Телеграмите изчезват окончателно като услуга във Франция

Създадена през 1879 година, услугата позволяваше бързи съобщения, когато нямаше телефони

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

времето си върви само в една посока, новото идва старото си отива. не само телеграмите са отживелица, много от средствата за комуникация от предния век скоро ще поемат същия път. пп. бай тошо ви се усмихва от оня свят че го споменавате, ама колкото и да плачете по него той няма да се върне! но не тъгувайте, един ден вий ще идете при него да досъградите комунизма. до тогава гледайте напред и стига мрънкане.

Ми да! Едно време преди 1989 г сме произвеждали по 150 000 пишещи машини, а сега нито една. И както тъпите путлерасти обичат да се изцепват - Демокрацията е виновна и унищожи производството на пишещите машини. Затова ги и избазиках с изчезналите телеграми...

Тая демокрация няма да се спре докато не унищожи и Българските пощи. Искаме си Тошо. Тогава имаше милиони телеграми, а сега нищо. Трябва да напуснем ЕС и НАТО, а за предателите на пещерите трябва нов народен съд.

То тогава и училища имаше и деца имаше и български компютри имаше и телеграфи имаше...

И кои са тия български компютри?! Ако "български" наричаш изкопираните Apple ][ и кръстени Правец 8, то трябва да си наясно, че това е 100% кражба и нищо друго. За български компютър може да говориш ако има български процесор с българска архитектура и създаден компютър на тази база.

Много е лесно - купуваш си еднопосочен билет за Норилск или Новосибирск. И мечтата ти се сбъдва.