителни тежести. Отпечатъка не е от самата обувка, а от допълнителната тежест. Понимаеш?

Опитвам се да си спомня в кой сайт четох за тежестите, за да ти дам линк. Там даваха обясненията на НАСА за всички конспиративни "доказателства". Но когато дам линк към друг сайт, бързо го трият.

Както и очаквах, руснака изтри отговора ми, за сметка на това надолу си стои някаквъв с руски линкове и простотии: 2019-02-20 05:36:30 На въпроса - Може и да са ги ползвали за тежести, но основно са си били защитни ботуши, защото не се е знаело на какви остри скали могат да попаднат, а пробив в скафандъра е убийствен. С тези здрави ботуши скафандъра и краката са били добре защитени. Но общо взето в случая е че скафандъра си е скафандър и той има едни подметки, а допълнителните лунни ботуши, не са част от скафандъра и са с други подметки, което се вижда от снимките и от изложения скафандър с разположените до него лунни ботуши. В Airandspace пише следното: Ботушите са изработени от силиконова подметка, втъкана с нишки неръждаема стомана (Chromel-R) и включват допълнителни слоеве термична защита, срещу екстремни температури и остри скали на лунната повърхност. Нищо не пише за тежести. Но това са ботушите за Аполо 17.

И един интересен факт. На базата на лунните ботуши и подметките им един от инженерите на НАСА отива в Найк и правят съвременните подметки на маратонките - още една от 1600 иновации дошли от НАСА

НАСА е получила 20 млрд. долара , за да осъществи полет до Луната! Щяло да се случи 2028 ма година! А защо не утре, или вдруги ден? Вече имат парите, имат техниката, ходили са 6 пъти, че и са кацали. Последният кораб Аполо си е здрав, само го пълнят и литва. Що така бе САЩ, лъжата лъсна!

До Хайде БЕ. Ти главата за украса ли я ползваш? Това да не е москвича на дядо ти! Сипваш бензин и отиваш на село...Ако москвича загасне по пътя, просто слизаш и се прибираш пеш. Такава мисия се планира внимателно, изпипват се всички детайли. Най-малкия пропуск може да коства живота на хора!

Това е фолсквагена костенурка на баба ми! С въздушно охлаждане! Най-продаваната кола в света!

Брей, че яко триене пада на ИСТИНАТА и ФАКТИТЕ, а идиотски коментари пълни с нагли лъжи си стоят. Кораба е Аполо, ама трябва и ракета и лунен модул, каквито няма. Руслямска държава има ракети и кораб, ама не може дори само да обиколи Луната, както го направи СССР през 1968г. с костенурки на борда. 20 милиарда не са дадени, а ще бъдат дадени през следващите години.

И на мен ми се е случвало да ми изчезне коментара, въпреки че не обиждам никого. Само давам факти. А обидни коментари остават. На някой не си му удобен явно...

Ако дадеш линк към друг сайт, задължително те трият. Пробвал съм го няколко пъти.

Не винаги. По-надолу има някаква простотия, в която има линкове ама на руски и затова вероятно не я трият.

Съмнявайте се във всичко. Когато САЩ трупат военни сили на границата с Венецуела защитавайки демокрацията, трябва да се мисли са мръсна игра с цел заграбването на петрола. Когато полицаи иска небелязани пари за да хване измамници се съмнявайте. Когато американския флаг се развява на Луната и астронавтите са със свалени скафандри на спътника се съмнявайте.

Съмнявям се, че и Гагарин е летял, даже съм сигурен, че не е.

Сигурни сме, че Гагарин не е летял! Това оправдавали ви за ЛУната? Дай, Гагарин като лъже, и вие да излъжете! Шест пъти!

Това, че Гагарин не е летял е ясно и се потвърждава от ДОКАЗАНИТЕ лъжи на руснаците по случая. А това пък няма НИЩО общо с ФАКТА за кацанията на Луната

как смогвате да си измисляте нов и и нови "факти" бе? Като малките деца сте. Мислите че колкото повече лъжете - толкова повече ще ви вярват. Да, ама не. Такива простотии каквито си написал не никъде не ги пише. Дори в ТАСС. Дори ТАСС мълча и ШЕСТТЕ ПЪТИ когато американците стъпваха на Луната. Нито веднъж не изкрещяха - ЛЪЖА ЛЪЖА... а стояха като посрани вестникарчета в ъгъла.

Който иска отговори на въпросите, може да ги намери тука. http://www.skeptik.net/conspir/moonhoax.htm Но повечето задават въпросите и не очакват отговор. Защото те не искат да мислят. Конспирацията им е "бетонирана' в мозъците. Те имат нужда да се съмняват, нужда граничеща с болест.

Как Луната свети , когато Слънцето е от другата страна на въртящото кълбо.

голяма мистерия нали! по-просто е от колкото си мислиш. всъщност сенчестата част на Луната не е сянката на Земята, а просто неосветена от Слънцето част. Светлото е ден на Луната, тъмното нощ на Луната. Слънчеви затъмнения на Луната заради Земята има подобно на Слънчевите затъмнения заради Луната на Земята, но те нямат нищо общо с лунните фази. напиши в търсачката какво са лунните фази и ще ти стане ясно.

китайците снимаха нашата планета от обратната страна на луната хаха

Земята е плоска и неподвижна. Земята се върти два по- бързо от скоростта на пътнически самолет и въпреки това самолетите кацат на неподвижна писта. Чудо или измама на 500 години.

Когато един човек е неук, всичко, което не може да разбере, бива обожествявано или наричано магия.

смешен, намери един единствен материал извън наса който потвърждава кацането на луната и рандеву в лунна орбита :) опитай да потърсиш и постни и на мен, че нема пич... една японска сонда минала, направила снимки, след това са рендерирани и показват някакъв 3д модел :) това е най близкото. а ти учи, учи

Ми има много бе тъпак. Има над 300 кила лунни камъни, много от които са раздавани на десетки страни, има един и тук в Природонаучния музей в София. Разстоянието до Луната се мери ежедневно с лазери ползващи огледалата поставени на Луната от мисиите. И се мери от всички научни организации и любители, а не само от НАСА. Естествено когато НАСА са единствените кацали на Луната и единствени имащи сонди с висока резолюция около Луната, трудно да намериш снимков и филмов материал, който да не е от НАСА. Когато други кацнат на посочените и добре известни в цял свят координати на 6-те мисии или пратят сонда с добра оптика и висока резолюция, може да има такива снимки. Ама това е не защото това не е факт, а защото другите все още не могат да направят такива неща.

Привет хотим представить вам партнерку по [url=http://onebetbest.com/push.php]пуш монетизации[/url][url=http://wwwsms.ru].[/url] Всем кому интересен данный вид заработка можно перейти по [url=http://onebetbest.com/push.php]ССЫЛКЕ(КЛИК)[/url] для регистрации. ============================================================================ Hi I want to introduce you to the affiliate program at [url=http://onebetbest.com/push.php]push monetization[/url] Anyone who is interested in this kind of earnings you can go to [url=http://onebetbest.com/push.php]the LINK(CLICK)[/url] for registration.

Този очевидно е пробил защитата на reCAPTHA, която ме мъчи на почти всеки пост, но няма ли някой модератор да го изтрие?!? Защо трият само постовете на някои коментиращи без причина, а този виси тука цял ден? А ако е вирус!

На пълнолунието супер луна ли му казвате вече? Това е сигурно по европейски, или може би по американски модел....!? Жалки смешници.....

не е просто пълнолуние ;) ако понякога гледаш към луната когато е ниско, може и да забележиш че е доста по-голяма от обикновено. Просто елипсовидната орбита сега е в най-близката си точка до земята за тази година. "Супер" а ?

Ми ти вземи изтрезней, блядка, че явно всичко ти се вижда двойно.

Луно, Луно, земьо македонска.... Имаше скоро една статия, Дир не я публикува, че НАСА ще изпрати хора на луната през 2028, и ще остане там. Може би за първи път човек, ще стъпи на Луната. Оказа се, че въпреки, че са стъпвали 6 пъти, сега Америка не може да изпрати поне един, ей така за славата. Всичко е лъжа, за Аполо.

могат да отидат еднопосочно. могат да обиколят и да се върнат. кацането и излитането от лунната повърхност е пълен нонсенс ! не могат дори и сега да го направят. никой не може да ме убеди, че прз 1969 една метална консерва може да литне от повърхност на планета, вертикално и да се срешне 100 км по нагоре с друга консерва! другата консерва е в орбита, тоест обикаля с огромна скорост, иначе ще падне на повърхността. та за милисекунди консервата минава 50 - 60 км ... как точно се скачиха? пез 1969 ? та пълен абсурд.

Едно време, да си невеж беше срамно... а сега е повод за гордост... какви времена настъпиха, да му се не види...

И колко огромна е скоростта на другата консерва? Дори тук на Земята се достига близка до тази скорост от кола за секунди, при огромното въздушно съпротивление и съпротивлението на гумите, както и 6-кратно по високата гравитация. Ако тъпаците не сте забелязали и тук на Земята ракетите излита вертикално, пък стигат до МКС движеща се с над 15 пъти по висока скорост. Както си казал една метална консерва литва от повърхност на планета, вертикално и да се среща 400 км по нагоре с друга консерва, движеща се с огромна скорост! Абсурда е че някой ти е казал, че можеш да мислиш.

пленяващо си е, така пленен бях и аз, когато изпращах човек там!

Аз бях пленен най-много от Луната. Когато записвах на магнетофона в Роскомикс как съм излязъл в космоса и как съм се прибрал...ааа.. катапултирал....аа... всъщност много бързо се въртеше модула... ааа.. капсулата де. Абе кого лъжа. Няма едно доказателство, че съм бил в космоса. Ако искате питайте внучката ми.

Даже да не е летял, Гагарин, сега нали летят? Ама вие на Луната дори сега, не можете да отидете!

да бе... за това американците са изкарали 50% повече хора в космоса отколкото Роскомикс. що така? Статистика ли искаш? Има я във Википядия.

Интересно ми бе снощи какво като буквата Х бе утъмнило луната